Én épp tanulást szimulálok. Nem megy a fejembe semmi, szarul vagyok.
We must speak with all the humility that is appropriate to our limited vision, but we must speak.
zaba, amit előtte meg is kellett venni.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
én az RDM Line Item queue-t pucolom kifelé, olyanok az LI-k, mint a vírusok - szaporodnak... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Nem, csak meló van. Mert az (másnak) jó és az nemesít. Az oklevelet gondolom majd a sírkőre vésik.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Most kellett megterveznem a jövő évi szabadságomat. Aki hasonló cipőben jár, a munka és ünnepnapok tekintetében ITT talál 2009. évi naptárt.
venember: ez rád nyílván nem vonatkozik
Te sajna más rend szerint leszel szabad.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
ilyenkor kell megtervezned, mikor leszel 2009 egész évben szabin? ez azért nem semmi.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Szép napot !
Nálunk is van tervezés, ezzel együtt 16 napom marad úgy néz ki december 31 után.... 
Kételkedem egyelőre..... 
[ Szerkesztve ]
Nem okoz gondot. A pirosbetűs ünnepek környékére és az iskolai szünetekhez írtam.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Miért, szabad is leszek?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Na ennyien se válaszoltak egyhuzamban még egy hozzászólásomra se.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Azt hiszem most jött el az a pont hogy a logout felől fogok fórumzani, a ph-n a közösségi témák száma 3 lett
Nem hogy mindegyik meg lenne emelve, mivel hely az van bőven...
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Ne keseredj el, ez a december már csak ilyen! Amúgy meg kiderült, hogy van egy közös ismerősünk, ő is gödi, és itt dolgozik velem a patikában.
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
Jó nő? Ha igen, akkor képet kérünk. 
Miki?

Talált, süllyedt. És persze üdvözöl.
Én is őt. A múlt héten akartam hívni csak elmaradt, kéne ez-az onnan
1 liter glicerin meg egy kis 9x %-os alkohol kéne majd...
[ Szerkesztve ]
Akkor ebből nem lesz kép... 
![]()
gó hóm.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Megdumálva. 
Muszáj voltam átjönni a másik gépre... Nem tudom, mi van a saját építésűvel, de mindig "bedugul" rajta a net. Kiválaszt magának egy oldalt (most épp a PH-t), és nem hajlandó frissíteni. Ha változtatok az IP címen, akkor egy időre megjavul, de aztán megint behal. A jelenség oprendszerfüggetlen, Vista, XP, OSX és linux alatt ugyanúgy műveli. A mellette lévő gép (ugyanaz a router, ugyanaz az IP cím tartomány, XP) meg nem. Ezt ki érti?

Mennyi az annyi?

Hát amennyi...
(Majd Mikivel leboltoljátok...
)

Szép délutánt mindenkinek!
Na mindenki újra a régi? 
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D

Sziasztok!
Nemsokára edzés.
[ Szerkesztve ]
én fordítva vagyok... régebben újabb voltam. ma meg ahoz képest régi. vagy valami ilyesmi. öreg vagyok már én ehez 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hát kukucs.
Bolondsorsra jutottam én is ,pedig szólt , hogy...
Szóval jégre merészkedtem, korcsolyával, és természetesen eltaknyoltam, természetesen bevertem a fejem.
1 hét kórház elmaradt, de a nyakam kicsit megrántottam 
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod.
Én egyszer huztam a lábamra korit,de elég is volt.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D

Na hallod... Nekem nem kell a talpam alá az az éles vas, megy a taknyolás a jégen anélkül is...
Feketenadálytő krémmel kenegesd, az jó rá.
[ Szerkesztve ]
Hát az első esésem laza volt, modntam is, ez nem is olyan vészes , mint amilyennek elsőre tűnt , kicsit felbátorodtam, na és nem sokkal utána puff lábak az égnek, fejem meg hátul koppan a jégen. No mindegy, szerencsére volt, aki ápoljon.
Pedig még be is voltam öltözve, legközelebb viszek bicajos bukót is
![]()
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Az ott Lajosunk tőled jobbra?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
kár, hogy nem tudtam menni... mondjuk korim sincs, de akkor is venni fogok! és megpróbálok menni legközelebb. én sok évig koriztam, bár kb 99ben letettem, de szerintem még most sem okozna nagy megpróbáltatást hogy suhanjak egy párat.
szamár: a képen balra, tildy jobb keze felől? mert akkor igen. a másik oldalon meg hujikolp, ha jól sejtem.
[ Szerkesztve ]
No en is bejelentkezem. Megerkeztem Szombathelyre, megirtam a ZH-t, es orommel konstatalom, hogy rolam nem keszult kep a szombati korcsolyazaskor ![;]](/dl/s/v1.gif)
@NoLF: Jol sejted. Balrol jobbra a nevek: Esmein, tildy, Hujikolp, gYaLo, Eddie141, Magdi (Eddie baratnoje), Qru, belahege, fotos pedig ha jol sejtem Kasza08 
[ Szerkesztve ]
Nem adom be közösbe
Amúgy ja.
Bimbózó? Le vagy maradva
(Már 1 hónapja együtt vagyunk)
(Balról jobbra: Esmein, Tildy, Hujikolp, gYaLo, Eddie, Magdi (nem PH!-s, viszont Eddie párja), Qru, Belahege)
nolf: lehetett kölcsönözni(600 Ft/óra), de azt mondták a fiúk-lányok, nem túl jók voltak , amit adtak(képen kék színű korik).
[ Szerkesztve ]

Csak nem egy bimbózó románc? :-)
az sajna látszik rajtuk hogy nem túl jók, meg vajon van-e 46-47es? 
Szerintem mar boven tuljutottak a bimbokon ![;]](/dl/s/v1.gif)
ó..

szegényke...
jobbulást!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Csak ki tudtam várni, hogy lecsapja más... ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
Melyikeken? A rózsabimbókon? Azon nem 
Bolond: Köszi, de szerencsére nem komoly. Viszont rögtön eszembe jutottál 
Nolf: Szerintem van, elég sok méretben láttam(nagyobbakat is) .
Amúgy nem is meséltem, hétvégi buliban végigtapizott egy csaj
hola hátam simogatta , hol a combom, és dicsérte a mosolyom
Valószínűleg csak közvetlen volt.
[ Szerkesztve ]

A betyárját neki! Hiába, ez van, aki nincs itt kimarad. :-)
Kimaradasrol ez jutott eszembe: [link]

Szia! Neked is szépet!
estét? még fél5 sincs.
ahelyett, h akkor jutnék eszedbe, mikor van egy szelet fölösleges mézes krémesed!

" Sötétedik már odaki !"
azok a talpra szerelhető hússzeletelők RETTENETESEN néznek ki! 

Zárjad hát ! 
Kinek van a legtöbb hsz.-e a topikban ?
[ Szerkesztve ]
Az ev legnagyobb Holdfogyatkozasa van ma ejjel 
Rohadt kozel van a Hold.
ps: Bazze, nem ide...mind1.
[ Szerkesztve ]
Hold the line!