Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
USPS ( ugyan az mint a magyar posta) qrva nagy trogerek ok is. Ami csomag belefer a postaladaba, azt bedobjak ami nem, arra a kis fecnit dobjak be, hogy bocsika nem voltal otthon, de a lofaszt nem voltam otthon.
Nyitvatartas 9:00- 4:30 ig. Tehat vagy kesel melobol, vagy elobb jossz el, vagy varsz szombatig, legutobb pl pont szombaton dobtak be a fecnit ismet, pedig otthon voltunk.Eddig ketszer szoptam meg, ott voltam reggel 9 kor es zar ajtot talatam, nincs kiirva semmi. Mondom biztos kesnek, vasarlok jonnek-mennek, hogy-hogy zarva, biztos kesnek csak, stb,aztan 9:30-fele egyszer valaki rajon, hogy ma veteranok napja van, es azert lehetnek zarva, szoval masnap megint mehettem visssza.
UPS, Fedex barmilyen erteku csomagot siman lerak az ajto ele, es kuldik az emailt, meg az sms-t, hogy ott a csomag a bejarati ajto elott, ha esik az eso akkor berakjak ket extra muanyag tasakba-zsakba es ennyi. Soha nem kestek meg, soha nem veszett el semmi. Ha lehet kerulom azokat a cegeket akik csak USPS-szel szallitanak.
bobsys: a 15 %-os emeles az durva, meg az a makom,hogy a feleseg allami biztositasan vagyok, de ha koltozunk akkor ez se lesz igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ELADÓ GAMER EGYEDI KONFIG
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest