Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Köszi.
-
gmx9
aktív tag
Ez okés, csak ugye pont az a gond, hogy nincs meg a termék, tehát vissza sem fog kerülni elviekben.
-
gmx9
aktív tag
Mire meglett ez a topic elsírtam magam. Amúgy kis segítséget kérnék. Volt egy netes rendelésem, ami utólag kiderült, hogy nem fog megjönni, mivel a posta faszán elkeverte. Nem volt nagy termék, kb. 10 ezer forintos. Lehet a Kiss Józsikánál meg a Terinél is Debrecenben.
Felvettem a kapcsolatot a bolttal e-mailben, ők annyit mondtak, hogy a posta rendszere szerint kint van, és megkérdezték mondták-e nekem az átvevő helyen, ahova a rendelést kértem, hogy nem jött meg. Mondtam, hogy igen, majd lejárt a műszakuk és elmentek a vérbe (mármint az e-mailes kapcsolatom). Hétvégén persze nem lehet velük beszélni.
A kérdésem, hogyha én most futárral megrendelem a terméket ugyanattól a bolttól, az mekkora gáz? Értelemszerűen amit postapontra kértem, azt lemondanám, kérdés ezt lehet-e. Szerdán kellett volna megjönnie, bárkit kérdek azt mondják kivitték, kivéve a postaponton, ahol lennie kéne. Mivel sürgősen kell a termék, ezért rendelném futárral, így is hét közepéig várnom kell majd rá.
Köteles vagyok a postapontos elkevert terméket is kifizetni?
-
gmx9
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem a disznóöléssel van bajom, hanem hogy az ország egyik legnépszerűbb bulvárlapja (most a minőségbe nem mennék bele) kitesz egy ilyet főnyereménynek, mintha valami epic dolog lenne. Erős lemaradást sugall számomra, ennyi. De ahogy írtam, akkor lehet csak én vagyok így ezzel.
-
gmx9
aktív tag
Csak szerintem elborzasztó, hogy 2015-ben az egyik bulvárlap nyereményjátékában falusi disznótor és hússal teli hűtő a fődíj?
-
gmx9
aktív tag
-
gmx9
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
gmx9
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
gmx9
aktív tag
Egy kis retro. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest