Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Nekem lenti
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....Mondjuk azt úgy tudom, hogy átjelentkkezésekkor az Újvárosi matekot mindig mindenhol elismerik hála a jó öreg pamacsnak, izé Takács tanárúrnak

Szerk: Mondjuk ez az első tárgyam, amit ki tudtam sírni, hogy kettes legyen, ezt is azért, mert "új" a tanár. Pontosabban az 5db normális tanár között van a fősulin.
Anno linuxból a gyakorolni, gyakorolni és ha nem megy, akkor gyakorolni vezényszóval vágtak ki, amikor mondtam, hogy ezt nem lehet megtanulni
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....