- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
"Szerintem ezt lehetne forditva is csinalni -- minden kozos, es mindkettotoknek van havi X, amit elszorhat barmire." Meh, az nekunk nem jo, mert mi van ha semmit sem szor el egyik honapban, masik honapban meg ketszer-haromszor annyit szeretne. Meg mint irtam, ismerem magam, tudom, hogy orokoltem anyum hulye felfogasat, es ha kozosbol menne, kerdore vonnam a parom. Igy nem. Raadasul mindkettonknek megfelel.
Ha munkanelkuli lesz vagy leszek, teljesen mas a felallas, termeszetesen nem hagyjuk egymast a sz.rban( bar remelhetoleg a mi szakmankban ez eleg ritka, utoljara 5 eve voltam munka nelkul 3 hetet). Amugy nalam meg az veszi hulyen ki magat, ha eltartanak, mas fizet helyettem. Pszichesen zavar. ( kvazi mint egy beklyo, mint egy tartozas, es igy is kezelem).
A terhesseg alatt meg nincs anyagi visszaeses amugy, normalis esetben a no vegigdolgozza a terhesseget, kb a 9. ho elejeig, anyagi visszaeses a szulesi szabadsag( gyes gyed es egyebek) alatt van inkabb. Eppen ezert olyankor en az osszeset, amit kapok, a kozosbe adom ( ami sajnos meg igy sem fedezia koltsegeink felet, de pont erre probalok elore megtakaritast gyujteni)
20 eve elek lassan igy, exszemmel is igy eltem, az anyagiakon emiatt nem volt veszekedes ( kiveve, mikoregy ideig en tartottam el parom, onnet is tudom, hogy SOHA SOHA teljes kozos kassza. Mert harpia leszek tole.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer LED monitor (B247Y)
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest