Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pilisszentivánon voltunk melózni. Hazafelé jövet, szürkület már, faszikám meg helyzetjelzővel nyomul. Rávillogok, semmi reakció. Biztos oda van meg vissza hogy fasza autója van, neki nem lehet baja. De mást akkor se veszélyeztessen már. Hazafelé jövet volt még vagy 5 ilyen fasz aki baszott felkapcsolni a tompított fényszórót, kbk minden 50-ik autósnak nem világított az egyik tompított fényszórója, leginkább a belső, ami a nagyobb baj. Kivilágítatlan úton is láttam ilyen, de még a helyzetjelzője sem világított, azt hinné az ember hogy motoros.
A váci út is fasza, jól fel van újítva, de felfestés nélkül igen érdekes a közlekedés rajta. Duna plázánál állok a pirosnál, előttem lévő mögött, mert kb fingom sem volt, hogy hol van a sáv, de ahogy elnéztem jól álltunk ott. Balra levő sáv vagy 20 mp-ig üres, utána valaki csak bejött oda (jobb szélén, vagyis jobbról a másodikban voltam.
Ja meg az Árpád hídrva felvezető utat csinálják. Jó, nem tudtuk, megoldottuk a feljutást. Jövök haza, valamelyik útépítónél az iq kivághatta a biztosítékot, a visszakanyarodó sáv végét cakkosra marta be, sikeresen belehajtottam azokba a bemarásokba, csak úgy zakatolt a 20 éves lengyel csoda.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Projektor topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gurulunk, WAZE?!
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest