Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
azt hiszem, elozo hozzaszolasommal, annak megfogalmazasaval, hangnemevel mar valasztottam is (igyekeztem)
meg ugy egyaltalan, probaltam visszafogni magam, pedig tagadhatatlanul indulatokat keltett, hogy bar te sem vallod magad illetekesnek, valaszolnod kellett, s nem elso alkalommal, rosszindulatuan (egesz egyszeruen nem latok mas indokot cselekedeteidre joideje)
igazabol en nem is beszelgetni akarok, csak egy (azaz ket) valaszt kertem toled, hogy igy talan meg tudjalak erteni
megelegszem azzal is, ha elkuldod, amit csaposnak irtal privatbanha gondolod, persze belemehetunk melyebben, melyikunket hol mikor erte serelem, igerem igyekszem visszafogottan, az alapelveknek megfeleloen forumozni, s amig nem adsz ra semmi okot, egyetlen ross szavam nem les (mint ahogyan masokhoz sem volt indokolatlanul soha)
termeszetesen eloszoban jobb lenne, hisz ott nem kell "szarragozni", hogy a masik fel erezze rosszallasomat, az atadhato a hangsullyal es sok mas eszkozzel, de erre nem sok eselyt latok a kozeljovoben
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest