Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na.
A forgószékem vascsöve úgy tört szét mint a ropi, és a gázrugó akkorát robbant, hogy egy pár pillanatig nem azon voltam meglepődve, hogy hanyatt fekszem a földön égnek álló lábakkal, hanem hogy ettől az ágyúlövéstől sem emberéletben sem anyagiakban nem esett kár. Közben a klaviatúrára tervezett karton porvédő takarót úgy könyököltem szanaszét az ágyon esés közben, hogy ha direkt megtaposom se sikerült volna alaposabban.
Így most már fél órával az eset után néha kicsit elröhögöm magam, de azért hanyattfekve még örültem, hogy nem pakoltam tele a gatyám.Úgyhogy rendelhetek erősített gázrugót, meg ha már úgyis, akkor erősített vasalatot, ugyanis annak a tengelyperselye is széttöredezett már. Remélem az ülőlap bírni fogja az új csavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Opel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazon
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest