- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ma van 10 éve, hogy leszereltem. - Valahogy akkor olyan céltalannak tűnt minden egy pillanatig, pedig a munkahelyemen vártak vissza. Addig a 9 hónapig megvolt a napi/heti időbeosztásom, amit tudtam előre, mert írnokként én rajzoltam meg kézzel a következő heti kiképzési tervet.
Jó, hogy itt vannak a picik, mert most van valami cél, ami előttem lebeg. - Fel kell őket nevelni, szakmát kell adni a kezükbe. Igyekszem majd józan paraszti észt is csepegtetni beléjük, nomeg térlátást, mert ez nagyon hiányzik a felnőttek jó részéből. Persze megtanítom majd őket is fejben számolni és nem csak olvasni, de értelmezni is az írott szöveget, mert ez is egy nagy hiányosssága a most felnövekvő - feltörekvő? - nemzedéknek.
Olyan jó tudni, látni, hogy Máténak már most hihetetlenül gazdag a szókincse - jónéhányszor majd' leestem a székről, mikor megszólalt - köszönet érte a mese- és mondókáskönyvek szerzőinek, nomeg Csankó Zoltánnak.
Nem akarok most semmit, csak jólesett ezeket kiírni magamból.
Pont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux Mint
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest