- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Milyen rádióban? Épp itthon vagyok, azon röhögtem, hogy az autó dab vevője 5 (azaz öt) darab rádióállomást talált (kossuth, petőfi, bartók, meg valami még két hallgathatatlan). Na jó, ez sötét zala, nem pestország, na de akkor is... Anyumnak hoztam egy bose internetrádiót, kb a világot nyitottam ki neki. Szórakozóhelyre meg nemigen járok, csak a zenéért meg pláne nem.
Amúgy értem, mire gondolsz, de sajnos még egy pink floyd, dire straits, vagy credence clearwater revival már úgy sem lesz, hogy csak véletlenszerűen ragadjak ki példákat. Épp a queen-film kapcsán kezdtem el egyébként én is elővenni a régebbi albumokat, azért durva, hogy mikkel mertek kísérletezni akkoriban, és az mennyivel menőbb, mint amit manapság mindenki hallgat tőlük.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest