Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Sajnálom is az illetőt, mert csakis saját maga tehetne elsőként az ügyért, de igaz nem is panaszkodik az állása miatt, de magában tudom hogy kikéri magának, de kérem, akkor tegyen ellene, képezze magát, bár azt tudom, hogy az anyagi és családi háttere nem a legjobb, sőt!
Mindegy, én is váltottam majd 3 éve, és itt is jó fél éve még 70.000 Ft-tal kerestem kevesebbet, elmondhatom, hogy anyagilag viszonylag jó helyre kerültem, most már elmondhatom, hogy Pest annyira nem alternatíva, mert ahhoz legalább nettó 100-al kellene többet keresnem, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta, ott sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Mini PC
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest