- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Minimax? Kis unokatestvérem nézi, szörnyű, szegény gyerek meg minden hülye viselkedésformát átvesz belőle, amiről rendkívül nehéz leszoktatni. Gyerek esetén nálam tuti tiltólistán lesz, csak marha nehéz normális mesefilmeket találni dvd-n is, sajnos, a mese pedig hasznos, a felnőtteknek is, ha más nem, akkor kis nyugalmat biztosít.

Kalandor: Így van, ezért szerettem pl a Columbot meg pár Lost-ot megelőző sorozatot, amik csak nagyon picit függtek össze egymással, tehát a szórakoztatás volt a lényegük, nem az, hogy minél több műsoridőt fedjenek le s leragasszák az embert a székhez/fotelhez/stb.
Nem nézem az ún. lineáris sorozatokat, de így is sikerül felhúzniuk a tv adóknak sokszor a csomó ajánlással, mindegy, az én hülyeségem, megérdemlem.
Csacsi: Ezt szórakozás miatt teszed vagy ez a munkád? Szöveg elolvasva, értem.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest