- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
szerintem is csak bizonyos agyi kapacitással lehet elérni egy magasabb szintet. Nem feltétlen lexikális tudás kell hozzá, hanem érzelmi intelligencia, úgy gondolom. De hogy mitől lesz valakinek ez magas, az megint egy kérdés...
Olyan kár, hogy el kell búcsúznom, de le kell feküdnöm aludni. Jó éjszakát mindenkinek!
1010: szerintem is választás, csak a korlátok esetleg nem a jó választást eredményezik, hanem a rosszat. / korlátok pl: szülői minta, környezeti minta, társadalmi szokások, stb./ .És aki a rosszat válassza, az is csak azt tette amire éppen akkor képes volt, különben a helyes cselekvést választotta volna. Ezért kérdés, hogy törvényszerű-e, hogy valaki bölccsé váljon vag sem, vagy választhat. / holnap visszanézem a válaszod...
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest