- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Itt is gyakran van, hogy a szomszédnak adják át - elég nagy ház, 80 lakás, ha a házból valaki kap csomagot, valaki más meg nincs otthon, akkor át szokták vetetni azzal, aki úgyis kapna, de volt már, hogy a szembeszomszéd csomagjával nálam csöngetett a futár, hogy nem válaszol a kapucsengőre, átvenném-e a csomagját. Viszont a scannerjébe mindig bepötyögi, hogy kinek adta át, aláíratja digitálisan, és automatikusan nyomtatja a matricát a kis levelezőlapjára, amit bedob a címzett postaládájába. Persze ezzel együtt is előfordult már, hogy csak annyi volt az értesítésen, hogy másnap 10 órától bármikor átvehetem a csomagot a postán, ha már nem voltam itthon (megesik). És ez nem csak DHL, az összes többi (UPS, Hermes, DPD, hogy csak a gyakoribbakat említsem) ezt csinálja. Egy rossz szavam nem lehet rájuk, pedig rengeteg mindent rendelünk futárral.
p
-
EQMontoya
veterán
Isten óvjon a postától, amelyik bedobja az értesítőt akkor is, ha otthon vagy... Aztán menjek el a postára, keressek parkolóhelyet és álljam ki a sort, hogy átvehessem azt a csomagot, aminek a küldésénél kifizették, hogy házhoz hozzák. Hát a f@szt.
Én is mindent céghez rendelek, a recepcióra. Tényleg kb. mindent, jött már rack szerver, sperrdifi, Lexusba hűtő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest