Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megkaptuk az új Vivarot. Nem rossz. A Caravelle után vegyes a kép. Amaz kidolgozottabb volt néhány helyen, emez meg már modernebb. Csendesebb, erősebb, új szaga van. A Start-stop mondjuk fura. Tegnap hazafelé lámpánál meleg motorral leállt, de ment a szellőztetés, klíma, így 40 másodperc után visszakapcsolt. Ma meg reggel tök hidegen kiálltam a garázsból, mentem vele egy utcát, kikanyarodtam, és a lámpánál leállt. Pedig tök hideg volt. Mondjuk a klíma nem ment. Szóval vagy nagyon bika az akksi még, és bátor a rendszer, vagy leszarja, esetleg nem figyeli hogy hideg-e a motor, mert lelkesen leállogat. Azt el tudom képzelni, hogy a képzeletbeli átlagfogyasztást ezzel jól csökkenti, de midnenesetre a menet közbeni átlagfogyi még bőven 8 liter fölött van. Annyit meg a 10 évvel öregebb konstrukciójú előző is tudott. A két turbó viszont szépen fütyörészik. Összességében eco módban megy úgy, mint az előző, de normálban még nem akartam széthajtani, bejáratós, kímélem. AdBlue-s. Egyébként a VW nagyon teherautós hangorkánt produkált, hangos motor, hangos utastér, ez meg személyautósan csendes. Semmi dízel jelleg nincs a hangjában 2500 alatt belülről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózatokról alaposan
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik