Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Jancsika beteg vagy?

-
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Most képzeld hozzá, hogy én június 2-án voltam, ami ott nemzeti ünnep, a sok túrista mellett még több olasz volt vidékről, óriási tömeg mindenfelé és a térképet böngésző olaszok folyton engem kérdezgettek, hogy mi hol van.

u.i: Sajnos mennem kell, 1/2 5-kor kelés, további kellemest a hasznossal! -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ne idegesíts fel jobban, nem volt szar, csak rúghatott volna még legalább egyet a Róma.

-
Racecam
nagyúr
Tiszteljétek és becsüljétek a szüleiteket.
Ha már nem lesznek, hiányozni fog még a zsörtölödésük is, amit egyébként biztosan az irántatok való aggódás vált ki belőlük.
Túl kevés az idő, amit együtt tölthettek itt a földön ahhoz, hogy ne próbáljátok minden percét szeretetben és békeségben eltölteni. -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem hiszem, hogy meg kellene ismételnem.
Amit leírtam az világos és érthető nem szorul további magyarázatra.
Egyébként is, legnagyobb sajnálatomra, van már egy rasszista topic, bár az ilyenek szerintem egyáltalán nem valók a PH!-ra, de inkább oda írd be az ilyen minősítéseidet.
Az OFF topicot hagyjuk meg annak ami. -
Racecam
nagyúr
Erre a postra többek között azért sem volt semmi szükség, mert ezzel Te is csak azt bizonyítod, ahogy a nagy felfedező, Te sem értettél meg semmit abból amit leírtam.
Valahol olvastam egy tanulmányt, hogy a magyar emberek, talán a felmérés diákokkal, egyetemistákkal készült, szövegértési képességei a legrosszabbak közé tartoznak, azt már nem tudom, hogy világviszonylatban, vagy csak UNIO-s összehasonlításban. -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Látom egyszerűen nem érted.
(Mondjuk ezen nem csodálkozom, ismerlek már annyira.)
A problémám az volt, hogy nem egyszerűen azt írod, nem jársz a Tescoba, mert oda olyan emberek járnak, akikre nem vagy kiváncsi, hanem azt, hogy oda cigányok járnak.
Ezzel a cigány szót itt olyan kontexusba helyezeted, hogy ezzel kvázi azonosítod az undorító, hangos, stb. emberekkel. Egyenlőségjelet teszel ezek közé.
Holott, ismerjük, a rasszisták legtöbbet hajtogatott mondatai: ''Persze vannak rendes cigányok is, azokkal semmi bajom, de....'', tehát ebből kiindulva, Neked sem az a bajod, hogy cigányok járnak oda, hanem az, hogy milyen emberek, akik egy része éppen cigány származású. -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én nem tudom, hogy ha bunkó, koszos, udorítóan viselkedő, hangos, stb. emberekről beszélünk, miért kell mindjárt a cigány szóval azonosítani?
Javaslom, hogy gyere el Pestre a Kálvin téri aluljáróba. Ott láthatsz olyan embereket, amiről még csak nem is álmodnál. Ott élnek az aluljáróban mocskos kartonokon, matracokon fekve. Büdösek, undorítóak. Az aluljáró lejárati lépcsőjének az alján lévő vízelvezető rácson végzik a dolgkat, akár fényes nappal is. A nagyobb dolgokat pedig a kijárat felső végén az üvegkorlát mellé a parkba. A bűz elviselhetetlen.
Kb. 8-10emberről van szó.
Közülük egy sem cigány. -
Racecam
nagyúr
Köszi!
És, ha azt mondom, hogy amatőr vagyok, de gyorsan tanulok?
Canon S3 IS ellen tud mondani valaki valamit?
u.i.: Csacsi, ne linkeld a topicját, ismerem, én nyittattam BlacKSouL-al.
-
Racecam
nagyúr
Milyen digitális fényképezőgépet vegyek?

''Amatőr vagyok, de fényképezni akarok'', jeligére. -
Racecam
nagyúr
Ha már itt tartunk, nekem még soha nem ment tönkre billentyűzetem, mégis szoktam cserélni őket, 1-2 évente, ha látok olyat ami jobban tetszik, vagy jobban használható.
(Nemrég is így történt, igaz Péter?
) -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
SMS-t nem olvasol?

-
Racecam
nagyúr
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
Miről szól az a cikk, amit nem lehet két részben elmesélni?

u.i.: Azzal viszont egyetértek, hogy kár volt regisztrálnod!
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egy gyártó (Bridgestone), kétféle száraz pályára való gumi (puha-kemény), de a verseny alatt mindenkinek, mindkét fajtából legalább egy garnitúrát el kell használni. A puha gumi meg van jelölve, hogy mindenki (elsősorban mi nézők) láthassák, hogy mikor teszik fel azt, de úgy, hogy mégsem látható és a csapatok is dugdossák, takargatják.

-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha én töröltem volna akkor tudna róla.

u.i.: Mi volt benne? -
Racecam
nagyúr
Ma mikor kezdődik a buli?

(u.i. Burkolt kérdés azzal kapcsolatban, hogy a szarvas mikor megy aludni. Végre.
) -
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezentúl elkisérjelek?

-
Racecam
nagyúr
Mi is mindannyian csak egyszer köszöntöttünk, és részünkről ezzel le is volt rendezve a téma, de ha az új postolók nem köszöntek volna be, mondván, hogy már más megtette, akkor az olyan lett volna, mintha nem tisztelné a nőket! (Legalább ilyenkor, ha máskor nem is.)
u.i.: Ahogy a nők is tisztelik a férfiakat.
(Már akit lehet.
)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és banmentes éveket kívánok!