Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Izé, életében először használ egy teljesen más felépítésű telefont, rühellem a user errorral dobálózást, de itt egyértelműen az a hozzáállás, hogy az ájfón szar és kizárt, hogy jó legyen. Tény, hogy totál más mint az android (WP-t nem használtam még), de ettől még nem lesz szar.
fokukac: azt gondoltam, hogy nem, mert a böngészőn kívül google appokra is panaszkodtál. Igaz én csak a gmailt használom, de abban is növeli a méretet, ezért gondoltam, hogy nem sikerült rálelni. A böngészőt amúgy nem értem, én a PH-t nem is mobilos nézetben használom és még így is simán használható, dupla bökésre nagyít, remekül tördel. Persze biztos van olyan weboldal ahol nem működik rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest