Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Tudod én csak azt nem értem (már sokadjára), hogy miért panaszkodsz állandóan. Nagyon sokan összetennék a két kezüket, ha lenne saját lakásuk jó panorámával, jó állásuk szép mid-6-figure fizetéssel... te meg ilyen apróságokon vagy kiakadva hónapokig (sok más dolog mellett), mint a fűtésszámla. Ez is az élet szükségszerű velejárója, vagy kifizeted, vagy behajtják rajtad. Ha esetleg elköltözöl biztos vagyok benne, hogy ott is találsz valamit, amiért elégedetlenkedhetsz majd.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed az én életem tökéletes, mégsem hallasz panaszkodni. Megtanultam együtt élni ezekkel, és nem is idegeskedem miattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Trollok komolyan
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs