Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Konkrétan egy csomó videó el sem indul, hanem hibaüzenetet ad, ha külföldi ip-ről próbálkozol.
Érdekes tendencia egyébként ez a videóriportozás, személy szerint gyűlölöm, én azért interneten fogyasztom a híreket, mert nekem az az igazi információ, amit írott szövegként kapok, a videóval soha nem tudtam igazán mit kezdeni - dokumentumfilmek információi is sokkal jobban megmaradnak bennem, ha feliratosan látom, és a beszélt szöveggel együtt kapom az írott változatot is, de ez nyilván az én hendikepem, valamiért nem tudok koncentrálni hallott szövegre. Ezzel együtt (illetve éppen ezért) elborzadva figyelem, ahogy külföldi híroldalak is egyre gyakrabban csak videóriportként jelentetnek meg egy-egy hírt, vagy cikket. Basszus, nem tévét nézni jöttem ezekre a website-okra, arra ott lenne az óriási képernyő a nappaliban, de még arra sem vagyok hajlandó ráengedni a tévécsatornákat...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest