- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
40400 - 40301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
üdv. valaki tudna nekem adni egy friss kresz-tesztet? azt a progit amit a vizsgán is használnak. köszi
-
Killing
addikt
Akkor is kinyírom a topicot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MmDorian
őstag
-
luw2win
őstag
hali
Valaki volt Ibiza Sound-on Orosházán?
Mert ha igen akkor hova töltik fel a képeket.
Mert kb 4 kép készül rólunk és cska azzal a fotossal aki nem tudja hova teszi fel....
A többi az partyponty és bekesbuli.huhátha valaki tudja
köszi -
Winner_hun
félisten
-
sbiii
csendes tag
-
Habsteve
tag
Hol van az a topik amelyik az asztal kinézetével foglalkozik?
-
MmDorian
őstag
Gyerekek, kókuszgolyóba krumplit????

Kókuszgolyó recept, ahogy mi készítjük:
Kell hozzá fél kiló darált keksz. Porcukor ízlés szerint. cicás kakaóport bele (az a legfincsibb) Két deci kávé, kb, baracklekvár, rum , vagy rumaroma, és ha valaki mazsolásan szereti, akkor mazsola bele. Kókuszreszelékben meg kell forgatni és már kész is.
Citrom nem kell bele!!!!
Én mondjuk a kókusztekercset jobban szeretem
Meggyel se rossz, mármint, hogy ha a közepében van, érdekem kipróbálni.
-
tildy
nagyúr
1/4 kg főtt, áttört burgonya, 1/4 kg porcukor, 1/4 kg kókuszreszelék, 2 evőkanál kakaó, 1/2 naranc vagy citrom leve és gyengén lereszelt héja, 10dkg rumban áztatott, apróra vágott mazsola.
Ebbe a mennyiségbe nem tűnik soknak a fél citrom leve.
Én nem vesződöm vele ennyit. Veszek a boltban egy doboz kókuszgolyó alapanyagot, amihez csak egy kis vizet kell löttyinteni

Gyerekek, kókuszgolyóba krumplit????

Kókuszgolyó recept, ahogy mi készítjük:
Kell hozzá fél kiló darált keksz. Porcukor ízlés szerint. cicás kakaóport bele (az a legfincsibb) Két deci kávé, kb, baracklekvár, rum , vagy rumaroma, és ha valaki mazsolásan szereti, akkor mazsola bele. Kókuszreszelékben meg kell forgatni és már kész is.
Citrom nem kell bele!!!!
Én mondjuk a kókusztekercset jobban szeretem
-
MmDorian
őstag
Üdvtök !
Mizu ?

-
Killing
addikt
-
pussy_cat
tag
-
1010
őstag
jaaj ez a topik is megvan még
ezt még bash nyitotta
de már nincs köztünk -
Killing
addikt
Nincs is közöm hozzá, de mostanában elszaporodtak a fiatalabb arcok itt akik halálra unják magukat és ezért össze-vissza postolnak. Erre mondtam azt, hogy egyszer majd kinövi vagy rájön, hogy a fórumozáson kívül miket lehet még csinálni.

Igazad van.
Ez sokkal jobb elfoglaltság, 1 órára vagy még többre is leköt. -
Sipi16
őstag
Sipi. Bármennyire is tisztellek, így ismeretlenül is, ezzel nem értek egyet. Szvsz nincs közöd a magánéletemhez, ahhoz, hogy van-e barátnőm, illetve, hogy mi a fontos az életben. Tudom, kicsit túlreagálom a hsz-edet (az előzőt), de ezt nagyon nem szeretem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tartok fontosnak és értékesnek, az én életem az én életem.
egyébként, mielőtt megkérdeznéd volt barátnőm, nem is egy. És lesz barátnőm, gyanítom nem egy...És mielőtt megkérdeznéd, vannak fontosabb dolgok az életemben, mint egy fórumra irkálni.
peace
Nincs is közöm hozzá, de mostanában elszaporodtak a fiatalabb arcok itt akik halálra unják magukat és ezért össze-vissza postolnak. Erre mondtam azt, hogy egyszer majd kinövi vagy rájön, hogy a fórumozáson kívül miket lehet még csinálni.

-
Killing
addikt
Most má' tuti kinyírom a totyikot.

-
Psychonaut
veterán
Sipi. Bármennyire is tisztellek, így ismeretlenül is, ezzel nem értek egyet. Szvsz nincs közöd a magánéletemhez, ahhoz, hogy van-e barátnőm, illetve, hogy mi a fontos az életben. Tudom, kicsit túlreagálom a hsz-edet (az előzőt), de ezt nagyon nem szeretem. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit tartok fontosnak és értékesnek, az én életem az én életem.
egyébként, mielőtt megkérdeznéd volt barátnőm, nem is egy. És lesz barátnőm, gyanítom nem egy...És mielőtt megkérdeznéd, vannak fontosabb dolgok az életemben, mint egy fórumra irkálni.
peace
-
Sipi16
őstag
-
Killing
addikt
He? Ezt most csak én nem értettem?
Mire megoldás?Én se teljesen értettem. De talán arra hogy ne fórumozzunk egész nap, vagy ne hülyeségekkel oszzuk egymást.
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
-
Sipi16
őstag
-
Killing
addikt
-
Sipi16
őstag
-
Csabee.
nagyúr
-
Sipi16
őstag
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
Tudtam ám....tudod egyik terrorista megismeri a másikat.
Al-Kaidás vagy Hamaszos vagy? Ha utóbbi lelőlek!
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Psssszt...

Egyébként becsületes foglalkozásom:

Pssszzt!

-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Killing uraság éppen ezt favorizálja.
Méghogy favorizálom? Ki akartam nyírni.
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
-
Csabee.
nagyúr
ez a topic mér jobb mint az ON topic?

-
Killing
addikt
Nem záratjuk be. De csak azért, hogy ellentmondjak neked.

De, de. Bezár a bazár.

-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Amúgy észrevetted hogy így ketten mégiscsak kiirtottuk a totyikot?
Meg az ON-t is.
Ez van. Majd tiv-el bezártajuk az ON topicot és mindenki jön majd ide.
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Nem is lehetnél, mivel múltkor kitárgyaltuk, hogy 2 évvel vagyok idősebb nálad.
Na, szóval, olyan bant kapsz, hogy az már BÁN!
Bánk Bán

-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
Nem vagyok a fiad. (Hála istennek
) Akkor legyen harc:
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
-
Killing
addikt
GyóReggelt!
-
JetiRulez
őstag
(#40340) kételkedem
Mégis savanykás lett, de azért már megeszem.
(#40341) dave93
Bizony ezen könyv szerint krumplival kell csinálni, hát egyszer ki kellett ezt is próbálni.
Egyébként az instant kakaót is megbántam. Kellett volna vennem főző-kakaót. Akkor csokisabb íze lenne.
-
dave93
őstag
1/4 kg főtt, áttört burgonya, 1/4 kg porcukor, 1/4 kg kókuszreszelék, 2 evőkanál kakaó, 1/2 naranc vagy citrom leve és gyengén lereszelt héja, 10dkg rumban áztatott, apróra vágott mazsola.
Én nem vesződöm vele ennyit. Veszek a boltban egy doboz kókuszgolyó alapanyagot, amihez csak egy kis vizet kell löttyinteni

sry, dupla lett

-
dave93
őstag

Nem is tudtam, hogy krumplit kéne rakni a kókuszgolyóba

Nálam csak cukor, keksz, kakaó, kókuszreszelék, margarin, meggy belőtt leve megy bele és nagyon finom
-
kételkedem
addikt

-
JetiRulez
őstag
Mekkora rakás szemét már ez a Horváth Ilona szakácskönyv. Csináltam kókuszgolyót, de tök savanyú lett, mert azt írta, hogy facsarjam bele a citrom levét.

-
bandus
veterán
-
MUŁĐER
addikt
Kérdés pestieknek:
Soter-Line Oktatási Központ
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.ezt valaki be tudná linkelni google térképen hol van?
Rákerestem de Erzsébet körút (gondolom annak a rövidítése a ktr)-ből van több is.
-
MarioAna
senior tag
-
Killing
addikt
-
MarioAna
senior tag
-
Killing
addikt
-
MarioAna
senior tag
nálam 2 napig működik...

MarioAna : 6-8 évvel ezelőtt egy zuglói családi házban laktam, és két házzal odébb voltak tyúkok, meg kakas, és a hülyéje rendszeresen éjjel 1-2 között kezdte a kukorékolást, és nem hagyott aludni... Ezt leaglább egy évig csinálta, aztán elhallgatott, valószínűleg a levesben végezte szegény.
Uncsimtesómék szomszédjában is van egy kakas, az is hajnal 3-kor rákezd és 6-ig nyomja megállás nélkül, de unokatesóm felbérelte a szomszéd kisgyereket==> vett neki egy csúzlit és a mission: a kakast likvidálni
. -
dragonfx
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
dragonfx
veterán
edzés előtt dobok egy citromos gössert...ugyis olyna jó hideg van.
-
fokukac
nagyúr
nálam 2 napig működik...

