Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy noha logika szerint tengernel parasabbnak kellene lenni, megis az itteni meleg barmilyen meleg, elviselhetobb, mint otthon. Es itt ha esik is, nem marad paras fulledt, otthon meg tiszta oserdo. Most amugy nincs panaszom, tegnap a vihar utan kiderult, naplementet neztem, reggel meg delelott ragyogo ido de huvos, es most megint delutan viharfelho szelvihar, de estere megint kiderult. Viz halistennek 26 27 maradt.
Ja. Nemtom usztatok-e mar meduzaban. Nem ugy hogy tengeeben meduzak kozt, hanwm konkretan egy meduzafelhoben. Halistennek nem csipnek, de a meleg tiszta vizben jol erzik magukat, kijonnek a partkozelben en meg uszoszemuveg ellenere kozejukusztam es ugy ereztem magam mint aki gigantikus kaviaros talba keveredett. Ott csapdistam hogy oket se zuzzam ossze, de kikeveredjek kozuluk. Erdekes es felelmetes volt, hiaba golflabda meretu atlatszok voltak.
Es igen, dragultak. De szerintem ez csak minket erint erzekenyen akik duborgunk. A szlovakok csehek lengyelek meg nemetek valahogy nem duborognek oszt megis ezrevel jonnek rendületlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi