Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Konkrétan egy csomó videó el sem indul, hanem hibaüzenetet ad, ha külföldi ip-ről próbálkozol.
Érdekes tendencia egyébként ez a videóriportozás, személy szerint gyűlölöm, én azért interneten fogyasztom a híreket, mert nekem az az igazi információ, amit írott szövegként kapok, a videóval soha nem tudtam igazán mit kezdeni - dokumentumfilmek információi is sokkal jobban megmaradnak bennem, ha feliratosan látom, és a beszélt szöveggel együtt kapom az írott változatot is, de ez nyilván az én hendikepem, valamiért nem tudok koncentrálni hallott szövegre. Ezzel együtt (illetve éppen ezért) elborzadva figyelem, ahogy külföldi híroldalak is egyre gyakrabban csak videóriportként jelentetnek meg egy-egy hírt, vagy cikket. Basszus, nem tévét nézni jöttem ezekre a website-okra, arra ott lenne az óriási képernyő a nappaliban, de még arra sem vagyok hajlandó ráengedni a tévécsatornákat...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest