Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Minimax? Kis unokatestvérem nézi, szörnyű, szegény gyerek meg minden hülye viselkedésformát átvesz belőle, amiről rendkívül nehéz leszoktatni. Gyerek esetén nálam tuti tiltólistán lesz, csak marha nehéz normális mesefilmeket találni dvd-n is, sajnos, a mese pedig hasznos, a felnőtteknek is, ha más nem, akkor kis nyugalmat biztosít.

Kalandor: Így van, ezért szerettem pl a Columbot meg pár Lost-ot megelőző sorozatot, amik csak nagyon picit függtek össze egymással, tehát a szórakoztatás volt a lényegük, nem az, hogy minél több műsoridőt fedjenek le s leragasszák az embert a székhez/fotelhez/stb.
Nem nézem az ún. lineáris sorozatokat, de így is sikerül felhúzniuk a tv adóknak sokszor a csomó ajánlással, mindegy, az én hülyeségem, megérdemlem.
Csacsi: Ezt szórakozás miatt teszed vagy ez a munkád? Szöveg elolvasva, értem.
Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest