Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
azt hiszem, elozo hozzaszolasommal, annak megfogalmazasaval, hangnemevel mar valasztottam is (igyekeztem)
meg ugy egyaltalan, probaltam visszafogni magam, pedig tagadhatatlanul indulatokat keltett, hogy bar te sem vallod magad illetekesnek, valaszolnod kellett, s nem elso alkalommal, rosszindulatuan (egesz egyszeruen nem latok mas indokot cselekedeteidre joideje)
igazabol en nem is beszelgetni akarok, csak egy (azaz ket) valaszt kertem toled, hogy igy talan meg tudjalak erteni
megelegszem azzal is, ha elkuldod, amit csaposnak irtal privatbanha gondolod, persze belemehetunk melyebben, melyikunket hol mikor erte serelem, igerem igyekszem visszafogottan, az alapelveknek megfeleloen forumozni, s amig nem adsz ra semmi okot, egyetlen ross szavam nem les (mint ahogyan masokhoz sem volt indokolatlanul soha)
termeszetesen eloszoban jobb lenne, hisz ott nem kell "szarragozni", hogy a masik fel erezze rosszallasomat, az atadhato a hangsullyal es sok mas eszkozzel, de erre nem sok eselyt latok a kozeljovoben
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs