Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
valószínű maradunk, és rendelek a kertbe egy toiotoi wc-t, amíg szét nincs verve a fürdő, addig tudunk fürdeni és vödörrel kiviszem a vizet az utcai csatornába leönteni. amíg nincs engedély az új csatornabekötési ponthoz, addig nem vernek szét semmit a házban. az engedélynek milliónyi előfeltétele van, már elkezdtem utánaolvasni, aztán sírva fakadtam és ittam egy üveg páleszt.
az új rendszert terveztetni kell, anélkül soha nem adnak engedélyt, ha tótágast állok, akkor sem.
kérdés... épületgépész/csatornatervező ismerős valakinek?
szerk: a biztosító semmit nem fog fizetni, mert mióta él a biztosításunk, azóta itt semmi baj nem történt. előtte viszont igen, arra meg nyilván az én új biztosításom nem vonatkozik. előző tulajé talán, de az már nem él...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- HP 250 G6 i3-6006U 8GB DDR4 2400MHz HD520 240GB SSD Windows 11 Pro, vadiúj garis aksi
- Svájci jellegű bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs