- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy noha logika szerint tengernel parasabbnak kellene lenni, megis az itteni meleg barmilyen meleg, elviselhetobb, mint otthon. Es itt ha esik is, nem marad paras fulledt, otthon meg tiszta oserdo. Most amugy nincs panaszom, tegnap a vihar utan kiderult, naplementet neztem, reggel meg delelott ragyogo ido de huvos, es most megint delutan viharfelho szelvihar, de estere megint kiderult. Viz halistennek 26 27 maradt.
Ja. Nemtom usztatok-e mar meduzaban. Nem ugy hogy tengeeben meduzak kozt, hanwm konkretan egy meduzafelhoben. Halistennek nem csipnek, de a meleg tiszta vizben jol erzik magukat, kijonnek a partkozelben en meg uszoszemuveg ellenere kozejukusztam es ugy ereztem magam mint aki gigantikus kaviaros talba keveredett. Ott csapdistam hogy oket se zuzzam ossze, de kikeveredjek kozuluk. Erdekes es felelmetes volt, hiaba golflabda meretu atlatszok voltak.
Es igen, dragultak. De szerintem ez csak minket erint erzekenyen akik duborgunk. A szlovakok csehek lengyelek meg nemetek valahogy nem duborognek oszt megis ezrevel jonnek rendületlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs