Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
A KillBill-el kapcsolatban.
Mentem fel a barátnőmhöz és azzal fogadott, hogy a szomszéd srác, ajánlott neki egy jó kis vígjátékot. Örültem, mert én nem vittem semmi néznivalót, és a mozi árát pedig megspórolhattam (volna). Mutatja csillogó szemekkel a kölcsönkapott DVD-ket, KillBill vol.1 és vol.2 . Barátnőm eleve utálja az ilyen vérengzős filmeket. Mondam már az elején, hogy ez nem az Ő stílusa lesz, de azt mondta annyira azért nem lehet rossz. Nos, az első részt végigszenvedte, de aznap este nem tudott nyugodtan aludni. A második részt ki se nyitottuk.
Én már akkor láttam mikor ment a moziba, így másnap szépen visszaadtuk a filmeket. 
Ja azon a héten 2-szer mentünk moziba.

Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már akkor láttam mikor ment a moziba, így másnap szépen visszaadtuk a filmeket.