- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Épp egy S5-öt tapogatok, ismerősnek vettem mer' itt olcsóbb és hát megkért, hogy nyomogassam egy kicsit, ha gond van vele, akkor még cseregariba megoldódjon mielőtt megyek haza. Ha jól tudom, ez tavalyi modell, fél évvel az 5S után jött ki.
Szóval olyanok vannak vele, hogy Skype beszélgetés közben bekapcsoltam a kamerát, amitől a hívás pár másodpercre megakadt, majd minden fotó készítésénél ugyanez a jelenség. Az, hogy programok telepítésnél többször kifagyott a play store, az szvsz nagyon gáz. A füles minősége borzasztó, felveszi a vezeték súrlódását is, Nokiához komolyabbat adtak 10 éve.
Persze gáz az itunes, de ilyesmi gondjaim abszolút nincsenek az 5S-sel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Kiváló Kinect szenzor, kamera Xbox One, One S, One X konzolokhoz!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest