Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézzétek: nővérem a SZTE Pulmonológiáján volt laborasszisztens, édesanyám ugyanott 26 éven keresztül az intézet működtetéséért felelt, ahol édesapám is és én is dolgoztam. (Nem, nem orvosként, de éppen elég információ ment át rajtam) Talán van annyi rálátásom hogy kijelenthessem, hogy nagyobb kockázatot jelent a dohányzás, de hitelt érdemlően bizonyítani nem lehet azt hogy kizárólag emiatt vannak plusz költségek egy "dohányossal". Infósként éppen elég a nővérem által készített tüdőrákos metszetet kellett az itt tanuló arab diákok előadásához előkészítenem.
De felőlem vitázhatunk rajta napestig
Az meg hogy milyen néven van adó beszedve nem releváns annak tekintetében, hogy az állam dilettáns vezetői mire szórják el - mert soha nem arra aminek címén beszedték, ezt már tudjuk. Gondoljunk csak a megvédett MANYUP 3'000 milliárdnál több összegére, ami mellett most bevezették hogy a családnak kötelező eltartani mindenkit, amellett h ugyanúgy vonnak mindent ha használod, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest