Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
valószínű maradunk, és rendelek a kertbe egy toiotoi wc-t, amíg szét nincs verve a fürdő, addig tudunk fürdeni és vödörrel kiviszem a vizet az utcai csatornába leönteni. amíg nincs engedély az új csatornabekötési ponthoz, addig nem vernek szét semmit a házban. az engedélynek milliónyi előfeltétele van, már elkezdtem utánaolvasni, aztán sírva fakadtam és ittam egy üveg páleszt.
az új rendszert terveztetni kell, anélkül soha nem adnak engedélyt, ha tótágast állok, akkor sem.
kérdés... épületgépész/csatornatervező ismerős valakinek?
szerk: a biztosító semmit nem fog fizetni, mert mióta él a biztosításunk, azóta itt semmi baj nem történt. előtte viszont igen, arra meg nyilván az én új biztosításom nem vonatkozik. előző tulajé talán, de az már nem él...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Eladó iPhone 15 Pro Max Kártyafüggetlen 256 GB Kék (Blue Titanium)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest