- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pilisszentivánon voltunk melózni. Hazafelé jövet, szürkület már, faszikám meg helyzetjelzővel nyomul. Rávillogok, semmi reakció. Biztos oda van meg vissza hogy fasza autója van, neki nem lehet baja. De mást akkor se veszélyeztessen már. Hazafelé jövet volt még vagy 5 ilyen fasz aki baszott felkapcsolni a tompított fényszórót, kbk minden 50-ik autósnak nem világított az egyik tompított fényszórója, leginkább a belső, ami a nagyobb baj. Kivilágítatlan úton is láttam ilyen, de még a helyzetjelzője sem világított, azt hinné az ember hogy motoros.
A váci út is fasza, jól fel van újítva, de felfestés nélkül igen érdekes a közlekedés rajta. Duna plázánál állok a pirosnál, előttem lévő mögött, mert kb fingom sem volt, hogy hol van a sáv, de ahogy elnéztem jól álltunk ott. Balra levő sáv vagy 20 mp-ig üres, utána valaki csak bejött oda (jobb szélén, vagyis jobbról a másodikban voltam.
Ja meg az Árpád hídrva felvezető utat csinálják. Jó, nem tudtuk, megoldottuk a feljutást. Jövök haza, valamelyik útépítónél az iq kivághatta a biztosítékot, a visszakanyarodó sáv végét cakkosra marta be, sikeresen belehajtottam azokba a bemarásokba, csak úgy zakatolt a 20 éves lengyel csoda.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest