Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz emvy #56942 üzenetére

"Szerintem ezt lehetne forditva is csinalni -- minden kozos, es mindkettotoknek van havi X, amit elszorhat barmire." Meh, az nekunk nem jo, mert mi van ha semmit sem szor el egyik honapban, masik honapban meg ketszer-haromszor annyit szeretne. Meg mint irtam, ismerem magam, tudom, hogy orokoltem anyum hulye felfogasat, es ha kozosbol menne, kerdore vonnam a parom. Igy nem. Raadasul mindkettonknek megfelel.

Ha munkanelkuli lesz vagy leszek, teljesen mas a felallas, termeszetesen nem hagyjuk egymast a sz.rban( bar remelhetoleg a mi szakmankban ez eleg ritka, utoljara 5 eve voltam munka nelkul 3 hetet). Amugy nalam meg az veszi hulyen ki magat, ha eltartanak, mas fizet helyettem. Pszichesen zavar. ( kvazi mint egy beklyo, mint egy tartozas, es igy is kezelem).

A terhesseg alatt meg nincs anyagi visszaeses amugy, normalis esetben a no vegigdolgozza a terhesseget, kb a 9. ho elejeig, anyagi visszaeses a szulesi szabadsag( gyes gyed es egyebek) alatt van inkabb. Eppen ezert olyankor en az osszeset, amit kapok, a kozosbe adom ( ami sajnos meg igy sem fedezia koltsegeink felet, de pont erre probalok elore megtakaritast gyujteni)
    20 eve elek lassan igy, exszemmel is igy eltem, az anyagiakon emiatt nem volt veszekedes ( kiveve, mikoregy ideig en tartottam el parom, onnet is tudom, hogy SOHA SOHA teljes kozos kassza. Mert harpia leszek tole.)

Új hozzászólás Aktív témák