- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
USPS ( ugyan az mint a magyar posta) qrva nagy trogerek ok is. Ami csomag belefer a postaladaba, azt bedobjak ami nem, arra a kis fecnit dobjak be, hogy bocsika nem voltal otthon, de a lofaszt nem voltam otthon.
Nyitvatartas 9:00- 4:30 ig. Tehat vagy kesel melobol, vagy elobb jossz el, vagy varsz szombatig, legutobb pl pont szombaton dobtak be a fecnit ismet, pedig otthon voltunk.Eddig ketszer szoptam meg, ott voltam reggel 9 kor es zar ajtot talatam, nincs kiirva semmi. Mondom biztos kesnek, vasarlok jonnek-mennek, hogy-hogy zarva, biztos kesnek csak, stb,aztan 9:30-fele egyszer valaki rajon, hogy ma veteranok napja van, es azert lehetnek zarva, szoval masnap megint mehettem visssza.
UPS, Fedex barmilyen erteku csomagot siman lerak az ajto ele, es kuldik az emailt, meg az sms-t, hogy ott a csomag a bejarati ajto elott, ha esik az eso akkor berakjak ket extra muanyag tasakba-zsakba es ennyi. Soha nem kestek meg, soha nem veszett el semmi. Ha lehet kerulom azokat a cegeket akik csak USPS-szel szallitanak.
bobsys: a 15 %-os emeles az durva, meg az a makom,hogy a feleseg allami biztositasan vagyok, de ha koltozunk akkor ez se lesz igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- DJI mini 3 drón display unit
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest