Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére

Úgy döntöttem nem várok tovább akciókra, úgyse lesznek már, viszont erősen fogynak a készletek, partneroban is voltam, a bazilikától egy utcányira, de nem szimpatikus a hely, nem is volt neki, még rózsaszín se, mikor mondtam, hogy akkor viszek egy 32G-s feketét, azt mondta, 32-es már egy ideje nincs, nem is lesz, mondom akkor 16-ost adjon, azt mondja "át kell hozatni, mert itt most nincs, úgy 2, 2,5 óra kb." Az egyetlen példányt mutatta, de már eltette valakinek, és amikor csak úgy hátradobta a lépcsőre 50 centiről, megköszöntem és eljöttem.
10 perccel később Nyugatvégben meg megvettem a planétagéesemben 3 ezerrel drágábban, de ott legalább nem volt az az érzésem, hogy ukrán maffia pult alól kamionról leesett dobozokat dobál. De ott is csak 1 volt, fekete, 16Gigás. Jó lesz az. Ott sem tudtak 32-est egy ideje, sőt, azt mondja 16-os se lesz egy darabig, mert csak 1-et tudott rendelni, azt hozom el. Már a helyére is N6-ot tettek ki. -
NoLF
veterán
En meg dolgozom mint minden szombaton ugyhogy menjetek a pitschaba

-
Csyppa
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ma este részemről csöndes háttérzene és tanulás.
-
szőröscica
addikt
Ma estére egy jó Nesbo könyv és egy palack cabernet franc... Nyami

-
ToBeY
nagyúr
Vajon elektromos fogkefében valaki tud nekem aksit cserélni BP-en,vagy a mehet a kukába?
Mondjuk így is megérte,mert amióta megvan nem nagyon költöttem fogdokira,szóval behozta azt a ~10k amibe került. -
Nem lehet linkelni, meg egyebet sem, mifene ?
De akkor is Boldog Mityulást mindenkinek:
https://www.youtube.com/watch?v=aowrSnR9f3E
-
Nah, rakerdeztem, hogy mi van mar a sorokkel.
I am so so so sorry - our warehouse promised me to send you the beers at Nov 20th! It is a shame, they forgot it!!!
We are sending out the beers today and when you received the beers and drank them out - please write me an email and I am sending you another beer box for free!
Ez igy oke
Akkor kicsit reklamozom is oket [link] -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, HA bedob róla értesítést a futár, az jó. Mint írtam, nálam többször előfordult, hogy nem tette meg. Ha a szomszéd nem szólt volna (és adta volna oda), azt sem tudtam volna, hogy a futár ott járt a pakkommal. Hozzáteszem, a legtöbb lakót csak látásból ismerem, mert csomó lakásban évente/félévente cserélődnek.
Akkor már inkább a posta, ahol van értesítő. Abba a 800 méteres távolságba meg nem halok bele, amennyit el kell talpalnom a postahelyig.
-
gaborbol
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
USPS ( ugyan az mint a magyar posta) qrva nagy trogerek ok is. Ami csomag belefer a postaladaba, azt bedobjak ami nem, arra a kis fecnit dobjak be, hogy bocsika nem voltal otthon, de a lofaszt nem voltam otthon.
Nyitvatartas 9:00- 4:30 ig. Tehat vagy kesel melobol, vagy elobb jossz el, vagy varsz szombatig, legutobb pl pont szombaton dobtak be a fecnit ismet, pedig otthon voltunk.Eddig ketszer szoptam meg, ott voltam reggel 9 kor es zar ajtot talatam, nincs kiirva semmi. Mondom biztos kesnek, vasarlok jonnek-mennek, hogy-hogy zarva, biztos kesnek csak, stb,aztan 9:30-fele egyszer valaki rajon, hogy ma veteranok napja van, es azert lehetnek zarva, szoval masnap megint mehettem visssza.
UPS, Fedex barmilyen erteku csomagot siman lerak az ajto ele, es kuldik az emailt, meg az sms-t, hogy ott a csomag a bejarati ajto elott, ha esik az eso akkor berakjak ket extra muanyag tasakba-zsakba es ennyi. Soha nem kestek meg, soha nem veszett el semmi. Ha lehet kerulom azokat a cegeket akik csak USPS-szel szallitanak.
bobsys: a 15 %-os emeles az durva, meg az a makom,hogy a feleseg allami biztositasan vagyok, de ha koltozunk akkor ez se lesz igy.
-
parandroid
félisten
Itt is gyakran van, hogy a szomszédnak adják át - elég nagy ház, 80 lakás, ha a házból valaki kap csomagot, valaki más meg nincs otthon, akkor át szokták vetetni azzal, aki úgyis kapna, de volt már, hogy a szembeszomszéd csomagjával nálam csöngetett a futár, hogy nem válaszol a kapucsengőre, átvenném-e a csomagját. Viszont a scannerjébe mindig bepötyögi, hogy kinek adta át, aláíratja digitálisan, és automatikusan nyomtatja a matricát a kis levelezőlapjára, amit bedob a címzett postaládájába. Persze ezzel együtt is előfordult már, hogy csak annyi volt az értesítésen, hogy másnap 10 órától bármikor átvehetem a csomagot a postán, ha már nem voltam itthon (megesik). És ez nem csak DHL, az összes többi (UPS, Hermes, DPD, hogy csak a gyakoribbakat említsem) ezt csinálja. Egy rossz szavam nem lehet rájuk, pedig rengeteg mindent rendelünk futárral.
p
-
EQMontoya
veterán
Isten óvjon a postától, amelyik bedobja az értesítőt akkor is, ha otthon vagy... Aztán menjek el a postára, keressek parkolóhelyet és álljam ki a sort, hogy átvehessem azt a csomagot, aminek a küldésénél kifizették, hogy házhoz hozzák. Hát a f@szt.
Én is mindent céghez rendelek, a recepcióra. Tényleg kb. mindent, jött már rack szerver, sperrdifi, Lexusba hűtő...
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Futárszolgálat (DPD, DHL) lazán odaadott már laptopot random szomszédnak és lefedezték magukat azzal, hogy vele aláíratták az átvételi nyomtatványt. Értesítést nekem nem hagyott a futár, elvégre csak én volnék a címzett, aki nagy értékű csomagot szállíttat velük és fizeti a szolgáltatást. Egyetlen szerencsém, hogy a szomszéd rendesnek bizonyult.
Ehhez képest a posta még istenes.
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Munkahelyre rendeles az mindenhol megy.
Egyeb gyakorlati peldak:
Anglia:
- 1700 GBP erteku Lenovo laptop; UPS hozza. Nem jon ket napig, aztan egyszercsak delelott 11 korul a 'pending' statusz az online package trackeren atvalt 'delivered'-re. Hazarohanok melobol, ott van az ajto elott a csomag a lepcsohazban.Nemetorszag:
- ket honapja rendeltem sort sok pizirt, se hire, se hamva
- gyakran kapok a DHL-tol vagy DPD-tol cetlit, hogy volt valami delivery, de nincs rajta semmilyen informacio, se felado, se datum, se csomagazonosito
- nagy FRAGILE feliratu csomagot beleeroszakoljak a postaladaba (?)UK->DE koltozeskor eltunk egy festmeny, szettortek (!) egy 46" TV-t, eltunt egy dohanyzoasztal. Mivel mi pakoltunk, ezert hiaba latszik, hogy hianyzik egy csomag, nem fizetnek karteritest.
Osszessegeben talan UK-ban mukodott legjobban, Nemetorszagban szo-szo. Legjobb tenyleg munkahelyre rendelni.
-
szőröscica
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Nálunk a cégnél ezt úgy oldjuk meg, hogy a legtöbb csomagot, postai küldeményt nem otthonra, hanem a cég címére kérjük. A recepción átveszik a lányok, aztán mikor arra járok, odaadják.
Nyilván mindent nem lehet azért oda kérni, pl. nem biztos, hogy a főnök jó szemmel nézi, ha szexshopból is oda rendelsz, de alapvetően ez nem kellene probléma legyen.
Ajánlott levélnél, ha valami hivatalos dolog van, akkor meg szerintem úgyis olyan helyen tudod átvenni, ami sokáig nyitva van, meló után is el tudsz menni.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Felmerült egy kínzó kérdés, és mivel tudtommal itt nagyobb arányban tobzódnak a világlátott userek, ide jöttem érdeklődni.
A postán sorban állva (szigorúan munkaidőben, a munkahelyhez képest a város másik felén) kezemben a munkaidőben otthon nem tartózkodás miatt bedobott értesítővel azon morfondíroztam, hogy vajon ez a hanyatló kapitalizmus kokakólával elbódított fertőző mételyében hogyan működhet? Bizsereg a pókösztönöm, hogy ott valahogy megoldják, hogy a) át tudd venni a csomagot, ajánlott küldeményt, leveletkaptamlájfot b) civilizált módon hozzájuss röpke másfél órás kitérő nélkül.
Szóval hogy ez így hogy?
-
BlacKSouL
addikt
Kellett 3 perc, mire rájöttem, hogy azért szűnt meg a fórumszélesítés váratlanul és minden előjel nélkül, és állt vissza normál szélességre, mert valami kóbor kattintással kikapcsoltam a zsírmajmot.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
General Practitioner.
Haziorvos. Bar inkabb googlet hasznalni tudo egeszsegugyi dolgozonak neveznem.
gaborbol: az a vicc, hogy van magan egeszsegugyi biztositasom is, mondtam is az orvosnak, azt cseszik oda kuldeni. Azt mondja igy, ha nem kapok idopontot , setaljak be az A&E-re (surgossegi). Pff, most mar nem fogok, de holnap megyek ide az orvoshoz a recepcios fintorgo holgyeknek kicsit asztalt verni, tenyleg iszonyat fontos + surgos vizsgalat lenne.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Seeing as how the V.P. is such a V.I.P., shouldn't we keep the P.C. on the Q.T.? 'Cause if it leaks to the V.C. he could end up M.I.A., and then we'd all be put out in K.P. - R.I.P Robin -

-
gaborbol
őstag
Itt nincs nagyon ilyen, fizetos egeszseg ugy, a penzedert ellatast kapsz igaz eszmeletlen brutalis aron.
Szombat reggel 11 fele kuldott egy uzenetet a haziorvosi appon keresztul a felesegem a dokinak, hogy beteg, es hogy receptre kene valami ami segit. Delutan 4-kor hivta a helyi patika, hogy a doki e receptje sikeresen feldolgozva, es atveheti a gyogyszert a patikaban akar azonnal.
Eddig ketszer kellett neki MR/CT mind a kettot meg aznap megcsinaltak.
-
tildy
nagyúr
Imadom a gpket itt mondtam mar? Lenne egy igen surgos vizsgalatom , 1 hete voltam a gp-nel, papirt a recepcion leadtam, azt mondtak hivnak. Ket napja hivom oket, mondjak majd hivnak. Basztikuli, komolyan mondom. Meg szerencse, hogy hetfore van Budapesten idopontom. Iszonyat merges vagyok .
-
ToBeY
nagyúr
Voltam fogdokinál.
Azt mondta tényleg lepattant egy kis darab a fogamból,de olyan pici,hogy az azzal nem kell kezdeni semmit ha nem fáj vagy nem okoz egyéb problémát
Lekapart egy kis fogkövet és kituszkolt az ajtón,12k átadása után persze.
-
Jamby18
senior tag
Tud valaki egy szép idézetet amit bögrére lehetne tenni?
Mezőgazdasági, gépész, kertészettel foglalkozó embernek szeretnénk szülinapjára bögrés ajándékot szép idézettel.. neten nem sok mindent találtam, egyedül egy Márai Sándor Ég és a Föld idézetet, csak szó van benne az elmúlás, halálról, és ilyet nem igazán illik szülinapi ajándékként adni. Utolsó lehetőségként max, ezektől megkurtítani a verset, ha nincs tényleg egy szép idézet. Előre is köszönöm, vagy oldal ajánlat is jó ahol ehhez kapcsolatosat találok
-
bnss
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Ez lenne az új RI/OS fícsör?
(költői kérdés természetesen)BlacKSouL: jól emlékszel az elsőre, a második 2012-re datálódik. Igen, valahogy úgy kell elképzelni, ahogy mondod. Erős indok kell ahhoz, hogy valami felkerüljön az adatlapra, csak úgy senki sincs - a szavaiddal élve - lehúzva.
-
66zio
aktív tag
Telefonon operát használok böngészőnek, és mindig be kell írnom hogy prohardver.hu egyetlen egyszer írtam el proharcver.hu-nak azóta mindig azt hozza fel javaslatnak :/
-
BlacKSouL
addikt
Köszi

Szerintem az első még 2006 körül valami warezolásért, amit nem is annak szántam, vagy nem tudtam hogy az. A másikat nemtom.
És amúgy ez milyen formában kell elképzelni? Dátum, indok, meg modnév? Mint a miértmoderáltukban?Mondjuk azt hittem jobban le vagyok húzva

kukac: Danke
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Azt majd jovo heten. Nem szoktam megvarni mig teljesen kiurul a 20 gallonos tank 4-5 gallon mindig marad benne igy eleg lesz ra a masik $50 kartya es meg marad is

btw kicsereltem az elso fenyszorokat, termeszetesen a meglevo rachet nem fert el igy vennem kellett egy masik direkt erre keszult kulcsot, hogy beallitsam -
concret_hp
addikt
én akkora úr vagyok, hogy az én autóm még 372.9 ft-s benzinnel van majdnem tele

-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Mentel volna a crown vic-kel
S80 sem volt teljesen ures, azert ment csak bele 18 gallon. Miota megvan a Prius azota rohogok a kutnal akar hanyszor tankolok. Feleseg mondta,hogy a 90-es evekben $1 ert tankolt egy gallont vagy kicsivel alatta. Osszeszedte az aprot a lakasba es vett belole egy tank benzint. -
BlacKSouL
addikt
Valaki küldhetne már nekem privátban egy screenshotot az adatlapomról, hogy néz ki most. Ma vagyok 9 éves itt a péhán. Tudjak már róla mik a priuszaim és a többi.
mármint nyilván a full versionre gondoltam..
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

$2.79 volt ma delelott a kuton az ar, de mivel a benzinkartyat 20%-al olcsobban vettem mint az osszeg ami rajta van igy ~$2.23 aron ment bele 10 gallon a Mustangba

-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ma nézte, bent a nagyvárosban láttam 1,319-ért is benzint, 1,169-ért meg gázolajat, az már egy olyan baráti ár, amennyiért az elmúlt 2-3 évben max falusi osztrák kutakon tudtam tankolni. Nálunk itt falun 20-30 centtel drágább literje, de még az is all-time-low, mióta kint vagyunk.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálam amikor átlépte felfelé a 300-at, akkor lett sok. 280-290-el számolgatva anno még egész jól kijöttem 1-1 hosszabb utazás tervezésénél. Mondjuk rég voltam, de számoljunk egy egyszerűbb úttal Horvátországba oda-vissza. Legyen 1500 km. Vegyünk 4 embert, meg egy 8 literes átlagot per száz.
280 Ft-os benzinnel az 33 600 HUF /4 = 8400 HUF per fő
420 Ft-os benzinnel meg 50 400 HUF /4 = 12 600 HUF per főOk, 4200 HUF nem egy vészes összeg, de ugyanezt inkább egye el az ember egy jó adag sült malacra, vagy cevapcicára, vagy igya el rakijára, esetleg autózzon belőle helyben, ami mindjárt 750 km-t jelent 4 ember esetén, tehát az olcsóbb benzinnel olyan, mintha a drágább benzin hazaútját megspórolná. És ez mondjuk akár plusz egy napi szállás ára is lehetne.
Szóval nem fogok szomorkodni, ha 300 köré lemegy.
(Tulajdonképp többet keresek, mint eddig, kevesebbet autózom mint eddig, és azt is egyre olcsóbb benzinnel, ennek a trendnek örülök)Átlag évi 15 000 km esetén meg már közel 150 000 HUF-al kevesebb, 7 liter/100 fogyasztással.
-
EQMontoya
veterán
Tetszik a benzinárak alakulása.
Hajrá-hajrá, Putyinék is szopnak (tehát Orbánék is), és még nekünk is olcsóbb a nyál. Duplán jó! -
-
tildy
nagyúr
Van olyan, hogy le tudsz menni minuszba, akkor is , ha nincs eleg penz a szamladon, volt mar, hogy nem szolt a rendszer. Na ilyenert kemenyen megfizetsz. Egyszer fordult elo Lalanal egy 30-s buntetes, megnalam egy 10-es, na akkor utananeztunk, hogy lehet letiltani , hogy minuszba mehessen ( tehat ha ilyenkor jon be egy dd , akkor inkabb dobja el) vagy hogy tudjuk maskepp megoldani. Vegul ez utobbi lett, planned overdaftnak ha hasznaljuk, van egy 6 fontos dija, plusz a kamat az osszegen.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Itt ha nem erkezik kereset a szamladra, akkor is nulla a szamlavezetesi dij az alapcsomagon. KP felvet helyben 0, atutalas orszagon belul 0. A legolcsobb csomagban is.
El vagyunk mi kenyeztetve.A mostanimnak lenne egy dija (£5), ha kevesebb mint x osszeg erkezik ra, de mivel annal tobb a fizum, igy nulla. Igazandibol csak a magyar mobiltszamom(ami viszi a hatan a csaladi csomagot) miatt van az a bankkartyam, max atiratjuk szuleimre, vagy valami. Vagy csekken kerjuk...
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ha csak a netbank kell, akkor nem kell h kártyád is legyen nem?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezt ismerős is ajánlotta már. Majd fogorvos barátomat meginterjúvolom, úgyis akarok hozzá menni rendberakatni én is, mert nekem is van baj.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A csikorgatásra van megoldás. Kell csináltatni egy éjszakai fogvédőt. Kb. 10 ezer forint, és így hiába csikorgatod, csak egy gumiszerű cuccon surlódnak a fogaid, nem egymáson.
Megszokni kb. két éjszaka.
Azt mondják, hogy ez mivel megemeli picit az állkapcsod, idővel ki is kapcsolja ezt a görcsös reflexet. Nekem tinédzser koromban valóban elmúlt tőle fél év használatot követően, aztán mióta dolgozom és idegbeteg lettem, újra előjött a brutális fogcsikorgatás, ezért csináltattam egy másikat.
Egyébként jópár hétnyi szívás után végre egy nyugis hét, bent az irodában. Pénteken pedig még dolgozni sem fogok.
-
parandroid
félisten
Valószínűleg az a helyzet, amit nekem is mondtak az OTP-ben: ha nincs rendszeres beérkező összeg a bankszámlára, elkezd nőni mindenféle díj (nemcsak a zsámlavezetési, hanem a készpénzfelvételi és tranzakciós, és mindenféle egyéb díjak is). Én is kb évi 20k-nál jártam Ft-ban, annyit tudtam tenni, hogy visszaadtam a dombornyomott bankkártyámat, maradt mindkettőnknek egy sima Maestro, amiről pl még az ügyintéző sem tudta megmondani, hogy külföldön használhatom-e (elvileg igen, gyakorlatilag kétséges, de nem nagyon érdekel, amíg a német kártyámat igen), viszont online nem tudok vele fizetni, illetve csak hozzákapcsolt virtuális e-banszámlával, amit gyűlölök. Internetbankra ugyanakkor szükségem van, ezt viszont a legcélszerűbb még mindig az elektronikus csomaggal kérni, különben a netbank havidíja még drágább. Úgyhogy most az évente ~10 tranzakciómra (plusz a magyar életbiztosításom havidíjának beszedésére) kifizetek ~15-16k HUF-ot, ami úgy nem hangzik soknak, hogy ~50-55 EUR, viszont amire használom, úgy kimondottan mocskos drága.
Már gondoltam arra is, hogy édesanyám magyar zámlájához kérek inkább társkártyát, nem tudom, van-e iylen megoldás, de gyanítom, jobban járnék, mint így, hogy a kb semmire tartok fent egy számlát.
A német számlát meg nem hasonlítom ehhez, mert azért ha a magyar számlára érkezne rendszeres kereset, az sem ennyibe kerülne (bár a német 0-hoz (illetve ha jól rémlik, talán éves 10 EUR valami extra miatt - ezt azt hiszem a VISA kártyáért fizetem) képest valószínűleg azért drágább lenne).
ngabor, és fogfehérítés téma: Nekem egy céges eü vizsgálaton kérdezte ránézésre a fogdoki, hogy bizonyos antibiotikumot szedtem-e gyerekként. Persze fogalmam sem volt, hogy mi a válasz, a nevét (a dokinak és a gyógyszernek is
) meg már elfelejtettem, de azt mondta, hogy a 80-as években volt divatban valami gyógyszer, aminek az egyik mellékhatása volt a fogak elszínezése szürkés színűre, szerinte az enyémet is az rendezte el...p
-
concret_hp
addikt
én rendszeresen álmodni szoktam azt, hogy kipotyognak az alsó fogaim és valahogy próbálom visszaapllikálni őket a számba saját kezűleg

amúgy nekem is volt egy időszak, hogy pár év alatt 7-8 rossz fog, aztán darabig semmi, aztán 1x megint mondta a fogdoki, hogy akkor egy 5 fogat kezelésbe venne, aztán azóta semmi, csak ami baleset következménye... -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Illetve ne feledkezzünk meg arról, hogy sokan bár nem tudják, nem érzik, de a napi stresszt, feszkót éjjel álmodják ki magukból, és bizony a fogcsikorgatás, a fogak szoros összezárása sem igazán tesz jót az állapotoknak. Nekem például tökéletesen látható az alsó metszőfogaimon a jelentős 45°-os kopás, amit a felső metszőfogak belső oldalával való éjszakai (és akár nappali) szoros kontaktusa okoz. Illetve néha nagyobb fogcsikorrantásra úgy ébredek, mintha az egyik sor teljesen kihullott, vagy kitört volna. Mintha a saját fogaimmal törtem volna ki a saját fogaimat. Reggel meg olyan, mintha nem úgy állnának, mint este.
Mindazonáltal az alsó fogakon a 45°-os 'élletörés' kialakult lapja olyan tükörfényesre polírozott, hogy géppel nem lehetne szebbet. Kár hogy ez nem normális
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Táplálkozás ÉS genetika. Van ismerősöm, akinek 25 éves korára az összes foga kihullott, most protkója van. Meg van a másik véglet, akinek 90 évesen is megvan mind a 32 foga. Évfolyamtársamnak szó szerint szétporlottak a fogai, a doki se tudott vele mit kezdeni.
ToBeY: Az, hogy nem olyan fehérek, mint szeretnéd, semmit nem jelent, nem feltétlen a hófehér szín az egészséges. Nekem is alapból sárgás, de anyagában, moshatom bármivel.
Fogdokinál nem lehet tudni, melyik a jobb: amelyik a talán majd valamikor jelentkező bajt is feltárja és megcsinálja (jó pénzért), vagy amelyik csak a láthatóval foglalkozik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Én is rendesen mosom hiper-szuper elektromos fogkefével meg szájvíz/fogselyem ahogy kell.
Ennek ellenére nem olyan fehérek mint szeretném és volt olyan féléves kontroll ahol 6 lyukas fogam volt.
Igaz olyan is ahol nem találtak semmit.Szóval most kíváncsi vagyok ha elmegyek,mit fog találni a fogdoki és az mennyibe fog fájni.Legutóbbi 6 lyukas fog 60k volt baráti áron. -
Nekem is így indult egy hónapja (illetve azt hittem, a tömésem esett ki, de nem, a fogam tört le), elmentem fogorvoshoz, aki feltárt még 3 problémát, így már háromszor voltam azóta, és még megyek.
Az Isten pénze nem elég. És nem is tudom, mi kéne ahhoz, hogy jók legyenek a fogaim. Mosom, meg szájvizezek, de ez láthatólag nem elég.
Ez egyfajta civilizációs ártalom, hogy egész nap eszünk meg iszunk mindenféle cukros/savas szart... -
ToBeY
nagyúr
Ez nap jól indult,reggelinél lepattant egy darab a fogamból úgy hogy mehetek fogdokihoz.

-
válasz
Viszlát
üzenetére
Vidéki vagy?

Ui. Nekem most lecserélte a cib a mastercardomat egy visa inspire nevű csodára, aminek a fő fícsöre - legalábbis ezt nyomják vesezettül - hogy 13 országban ingyen lehet pénzt felvenni Intesa-s automatából. Azt nem teszik hozzá, hogy olyan árfolyamon számolják el, hogy csak na.

viszont van már olyan csomag, ahol ha sokat használod a kártyát, akkor kvázi minimális lehet a bankköltséged. -
tildy
nagyúr
+ havi 580 forint szamlavezetesi dij.
Osszesen 30 -40 font evente ( ami nem sok amugy) , de mint irtam, ha kicsit is meg tudok takaritani - igen, pl. a repteri taxin is - azt inkabb odaadom a szuleimnek.Itt 0 a szamlavezetes.
Az egyik itteni kartyam szivas, ahogy mar korabban viszlat is irt rola, minden egyes magyar vasarlas +1 fontba kerul, de a masikkal akarmenyi kp felvet, akarmennyi vasarlas kulon extra koltseg nelkul van, raadasul korrektul is valtanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kellett 3 perc, mire rájöttem, hogy azért szűnt meg a fórumszélesítés váratlanul és minden előjel nélkül, és állt vissza normál szélességre, mert valami kóbor kattintással kikapcsoltam a zsírmajmot.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt mondta tényleg lepattant egy kis darab a fogamból,de olyan pici,hogy az azzal nem kell kezdeni semmit ha nem fáj vagy nem okoz egyéb problémát