Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
orindzs-féle jókis edzs internet. 60kbps-os álomsebességgel

EQMontoya: tékom van nálunk is, ők vették át a szlovák telekommunikációt és az eurotelt is még anno 44ben... -
-
alitak
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
A múltkor említett közös leányismerősunk is ismeri, nagy fizikus gyekerek, de sokat van matekversenyeken is, azért gondoltam.
Nah, én asszem meek alunni, későn van már. Ne felejtsétek: kezeket a paplan alá, lányok ne féljetek a nyelesgránáttól!
mod: arra a 1024MB-ra gondolsz itt a vákumban
Lassan le kéne már cserélned, kicsit alacsony kapacitású már az. Nézz szét a piacon, potom pénzért kapcs már sokkal nagyobbat és megbízhatóbbat
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én már 11 előtt elhúztam alunni, aztán most mégis legszívesebben visszamásznék aludni.
-
alitak
senior tag
Szépjóreggelt mindenkinek.
Csak én vagyok ilyen kómás 10 után, vagy megint egy ilyen nap? -
alitak
senior tag
Baszki, szeretek a kertben dolgozgatni, de ma kikészültem. 10a telket végigrotovátorozni, 4 óra... Baszott fáradt vagyok. Már csak ph!-zni van erőm

-
alitak
senior tag
-
alitak
senior tag
Na összes köcsög írásbelit mgecsináltam... Érdekes volt. 80 kérdésre volt 120 perc, de egy óra után már a negyedikesek háromnegyede a folyosókat rótta. Mindenki szarta le magasról

-
alitak
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Egyik barátom, aki elég vallásos, tavaly kitalálta, hogy ő tartani fogja. Ha jól emlékszem, 20-25 napig élt kenyéren és vizen, valamint cigarellán (azt mondta, hogy azért mindent nem lehet félretenni...), aztán megunta és eltolta a seggét egy étterembe

Én szerintem 2 napig sem bírnám hús nélkül... -
alitak
senior tag
Baszki, mért van az, hogy miután a múlt héten végigszenvedtem az írásbeli érettségi gyötrelmeit, holnap, holnapután még 1-1 tesztet kell írnunk magyarból és tótból? Már a faszomon van ez a suli nagyon...
-
alitak
senior tag
Szép ez az este is...
11.45kor érek haza, anyám azzal kezdi, hogy nem emléxik rá, hogy kitolta volna nekem a kimenőmet. Mondom miről? Hát hogy 10kor már itthon kellett volna lennem. Na mondom, azt hittem ebből már kinőttünk... És még osztja az észt. Én rámosolyogtam, és becsuktam az ajtót. Hihetetlen. Most volt írásbeli érettségi, hát már csak lazíthatok szombat este egy kicsit, nem? Faszkivan... -
alitak
senior tag
Ejj, bazz. Lement az írásbeli érettségi. Igen fárasztó volt ez a hét. A tegnapi matekra meg sokan mondták, hogy nehéz volt, nekem ígyis 85-90% körül lesz. Nem úgy a tót, meg a magyar
Azért remélem 3ig meglesznek azok is. -
alitak
senior tag
Ennyire azért nem egyszerű. Ami témák kiszivárogtak(?) az nem túl biztató. Pl. a Nováky-ban történt robbanásról vitacikket írni, vagy Egy fa a suli előtt - elmélkedés.
Meg figyelni kell a műfajra is, és mindezt szlovákul. ááá, nem akarom... Nah mind, egy séta jót tett, majd lehet még kimegyek megint. -
alitak
senior tag
Hát tankkönyvvel aludni nem fogok, bár lehet kéne

A magyartól is be vagyok tojva, de a szlováktól jobban. Mind2ből kell írni egy min 2 oldalas fogalmazást, 4 óra alatt. Szóval idő elég sok, szlovákon lehet szótárt használni, de akkor is félek. 4 téma lesz adva, abból kell egyet választani.
Meg ez az új érettségi rendszer is idegesít. Olyan szabályok vannak... Fuj! -
alitak
senior tag
Ó, dejó. Holnap kezdődik az írásbeli érettségi. Így délután 1 felé már 20 lehetséges téma van a köztudatban a fogalmazásra szlovákból. Így aztán eljutottam a leszarom, majd lesz vhogy szintre...
Mo-n mikor vannak az érettségik? -
alitak
senior tag
Így reggel már mindenki oltja a másikat?

Amúgy másfele milyen idő van? Nálunk esik az eső, és baszott-egy-nap hangulat van a levefőben. -
alitak
senior tag
Nem tud nekem vki linkelni egy oldalt, ahonnan le lehet szedni a Sony Ericson Theme Creator nevű progit? innen már próbáltam, de nem jön le rendesen: [link]
Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Milyen jól informált itt vki. Amúgy tényleg a Selye. Még szűk két hónapig...