Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Csókkooóm!
Hazajöttem(végremábazmeg
)
A főnök popójába már igencsak beledugtam volna egy lókukit

A reggeli 3 órás szakasz helyett vasárnap 6-ot dolgoztunk, 1,5 pihivel amit alvással töltöttem, ahogy a többit is. Aznap csak fél5-kor ettem először, fogytam is 3kg-t... -
Kasza08
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
miért? neked nem megy fel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
poff:nick!
Úgyértettem, hogy a sikeres ember dolgozni megy a szigetre mert az neki szórakozás, és nem csak ott bámúlni a koncerteket(szórakozni).
Am. Chuck hülye
EQMontoya:Nekem jó a serial-om, mindent megeszik amit májkrémszaft.comról szedek le, felmegy minden
(Max. szarul műxik, de ez részletkérdés)
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
A Nero7 teleítése sikeresen befejeződött!
Most akkor ki a sikeres? Én mert voltam olyan sikeres, hogy kattintgattam párat, vagy a progi, hogy felmászott a gépre?
-
Kasza08
őstag
Valaki jön szigetre? Mert azzal talizhatnánk...
-
Kasza08
őstag
[link]

Nem rég beszéltem a csávóval.
Megszakadt a net, de ezt írta előtte:
-Csá, nem tudsz valami FPS-növelőt?(
)
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Na most áttértem Faithless-re.

Róluk mi a véleményetek?
neduddki: írhatnál lassabban, vagy átnézhetnéd amit írni akarsz, mert felcserélsz betűket, space rekedés
Néha nem is értem amit írsz.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
bazmeg, jókat kérdezel. Honnan tudjam, akik megválasztanak valakit év dj-jének
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tavaly asszem Paul van Dyk volt.
t1:nem egy filmet láttam, ahol él DJ-k mondták el a véleményüket róla, de nem azt a sablon szöveget, hogy ''szép, jó, okos''. Azt mondták jófej a magán életben is, nem tipikus beképzelt híresség. Nagyon jó a menedzsmentje, ez is benne van, hogy istenítik, néha túlzottan is. De ha 25000 ember átlagban megy el egy koncertjére, és még mittomén hányan vannak csak úgy szereti, akkor nem lehet olyan szar... -
Kasza08
őstag
Azé 3x választották az év dj-jének, ezzel nem sok mindenki büszkélkedhet.
t1: Jójójójójój, perszepersze én vagyok a hülye mint mindig, de nekem ez a műfaj tetszik a legjobban és belőle is ő a legjobban. Mellesleg ne keverjük a Technno-t a rockkal, mert teljesen más és nem is lehet összehasonlítani.
u.i.: azért legalább ha ellenem is, de belendűlt a topic

[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Unalmamba most Tiesto dvd-t nézek, nem láttam még 10x de akkor is nagyon tetszik

Hihetetlen ez a fénytechnika, meg ez a csávó, amit művel a pultnál. -
Kasza08
őstag
Ez kééész

Most kimegyek az udvarra, mert itt rohadt meleg van. Fater jön szembe, kérsz pizzát, mert akkor rendeldd meg! A kezében meg ott a sör
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Tudom, hogy nagyon várjátok a fejleményeket, ezért leírom

Még mindig nincs kész a motorom
Holnap megyek érte, hogy megnézzem mi van vele(tudom melyik a kormány, meg azt, hogy hogyan kell beindítani. Ez meg itt ugat nekem, hogy a karburátorral van %#!?@) és várjak további 1 hetet.
Egyszer Mikulás bácsi bannolt valami fuck Gyurcsány nickű kollégát, nem is értem
-
Kasza08
őstag
Na léptem, aludni is kell. Vagy nem?

Jetiláb és písz mindenkinek!
C4mp3r:előbb leszel bannolva, mint a sör odaér(Sürgősségi gyorspostával), tivhez

[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mentek sört lopni

-
Kasza08
őstag
Huu...jó meleg van! ki kér sört?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

5 újj (ehhez mit szólsz?)

![[kép] [kép]](http://hok.poliod.hu/wade/smiley/kategoriak/zene/music-smiley-005.gif)
![[kép] [kép]](http://www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgaloPxdmd.gif)
![[kép] [kép]](http://hok.poliod.hu/wade/smiley/kategoriak/d%FCh/angry-smiley-056.gif)
Holnap megyek érte, hogy megnézzem mi van vele(tudom melyik a kormány, meg azt, hogy hogyan kell beindítani. Ez meg itt ugat nekem, hogy a karburátorral van %#!?@) és várjak további 1 hetet.