Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kávéfőző kérdésben miben maradtunk a múltkor? Van egy 350 EUR-s levásárolható keretem műszaki áruházban, és arra gondoltam, csak jó dolog lenne, ha megnyomom a gombot, és megtelik a bögre fincsi latté mahhiátóval, vagy ha Katicának leegyszerűsödne a kapucsinó-készítés. Szükség esetén persze hozzá tudok még tenni valamennyi pénzt, de 'szaktopikoktól' már eleve félek, neten meg minél többet olvasgatok, annál jobban a pokolba kívánom ezt az egész vásárlásosdit - szokás szerint sokszáz euró alatt nem is érdemes venni semmit, minden elromlik, javítás egy vagyonba kerül, csillágászati összegekért kell venni extra kiömlőfejet, darálót, meg mittudoménmit, amikről még soha nem is hallottam, különben ihatatlan kávét kapok.
Jelenleg egy delonghi átfolyós kávéfőzőm van, ami a világ legegyszerűbb elvén működik, miszerint felforralja a vizet, majd átfolyatja az őrölt kávén (Dallmayr 100% Arabica), bele a köcsögbe. Ezt szoktam kb 2:3 arányban tejjel (szigorúan laktózmentessel, ami eleve egy kicsit édes, szóval már se cukor, se méz nem kell bele) inni, és szeretem, elromlani meg ugye semmi nem tud rajta (a kiöntőjét egy hét alatt összetörtük, azóta egy pléhköcsög van alatta, szóval bombabiztos). Csak hát a fogyasztói társadalom ördöge, ki kéne próbálni valami újat, meg egzotikusat, meg modernet, meg finomabbat. Persze lehetőleg 'olcsón'.
Saecot, illetve annak a technológiáját használó egyéb csodákat valami belső indíttatástól vezérelve kerülném (olyan ez, mint az olasz-francia autók iránti előítélet, szóval vessetek meg nyugodtan, de ne akarjatok rábeszélni).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest