Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Mire meglett ez a topic elsírtam magam. Amúgy kis segítséget kérnék. Volt egy netes rendelésem, ami utólag kiderült, hogy nem fog megjönni, mivel a posta faszán elkeverte. Nem volt nagy termék, kb. 10 ezer forintos. Lehet a Kiss Józsikánál meg a Terinél is Debrecenben.
Felvettem a kapcsolatot a bolttal e-mailben, ők annyit mondtak, hogy a posta rendszere szerint kint van, és megkérdezték mondták-e nekem az átvevő helyen, ahova a rendelést kértem, hogy nem jött meg. Mondtam, hogy igen, majd lejárt a műszakuk és elmentek a vérbe (mármint az e-mailes kapcsolatom). Hétvégén persze nem lehet velük beszélni.
A kérdésem, hogyha én most futárral megrendelem a terméket ugyanattól a bolttól, az mekkora gáz? Értelemszerűen amit postapontra kértem, azt lemondanám, kérdés ezt lehet-e. Szerdán kellett volna megjönnie, bárkit kérdek azt mondják kivitték, kivéve a postaponton, ahol lennie kéne. Mivel sürgősen kell a termék, ezért rendelném futárral, így is hét közepéig várnom kell majd rá.
Köteles vagyok a postapontos elkevert terméket is kifizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Fotók, videók mobillal
- Borderlands 4
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs