- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kávéfőző kérdésben miben maradtunk a múltkor? Van egy 350 EUR-s levásárolható keretem műszaki áruházban, és arra gondoltam, csak jó dolog lenne, ha megnyomom a gombot, és megtelik a bögre fincsi latté mahhiátóval, vagy ha Katicának leegyszerűsödne a kapucsinó-készítés. Szükség esetén persze hozzá tudok még tenni valamennyi pénzt, de 'szaktopikoktól' már eleve félek, neten meg minél többet olvasgatok, annál jobban a pokolba kívánom ezt az egész vásárlásosdit - szokás szerint sokszáz euró alatt nem is érdemes venni semmit, minden elromlik, javítás egy vagyonba kerül, csillágászati összegekért kell venni extra kiömlőfejet, darálót, meg mittudoménmit, amikről még soha nem is hallottam, különben ihatatlan kávét kapok.
Jelenleg egy delonghi átfolyós kávéfőzőm van, ami a világ legegyszerűbb elvén működik, miszerint felforralja a vizet, majd átfolyatja az őrölt kávén (Dallmayr 100% Arabica), bele a köcsögbe. Ezt szoktam kb 2:3 arányban tejjel (szigorúan laktózmentessel, ami eleve egy kicsit édes, szóval már se cukor, se méz nem kell bele) inni, és szeretem, elromlani meg ugye semmi nem tud rajta (a kiöntőjét egy hét alatt összetörtük, azóta egy pléhköcsög van alatta, szóval bombabiztos). Csak hát a fogyasztói társadalom ördöge, ki kéne próbálni valami újat, meg egzotikusat, meg modernet, meg finomabbat. Persze lehetőleg 'olcsón'.
Saecot, illetve annak a technológiáját használó egyéb csodákat valami belső indíttatástól vezérelve kerülném (olyan ez, mint az olasz-francia autók iránti előítélet, szóval vessetek meg nyugodtan, de ne akarjatok rábeszélni).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest