- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
4700 - 4601
4994 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Mond meg neki, hogy jött a nagy és gonosz télapó és ezt üzente:

Illetve mutasd meg Neki.
De igaziból nem haragszik, mert ezt gondolja:

-
elit_hun
őstag
Jaj, a modik nem szívtelen szörnyek, egy 8 éves had szórakozzon egy picit

Ramius: nyílván jobb érzés nekik ha egynként viszik el
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Miértvan az, hogy a vásárlók nagy része annyira sötét, hogy a multipackos söröket kibontja és darabra viszi el, de az eleve darabos nem kell neki?

Próbálom azt elérni h ne érdekeljen, de mindig felagyalom magam ezen. -
Janoska26
addikt
Ezért szerintem banolják az öcsit, vagyis hát mivel a Te regeddel csinálta...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ngabor2 : Mér akartok ti mindenképp megbántani engem, akkor is idejárok majd ha netán sikerülne, csakazéris hogy megkeserítsem az életeteteket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
hy, valahova kell írnom vmit, a kisöcsém akart szmájlikat írni egy hsz-be, bocsi, de úgy gondoltam erre az offtopic a legalkalmasabb

mod: elment rajzolni, most már kitörölhetem
Ja és bocsi mindenkitől
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Integra
titán
-
PazsitZ
addikt
-
Racecam
nagyúr
Jancsika beteg vagy?

-
fokukac
nagyúr
-
supesz
aktív tag
Bakker én mostanában nem akarok beteg lenni. Ezek most aztán jól felkeverték a massza aljáról az igazán sűrű fekáliát. Valki el tudná mondani, hogy most miért nem működik semmi ebben az országban? A barátnőm augusztusban kapott időpontot ultrahangra. Ejj! Szóval mi is folyik itt?
-
Drizzt
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Drizzt
nagyúr
A Heim Pálban csak gyermekgyógyászat van?
-
Drizzt
nagyúr
Valaki tudja valamelyik ortopédiai ''közrendelőnek'' a telefonszámát, ami ma nyitva van? A Péterfi utcainál azt mondja a telefon, hogy az előfizető kérésére nem elérhető, a Rókus kórházban meg nem veszik fel, Csepelen meg már húsvétel a doki.
-
Integra
titán
-
Thrawn
félisten
-
Integra
titán
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
most vak vagyok vagy nem látom az indokot amiért nem fogadták el???
pedig nagyon jó
mod: ja látom bash-nek nem jött be, de hát tőle már megszokhattuk
ami vicces, mert sokkal (szkuzi) gányabb avatarokat simán átengedtek..
sajnálom hogy absz szubjektív megítélésen akadtál fent
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
-
Integra
titán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na lehet hogy haza kene menni maaaaa??? : - )))
udv
neduddki -
C4mp3r
addikt
-
EQMontoya
veterán
Ha csak a Colosseum miatt mennél Rómába, akkor fölösleges. Attól közelebb, olcsóbban, megközelíthetőbben, bejárhatóbban is van ''Colosseum'', pl:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
Meg szebb helyen is van(fekszik)
Tavalyi saját képek. Aki megmondja hol van, kap egy jóéjt kívánságot. Illetve megfelezem vele.
[Szerkesztve]Pula
-
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Ha csak a Colosseum miatt mennél Rómába, akkor fölösleges. Attól közelebb, olcsóbban, megközelíthetőbben, bejárhatóbban is van ''Colosseum'', pl:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
Meg szebb helyen is van(fekszik)
Tavalyi saját képek. Aki megmondja hol van, kap egy jóéjt kívánságot. Illetve megfelezem vele.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
Pár barátom Londonban vett ilyen magas brit sapkát, hozzá nagy zászlót, és úgy mentek az utcán. A sok kínai velük fotózkodott.
A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
[Szerkesztve]Angliában még nem voltam... ami késik, lassan jön.
-
C4mp3r
addikt
Pár barátom Londonban vett ilyen magas brit sapkát, hozzá nagy zászlót, és úgy mentek az utcán. A sok kínai velük fotózkodott.
A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Most képzeld hozzá, hogy én június 2-án voltam, ami ott nemzeti ünnep, a sok túrista mellett még több olasz volt vidékről, óriási tömeg mindenfelé és a térképet böngésző olaszok folyton engem kérdezgettek, hogy mi hol van.

u.i: Sajnos mennem kell, 1/2 5-kor kelés, további kellemest a hasznossal!minket is többször néztek olasznak... főleg 1 hét barnulás után
jóéjt, jó melót, én is kelek, bár csak 7kor.
C4mp3r: én meg faágon hulla, ha igy folytatom
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
Dictator^
veterán
-
Hunci
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Most képzeld hozzá, hogy én június 2-án voltam, ami ott nemzeti ünnep, a sok túrista mellett még több olasz volt vidékről, óriási tömeg mindenfelé és a térképet böngésző olaszok folyton engem kérdezgettek, hogy mi hol van.

u.i: Sajnos mennem kell, 1/2 5-kor kelés, további kellemest a hasznossal! -
C4mp3r
addikt
Édesanyám keresztlánya is volt Rómában. Mutatott pár kinnt készült képet, tényleg nem lehet rossz. Engem a Colosseum érdekelne a legjobban.
Race:Én meg apai ágon gróf vagyok.
Ez hosszú történet, amit lehetne mesélni egy ideig.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
-
EQMontoya
veterán
Egyik barátom is nagy Roma-s. Csomó ilyen ''kis cucca'' van. Egyszer majd oda is szeretnék eljutni. Tavaly márciusban már megvolt Brüsszel-London-Párizs. De jó is volt.
Párizsban lehúztam a Cameruni boltosokat pár euro-val. Vettem egy labdát, de direkt olyat, amin nem volt vonalkód.
Szegény eladó mennyit kereste a megfelelő vonalkódot, de végül 5euro-val kevesebbet ütött be. 
Bash: Ez nem ér! Nekem még csomó időt kell várnom egyéni avatarra.
[Szerkesztve]Rómában 2x voltam, jó hely
érdekes hangulata van, nekem kicsit nagyon nyüzsgő, de éjjel jó.
Race: nekem is tetszett, h tényleg jókedvüek, vendégszeretőek, nem olyan tolakodóak, mint az arabok, valahol a középúton...
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
C4mp3r
addikt
Egyik barátom is nagy Roma-s. Csomó ilyen ''kis cucca'' van. Egyszer majd oda is szeretnék eljutni. Tavaly márciusban már megvolt Brüsszel-London-Párizs. De jó is volt.
Párizsban lehúztam a Cameruni boltosokat pár euro-val. Vettem egy labdát, de direkt olyat, amin nem volt vonalkód.
Szegény eladó mennyit kereste a megfelelő vonalkódot, de végül 5euro-val kevesebbet ütött be. 
Bash: Ez nem ér! Nekem még csomó időt kell várnom egyéni avatarra.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
holnap gyártok magamnak egy szép avatart

még valami: azt tudtátok ha a zember a szájában tartogatja az italt (nem örökké
) akor jobban hat mert kikerüli a májat?
mondjuk ma havernál mindenhol támadta a szervezetemet mr johny walker
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
Bash
őstag
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
Thrawn
félisten
-
C4mp3r
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Ez most konvertál
EQMontoya: őstag-e vagy?
Oszt aszondod passz?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
elég xar ez a meccs.

Ne idegesíts fel jobban, nem volt szar, csak rúghatott volna még legalább egyet a Róma.

-
EQMontoya
veterán
az off topic bepipálása esetén lesz ilyen szürke a hsz-ed, a ne konvertáljon azt passz.
-
Hunci
senior tag
Bocsánat ezeket sosem tudtam mire jók , így gondoltam megkérdezem , s egyben ki is próbálom

Be X-elem az off topikot a Hsz nál , s azt , hogy ne konvertáljon .
Noss nem toom .
Valaki sefítene ebben
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
elég xar ez a meccs.

-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
röviden: igen.
-
Janoska26
addikt
aztakurv@eget, most meghült bennem a vér, azt hittem regelhetek Janoska80-al, megváltoztattam az emilcímet az adataimnál, erre dob egy mailt, 1 új jelszóval, na mondom sikerült banolnom magam
De nem, megúsztam, remélem mindenki ennyire örül mint én
mellesleg gratulálok annak aki legeneráltatja a rendszerrel az új jelszavakat, 5 perc volt az a 15 karakter persze számok betűk vegyesen, amíg bepötyögtem, nem lehetne valami egyszerűbbet, vagy ez a vizsgafeladat az újoncoknak?
akkor nem szóltam... 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
Janoska26
addikt
Amúgy meg ne szójjá be, hanem pucolás át a csajos topicba linkelni, figyellek ám mostanában nagyon hanyagolod, csak a nem a pasisra kaptál rá?
ngabor2 : tudom, hogy balfék vagyok, de nem találom az eredeti írást amihez a hsz-ek mentek, vagy nem is volt?

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

[link] még szebb dolgok is vannak...
montoya: oké, de akkor számíts rá, hogy úgy [moderálva] [moderálva] hogy [moderálva] magad, te [moderálva]!
jánoska: nem, a nyuszi a nyulas topikra izgult rá
-
EQMontoya
veterán
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Ezaz, arra haladj tovább. Ott sok-sok bögyös macát találsz.

-
Janoska26
addikt
telefonon meg-közvéredény-kutattak
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható.Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

-
ngabor2
nagyúr
telefonon meg-közvéredény-kutattak
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható. -
törölt tag
-
Retro11
senior tag
Nevelésben nincs különbség. Bár belegondolva a kutyák kicsit azért okosabbak...
pÉS nem verik magukat,meg nem játszák meg a fejüket...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nevelésben nincs különbség. Bár belegondolva a kutyák kicsit azért okosabbak...
p -
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Ki mondta, hogy Én már felnőttem, pont Én az örök 26 éves
De rendes vagyok, no nem akkor mikor a zoknimat szanaszét hagyom magam után, hanem mondjuk akkor amikor pl az idióta poénjaidat viccesnek mondom, ezt hívhatjuk nemes hazugságnak is, csupán azért hogy jobb legyen a kis kék lelki világod
, na ezért vagyok rendes 
ilyen alapon én hány éves vagyok?

Vladi: olyan gonosz vagy... egy kutyát verni? hisz az értelmes lény... ellentétben néhány mai iskolaszökevénnyel. -
VladimirR
nagyúr
jobb is, mert te nem hogy rendes, de ember sem lettel
a hulyegyerek meg mindig a jogaival jon
persze igaza van peterkeT-nek, sokkal hatasosabb verni a gyereket, abbol erti meg igazan, hogy hulyeseget csinal (jah, nem, azok a kutyak) -
Retro11
senior tag
NG nee mááááá!!AMugy meg nálad is fúj te is itten laksz nem messze
Vlad: lol vagy mi
!Ezt nevezem gyermekközpontú felfogásnak.Állitólag ma az van euban a szociológusok szerint
...
P.S: NG te 31éves vagy
!!!
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Ki mondta, hogy Én már felnőttem, pont Én az örök 26 éves
De rendes vagyok, no nem akkor mikor a zoknimat szanaszét hagyom magam után, hanem mondjuk akkor amikor pl az idióta poénjaidat viccesnek mondom, ezt hívhatjuk nemes hazugságnak is, csupán azért hogy jobb legyen a kis kék lelki világod
, na ezért vagyok rendes 
-
BlacKSouL
addikt
Nálem nem kevert el semmit.

Épp csak bezárja az aktuális lapot, és abban meg még egy másikban nyitja meg magát. Kicsit agresszív oldal nemde? Eddig a PH-ról nyitott összes link meghagyta a PH-s lapot, ez mért nem is?
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
Ilyen alkalmakkor bánom mindig nagyon, hogy a méterrúd, mint fegyelmezési eszköz használata manapság már nem dívik.
ppersze, mert a nebulóknak csak jogaik vannak. bezzeg nekünk még tanulni is kellett az iskolában, és mégis felnőttünk (azt nem merem mondani, hogy rendes emberek lettünk, mert pl. itt van ez a jánoska gyerek...
)
Retro: és nincs az ''esik a hó'' topik mintájára ''fúj a szél'' se
-
Retro11
senior tag
Az haggyán nekem eltünt az összes könyvjelzőm és mostmár fel sem vehetek semmilyen oldalt könyvjelzők közé....
Vazze amúgy rohadtul fúj a szél itt Easton! -
BlacKSouL
addikt
Hát a f@sz kivan, egyrészt szar, másrészt nemtom hogy baxta el a lapok sorrendjét a FF-ban, de elkeverte a vérbe a PH-t, nyithattam meg újra.

-
parandroid
félisten
Ilyen alkalmakkor bánom mindig nagyon, hogy a méterrúd, mint fegyelmezési eszköz használata manapság már nem dívik.
p -
Retro11
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Retro11
senior tag
Igen tökéletesen igazad van!!!Egyetértek veled
!!!
Fokukac: Jóóó vaaann mááá háá hány helyen nyomod
?De az a néni ki?Nem az anyukája az bittos!!!
Kolombusz: De most komolyane kkora mellei vannak?Ez már csunya sztem.
P.S: De a hta hogy fájhat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
4700 - 4601
4994 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Projektor topic
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 NVMe
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, na ezért vagyok rendes