Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ha gondolod, átdobom az excel-fájlomat árakkal, finanszírozási ajánlatokkal és felszereltséggel, amit szeretnék bele (klíma, elektromos ablakok, tükrök, tempomat, board computer, gyári BT kihangosító, mindenféle csatlakozás a rádión, és lehetőleg valami normális, nem pontmátrix kijelző, eső- és fényérzékelő, parkolóradar, lehetőleg start-stop rendszer). Ha az eszemre hallgatva választok, akkor ár alapján a Hyundai i20 lett volna a nyerő, mert kaptam hozzá egy nagyon vonzó ajánlatot, viszont a finanszírozási feltételek a hitelhez rosszabbak mindenki másnál. Második a Fabia, de éppenhogy olcsóbb tudott lenni a Polonál, igaz, utóbbit 1,0-s, előbbit 1,2-es TSI motorral néztem, de kipróbáltam mindkettőt, vezetési élményre egyértelműen a Polo a jobb, a váltója például nagyságrendekkel. Alapáron a Mazda 2 is jól áll, de azt még nem próbáltam, és nem kaptam hozzá konkrét ajánlatot, csak amit a honlapon lehet legenerálni. Igyekeztem az olyan flancos dolgokat lenyesegetni, mint a nagy könnyűfémfelnik, meg a mindenféle villogó fények, dekorcsíkok, sportkipufogó, meg hasonló virtuális lóerőgenerátorok.
A Mini 150 EUR híján ugyanannyi, mint a nálam második helyezett Polo, a különbség a Polo javára az automata klíma (a Miniben az még plusz felár lenne, és csak csomagban van), illetve az eső- és fényérzékelő, amit ha nagyon akarok, 250 EUR-ért még kérhetek a Minibe is. A Mini cserébe alapból kulcs nélküli indításos, és a Poloval ellentétben hatsebességes, amit hajlandó vagyok a fentiekre elcserélni. Amin még gondolkodunk, az az elhúzható tetőablak, az a Poloba 10 EUR-val olcsóbb lenne, mint a Minibe.

Menettulajdonságokra, motorerőre kb mind ugyanazt tudja, sőt, a Polo talán még kicsit gyengébb is, súlyra meg kb egyformák. Vezetni a Minit és a Polot is jó volt, szegény Fabia kicsit olcsónak tűnt, a Hyundai pedig olyan semmilyen volt.
Szóval ha mindezeket összevetjük, egyelőre nekem nagyon úgy tűnik, hogy az a 150 EUR árprémium (luxusprofit!!!44!444!), amit a Miniért elkérnek (ha a tolótetőt is beleveszem mindkettőbe, akkor 160), az megéri a fancységet. Ennyiért egy használt iPhone 5-öt sem kapni...

p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Cooler Master Silencio S400 (window)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest