Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Minimax? Kis unokatestvérem nézi, szörnyű, szegény gyerek meg minden hülye viselkedésformát átvesz belőle, amiről rendkívül nehéz leszoktatni. Gyerek esetén nálam tuti tiltólistán lesz, csak marha nehéz normális mesefilmeket találni dvd-n is, sajnos, a mese pedig hasznos, a felnőtteknek is, ha más nem, akkor kis nyugalmat biztosít.

Kalandor: Így van, ezért szerettem pl a Columbot meg pár Lost-ot megelőző sorozatot, amik csak nagyon picit függtek össze egymással, tehát a szórakoztatás volt a lényegük, nem az, hogy minél több műsoridőt fedjenek le s leragasszák az embert a székhez/fotelhez/stb.
Nem nézem az ún. lineáris sorozatokat, de így is sikerül felhúzniuk a tv adóknak sokszor a csomó ajánlással, mindegy, az én hülyeségem, megérdemlem.
Csacsi: Ezt szórakozás miatt teszed vagy ez a munkád? Szöveg elolvasva, értem.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest