Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darth_Revan

veterán

ÚRISTEN.
    Csak most tudtam meg, hogy Horváth Ágnes 4 milla végkielégítést kap :Y Na ez aztán felbaszta az agyamat....így is kapott havi több 100e-t és még a sz*r munkájáért kap 4 millát...az eszem eldobom :(((
    Másik dolog, hogy Parlament szinte egyöntetűen megszavazta, hogy volt miniszterelnök kapjon nyugdíj emelést, 1,5milla/hó-ra :Y

Van itt píííz, csak az a baj, hogy nem jut ki a parlamentből :((( Rohadt zsugori, pénzéhes banda :(((

BKV igazgató is 60 millát vagy mennyit kap, pedig a cég eléggé tele van adósságokkal...

MÁV is nyeli a milliárdokat, de 20+ éves vasút és vonat park frissítés helyett 4x-es áron vesznek több ezer pecsétet a cimbitől, hogy le tudják pecsételni a szerződést amivel a másik cimbitől vesznek 2x-es áron vadi új számítógép parkot, mert a tavlalyi már nem volt elég, hogy elfutttassa a Word-ot ami ahoz szükséges, hogy megírják a szerződést amivel a harmadik cimbitől vesznek 2x áron vadi új autókat...de szerencsére szereztek egy kis plussz pénzt, a még egyetlen, hasznot is hozó MÁV cég, a MÁV Cargo-nak az eladásával ... meg arra is kíváncsi vagyok, hogy hány 100e Ft-ot fizetnek vagononként annak az öcskösnek a cégének aki elméletileg tisztítja őket.

Bezzeg a sűrgősségi sebész meg örüljön, ha kap havi 150e Ft-ot ...Ausztriában egy buszos 2x többet keres mint egy magyar sebész, a 2 munka elméletének elsajátításának erősségében szerintem van különbség ...

Nagyon kezd már ez az ország elkorcsosodni :(((

Új hozzászólás Aktív témák