Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Gambit #39693 üzenetére

Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen.
    Nekem ezzel van gondom, amikor beállítom. Ne kelljen beállítnai, alapból kérdezzen meg engem, hova töltse le VAGY pedig melyik mappát akarom használni állandó letöltésre és lehessen pipálni , hogy többet ne kérdezzen rá!

TFH. én egy hülye user vagyok. (nem vagyok az :P )
    Leülök egy gép elé, szednék le valamit, és az se szó se beszéd letölti egy mappába.
    Namost ha én hülye user vagyok, akkor két dolgot tehetek : egy az adott oprendszer keresőjével nekikezdek keresgélni a filet, kettő jobb gombbal rákattintok a letöltök filera, hova húzta le , 3 elkezdem bogarászni a menüt és a beállításokat .De lehet hogy már ehhez is kell némi jártasság számítógéphasználatban...

Miért nem tudja pl. kiírni , hova szedte le pl. a letöltőablakban?
    Qrvára nem user friendly, szerintem.

"De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni." A főlapon a beállítások menüben,tehát be kell mennia menübe, és keresgetni kell , és nem a letöltéskor ajánlja fel , mit szeretnék választani.
    Mindegy.
    Fokukac: te meg ne szólogass be:P

Kedves szövegfiú: van olyan helyzet , jellemzően driverek, amikből illik frisseket felteni. Bocs, hogy ezt inkább a netről szedem le.

Új hozzászólás Aktív témák