Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy noha logika szerint tengernel parasabbnak kellene lenni, megis az itteni meleg barmilyen meleg, elviselhetobb, mint otthon. Es itt ha esik is, nem marad paras fulledt, otthon meg tiszta oserdo. Most amugy nincs panaszom, tegnap a vihar utan kiderult, naplementet neztem, reggel meg delelott ragyogo ido de huvos, es most megint delutan viharfelho szelvihar, de estere megint kiderult. Viz halistennek 26 27 maradt.
Ja. Nemtom usztatok-e mar meduzaban. Nem ugy hogy tengeeben meduzak kozt, hanwm konkretan egy meduzafelhoben. Halistennek nem csipnek, de a meleg tiszta vizben jol erzik magukat, kijonnek a partkozelben en meg uszoszemuveg ellenere kozejukusztam es ugy ereztem magam mint aki gigantikus kaviaros talba keveredett. Ott csapdistam hogy oket se zuzzam ossze, de kikeveredjek kozuluk. Erdekes es felelmetes volt, hiaba golflabda meretu atlatszok voltak.
Es igen, dragultak. De szerintem ez csak minket erint erzekenyen akik duborgunk. A szlovakok csehek lengyelek meg nemetek valahogy nem duborognek oszt megis ezrevel jonnek rendületlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
- ifi Audio Zen Blue V2 DAC
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Garanciális Lenovo Legion Pro 5 // AMD Ryzen 9 8945HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest