Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sajnos azt észrevettem, hogy a BSC sok mindenben egyszerűen nevettséges szinvonalat képvisel. Mivel már elég régóta csinálom a fősulit, és közben váltás volt, ezért kérvénnyel felvehettem a régi tárgyak helyett a BSCset. Hát, hogy is fogalmazzak. Vicc? Sajnos a szigorlatokat kötelező letenni, pedig azt hiszem ha az analízis szigorlatod megvan, akkor már zebedben a diploma ( kicsit sarkítva
)Ah, ilyen program nálunk nincsen... 2002es? Ne viccelj! Pl: M.I.ből mi prologgal toltuk (90 körüli prg, nálam pl XP SP2őn halálra fagyott, amikor át akart váltani a DOSos ablakába
)Azt viszont nem tudom, hogy máshol is ennire elavult dolgokat tanítanak? Egyszerűen generációkkal le vannak maradva a tananyagban ( Nem, nem azt mondom, hogy szgek architektúrájából HD meg BR DVDkről kéne beszélni, de azért a CD-Romot, mint újdonságot említeni kicsit erős)
-
Progit? Persze, a BSCsek matlab-oznak. Nekünk papíron. Nem mondtam, hogy nehéz, csak nem volt rá időm.
Jegyzetellátóban én nem voltam már régóta. Eszméletlen árakat kérnek. Viszont van bejáratott puska-nyomtató a suli mellett, közvetlenül a kocsma és a kávézó után

Isten ments, dehogy BME. Dunaújvárosi Főiskola. Mondjuk ahhoz képest, hogy ez is csak egy töltelék tárgy volt, azért szar. Mármint pl egy számvitel I-IIhöz, vagy egy politikelmélethez képest. Nálunk ami nehéz az a matek szigorlat (már irtam korábban) illetve a szakos tárgyak.
Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
)