MarioAna : 6-8 évvel ezelőtt egy zuglói családi házban laktam, és két házzal odébb voltak tyúkok, meg kakas, és a hülyéje rendszeresen éjjel 1-2 között kezdte a kukorékolást, és nem hagyott aludni... Ezt leaglább egy évig csinálta, aztán elhallgatott, valószínűleg a levesben végezte szegény.
-
R
senior tag
Az egyetlen megoldás, ha este nyitod csak ki az ablakot, amikor már hűvösebb van kint, és fújatod befelé a levegőt, esetleg kereszthuzatot csinálsz.
Ezek után hajnalban, amikor már elkezd melegedni a levegő, becsukod az ablakod, besötétítesz, és bent tartod a hűvöset, ki-be jövéskor a lehető legrövidebb ideig tartod nyitva, a legkevesebb hőt termelő elektromos készüléket működteted, stb.
Persze ez az egész igazából csak akkor hatásos, ha fel sem hagyod melegedni a lakást, a falakat. Téglaházak nagyon jól bent tudják tartani a hűvöst, akár hetekig tartó kánikula esetén is. Panelházakban ez a módszer a panel hőszigetelése miatt csak pár napig működik.
Ha a falak már átmelegedtek, akkor a fenti módszer már csak enyhíti a kellemetlenségeket, és ha már a falak is ontják magukból a hőt, akkor lehet, hogy inkább napközben is ki kell nyitni.
panelben pár napig sem működik
-
James 08
tag
-
MarioAna
senior tag
-
tildy
nagyúr
40 fokban a vályog is felmelegszik.
Nekünk is vályogház van otthon , 80 centis falakkal, mégsem árt bele a klíma. -
James 08
tag
Ma mire keltem fel? dinnye 80-forint kilója ezt legaláb 20-szor elkiabálta

-
fokukac
nagyúr
Próbáltam huzatot csinálni, de az nem sokat ért, most lesötétítettem és becsuktam az ablakot.
Ezek után hajnalban, amikor már elkezd melegedni a levegő, becsukod az ablakod, besötétítesz, és bent tartod a hűvöset, ki-be jövéskor a lehető legrövidebb ideig tartod nyitva, a legkevesebb hőt termelő elektromos készüléket működteted, stb.
Hajnalban azért nem kelek fel, örülök ha 2-3óra felé el tudok aludni a melegtől, és 10-11körül szoktam kelni
. Elektromos készülékekről: szerintem a 19"-os ~30kg-os CRT monitoromnak elég nagy hőtermelése van, biztos közrejátszik, hogy sokkal melegebb van az én szobámban, mint bármelyik más helyiségben a házban.
A falak pedig vályogból vannak.
márpedig ez máshogy nem megy, csak úgy, ha veszel légkondit...

vályogból vannak a falak???
akkor elkúrtad, hogy hagytad felmelegedni. A vályognál jobb hőszigetelő anyag nincsen, a nagyapám tanyájában télen is jó meleg volt, nyáron meg jó hűvös...
-
MarioAna
senior tag
Az egyetlen megoldás, ha este nyitod csak ki az ablakot, amikor már hűvösebb van kint, és fújatod befelé a levegőt, esetleg kereszthuzatot csinálsz.
Persze ez az egész igazából csak akkor hatásos, ha fel sem hagyod melegedni a lakást, a falakat. Téglaházak nagyon jól bent tudják tartani a hűvöst, akár hetekig tartó kánikula esetén is. Panelházakban ez a módszer a panel hőszigetelése miatt csak pár napig működik.
Ha a falak már átmelegedtek, akkor a fenti módszer már csak enyhíti a kellemetlenségeket, és ha már a falak is ontják magukból a hőt, akkor lehet, hogy inkább napközben is ki kell nyitni.
Próbáltam huzatot csinálni, de az nem sokat ért, most lesötétítettem és becsuktam az ablakot.
Hajnalban azért nem kelek fel, örülök ha 2-3óra felé el tudok aludni a melegtől, és 10-11körül szoktam kelni
. Elektromos készülékekről: szerintem a 19"-os ~30kg-os CRT monitoromnak elég nagy hőtermelése van, biztos közrejátszik, hogy sokkal melegebb van az én szobámban, mint bármelyik más helyiségben a házban.
A falak pedig vályogból vannak.
-
BITBOYS
addikt
Nem egy szobát, hanem az egész lakást kell úgy hûteni, hogy behúzod a sötétítôket, a fürdôszoba ajtaját kinyitod és feltöltöd a kádat hideg vízzel. Esetleg ha van loggia, vagy erkély, akkor teljes szélességében érdemes árnyékolni ott is egy sötétítôvel, illetve ott akár érdemes a sötétítôt elôbb hideg vízben beáztatni és - kicsit kicsavarva belôle a vizet - úgy kiakasztani.
Ez bizony tényleg eXtra jó megoldás.
Ezt már kitárgyaltuk egy másik topikban és kicsit extrém megoldás, de működhet:
Hűtő vezérlését kell kicsit megpiszkálni. Megfordítod a kört, így a hűtőgép kívül fog hűteni belül pedig melegíteni. Csak az ajtaját kell rendesen becsukni.

-
fokukac
nagyúr
Lenne egy elég OFF kérdésem
.
Hogy tudnám a szobámat lehűteni? Adott egy állóventi, egy 60*90-es bukóablak, ami le van nyitva teljesen, tehát 60*90cm LYUK a külvilággal.
Olvastam itt PH!-n hogy valaki kitette az ablakba a ventit és hűlt pár fokot a szobahőmérséklet.
A kérdés: a venti az ablakban kifelé, vagy befelé fújjon
? Szavazás ON! 
-
Pacák
senior tag
.
Hogy tudnám a szobámat lehűteni? Adott egy állóventi, egy 60*90-es bukóablak, ami le van nyitva teljesen, tehát 60*90cm LYUK a külvilággal.
Olvastam itt PH!-n hogy valaki kitette az ablakba a ventit és hűlt pár fokot a szobahőmérséklet.
? Szavazás ON! 
Nem egy szobát, hanem az egész lakást kell úgy hûteni, hogy behúzod a sötétítôket, a fürdôszoba ajtaját kinyitod és feltöltöd a kádat hideg vízzel. Esetleg ha van loggia, vagy erkély, akkor teljes szélességében érdemes árnyékolni ott is egy sötétítôvel, illetve ott akár érdemes a sötétítôt elôbb hideg vízben beáztatni és - kicsit kicsavarva belôle a vizet - úgy kiakasztani.
-
MarioAna
senior tag
Ez érdekes. Ha kiteszed az ablakba a ventit akkor az befújja neked a mégmelegebbet. Ha kifelé fújatod akkor sem hűlhet sokat a szoba. Talán az lenne a megoldás, hogy becsukod az ablakot, behúzod a sötétítőt/redőny nem tudom és úgy üzemelteted a ventilátort. Így a szoba levegőjét hűti ténylegesen.
Ok, kösz megpróbálom úgy, mert nem lehet kibírni olyan meleg van
. 
-
ladybug
őstag
Ez érdekes. Ha kiteszed az ablakba a ventit akkor az befújja neked a mégmelegebbet. Ha kifelé fújatod akkor sem hűlhet sokat a szoba. Talán az lenne a megoldás, hogy becsukod az ablakot, behúzod a sötétítőt/redőny nem tudom és úgy üzemelteted a ventilátort. Így a szoba levegőjét hűti ténylegesen.
Én is ezt tartom ésszerű megoldásnak.
-
BITBOYS
addikt
.
? Szavazás ON! 
-
MarioAna
senior tag
.
? Szavazás ON! 
-
Killing
addikt
-
troland26
őstag
Ooooo .., de rég postoltam
.
Na mind1..úgyis lenne egy kérdésem az "amcsi" ph-sokhoz .
Nézegetem a Fox-racing cuccokat és nem nagyon lehet "normális" áron várásolni itthon..tényleg ilyen drágák kinn is vagy ez megint ilyen lehúzós dolog .... -
BITBOYS
addikt
-
JetiRulez
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Meg tudná valaki mondani mi annak az AV csatlakozó illetve kábel szabványnak a neve, ami pl a régi Videoton tévéken is van? Lesz egy ilyen tévém és csatlakoztatnék rá egy konzolt. -
rocket
nagyúr
Nem zorog a haraszt, ha a szel nem fujja.
Megkapta a "promi" bonuszt azert mentettek fel, nem veletlen, hogy utana jo ideig elhuzott messzire az USA-bol. -
tildy
nagyúr
-
rocket
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
40400 - 40301
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- PlayStation 5
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Steam topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Svájci jellegű bicska eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)