Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Sajnálom is az illetőt, mert csakis saját maga tehetne elsőként az ügyért, de igaz nem is panaszkodik az állása miatt, de magában tudom hogy kikéri magának, de kérem, akkor tegyen ellene, képezze magát, bár azt tudom, hogy az anyagi és családi háttere nem a legjobb, sőt!
Mindegy, én is váltottam majd 3 éve, és itt is jó fél éve még 70.000 Ft-tal kerestem kevesebbet, elmondhatom, hogy anyagilag viszonylag jó helyre kerültem, most már elmondhatom, hogy Pest annyira nem alternatíva, mert ahhoz legalább nettó 100-al kellene többet keresnem, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta, ott sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- D-Link DIR-860L
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest