Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kedves vagy.
. de kérdésedre válaszolva, nem álltam még a másik oldalon, csak képletesen, az élet szopat néha veszettül. 
Köszi, én is bírlak
(Kukacot is, pedig vele aztán nagyon nem egyeznek a nézeteink )
de, néha azért előfordul... ha nem politikáról van szó
szóval furulyázni, veled, bármikor.

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Átbulizott..lóf...szőrt.

Azzal kezdtük, hogy ugye meglepit terveztünk egy barátunknak, munkatársai, meg mi, barátok-ismerősök, és barátnője által elcsaltuk ''valahova'' ahol majd mi 18-an jól előjövünk tortával, miegyébbel. Ez konkrétan a Trófea-Grill volt, siekrült is a meglepi, qrvajól kijött a dolog, csak annyira zsúfolt volt, foglalásokkal is, hogy kiba...tettek minket 10-kor, pedig csak fél8-ra jött a srác, és aztán meglepi, meg kajálás ezerrel, de nagyon kevés idő volt, mire jól éreztük volna magunkat, addigra kiba...rakták a szűrünket. Utána elrohantam, de a koncertre már nem értem oda...
...
na gyakom van, majd még este jövök... -
BlacKSouL
addikt
Jeee, váááá!!

Csak ennyit akartam, és mégcsak szokatlanul jókedvem sincs
-
Pacák
senior tag
Bekötötték a saját kéglinkbe a netet!

Eljött a kánaán!
Mehetek újra a ch!mera szerverére lelövetni magamat... ...ha a párom odaenged a géphez.. 
-
Retro11
senior tag
Nektek bejön a Gamespy-on az aréna rész?vagy bármelyik?Nekem rohadt lassu és fele besem jön!?Nektek?
Vlad: Mi a retek lelte a gépemet? -
AMD Power
titán
Az létezik ,hogy most ezen a héten egész szombatig nem lehet húst enni? Az utolsó héten úgy van a böjt?

-
Ne bántsd már, nincs abban semmmi, rajta is játszanak kicsit, ő is játszogat, amatőr zeneszerető találkozó vagy mi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tiv83us A politikában is a baszogatás megy csak, azér kóstolgatom kicsit hogy othonosabban érezze magát
Olvastam a nagy feljelentést, lehiggadtál már, bár úgy tűnik mert az előző postodban mégy csak egy segg szó sem volt 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
aesir es fokukac? bazze, hirtelen a politikaban vagy az autos topikban ereztem magam...

-
Hugo85
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jesszus, pedig erre külön figyelek és az én szememet is bántja. Biztos a könyvtár nem elég nyugodt és így nem hagynak koncentrálni

-
Hugo85
aktív tag
Ránéztem az adatlapomra és 999 napja rontom itt a levegőt
holnap muszály lesz berúgni mert ezer mégiscsak egy kerek szám. Pedig azt hittem ezen a héten (sajnos) nem lesz apropó inni és mégis
vannak még csodák 
Persze ha 2-es számrendszerben nézzük, ami itt végülis indokolható volna, holnap még csak 8 napos leszek, az még egy csirkénél is csak a pelyhedző <--> tolladzó átmenet fázis
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
egyesben a vakondokok vakond, avagy vakondok. hasonlóképp helyes lesz a kanon, meg a kanonok? édes-ékes apanyelvünk, 1982, humorfesztivál.
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kérdezd a Robit. Egyébként éppen a minap volt téma nálunk is.
-
Winner_hun
félisten
A vakondoknak miért a többes száma az egyes száma és miért a nagyon többes száma a többes száma?
-
supesz
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
az egyes viszont jár, mégha magadtól le is ültél

-
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nyugodtan. Ez is én vagyok, elismerem, nem a magyar nyelvtan az erősségem. (Szégyen, nem szégyen ez van, igyexem javulni.)
Egyébként meg, ahogy a barátaimnak szoktam mondani: nekem nem kell tudni helyesn írni, mert korrektor a barátnőm.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ha ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy beszólj valakinek, én mindig itt vagyok.
-
parandroid
félisten
Kicsit késve, de jobb későn, mint sose, és legalább korán reggel beszólhatok valakinek:
''tehát akor így kell helyesen írni? meg-egészség-es-edés-ünk-re? Elvégre túl van a 7 szótagon, tehát egybe nem lehet írni, vagy igen?''
Megint hallottál valamit, amiről amúgy fogalmad sincs, hogy működik.
A 7 szótagos szabály csak a többszörösen összetett szavakra vonatkozik. Ez sehol nem összetett szó, csak agyon van toldalékolva.
Következő leckénk a rag, a jel és a képző megkülönböztetése lesz, addig is szervusztok gyerekek, és ne egyetek túl sok csokit.
Leülök magamtól, köszönöm.
p -
piqla
őstag
Megjottem Londonbol, lehet irni, hogy nagyon szerettek engem!
-
tiv83us
veterán
Ha allat lennek soha nem tartanek magyart a lakasban. Hatbaszur is es budos is. Es egeszsegtelen.
Gecik ellen nincs orvossag. -
alitak
senior tag
Baszki, mért van az, hogy miután a múlt héten végigszenvedtem az írásbeli érettségi gyötrelmeit, holnap, holnapután még 1-1 tesztet kell írnunk magyarból és tótból? Már a faszomon van ez a suli nagyon...
-
Mivan vírusos a PH! ? Szinte minden 2. embernek hasmenése van, vagy legalábbis arról panaszkodik.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
1: az, hogy ''civilizalt ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt'' sosem volt az alairasom
2: az, hogy este fel 11-kor alszik, meg nem jelent semmit (en si van, hogy mar este 8-kor alszok - monjuk akkor elozo nap keltem fel)
3: lehet rosszul lattad (mert reszeg voltal) es nem is civilizaltak
4: lehet nem is aludtak, csak reszegek voltak
5: lehet nem is civilizaltak
p.s.: ;p -
C4mp3r
addikt
Huhh...Ez a Brassói eléggé meghajtott, most rohangálok a WC és a gép között. Hogy mennyire utálom ezt.

-
PeterkeT: tehát akor így kell helyesen írni? meg-egészség-es-edés-ünk-re? Elvégre túl van a 7 szótagon, tehát egybe nem lehet írni, vagy igen?
Racecam a 2 post közötti összefüggést nem látom. Bár lehet ha többet innék látnám, de lehet, ha többet iszok, nem tudom majd felfogni. -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
konzekvencia: szőke nőkre nem káros az alkohol.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ha mar igy benne vagy, ezeket is tagold, legy szives => Bovebben: [link]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Milyen jól informált itt vki. Amúgy tényleg a Selye. Még szűk két hónapig...