Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Ramius
őstag
Miértvan az, hogy a vásárlók nagy része annyira sötét, hogy a multipackos söröket kibontja és darabra viszi el, de az eleve darabos nem kell neki?

Próbálom azt elérni h ne érdekeljen, de mindig felagyalom magam ezen. -
elit_hun
őstag
hy, valahova kell írnom vmit, a kisöcsém akart szmájlikat írni egy hsz-be, bocsi, de úgy gondoltam erre az offtopic a legalkalmasabb

mod: elment rajzolni, most már kitörölhetem
Ja és bocsi mindenkitől
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jancsika beteg vagy?

-
supesz
aktív tag
Bakker én mostanában nem akarok beteg lenni. Ezek most aztán jól felkeverték a massza aljáról az igazán sűrű fekáliát. Valki el tudná mondani, hogy most miért nem működik semmi ebben az országban? A barátnőm augusztusban kapott időpontot ultrahangra. Ejj! Szóval mi is folyik itt?
-
Drizzt
nagyúr
Valaki tudja valamelyik ortopédiai ''közrendelőnek'' a telefonszámát, ami ma nyitva van? A Péterfi utcainál azt mondja a telefon, hogy az előfizető kérésére nem elérhető, a Rókus kórházban meg nem veszik fel, Csepelen meg már húsvétel a doki.
-
Integra
titán
váháháhá

most látom RGB nem adja fel
[link] -
Integra
titán
most vak vagyok vagy nem látom az indokot amiért nem fogadták el???
pedig nagyon jó
mod: ja látom bash-nek nem jött be, de hát tőle már megszokhattuk
ami vicces, mert sokkal (szkuzi) gányabb avatarokat simán átengedtek..
sajnálom hogy absz szubjektív megítélésen akadtál fent
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na lehet hogy haza kene menni maaaaa??? : - )))
udv
neduddki -
BlacKSouL
addikt
Ha csak a Colosseum miatt mennél Rómába, akkor fölösleges. Attól közelebb, olcsóbban, megközelíthetőbben, bejárhatóbban is van ''Colosseum'', pl:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
Meg szebb helyen is van(fekszik)
Tavalyi saját képek. Aki megmondja hol van, kap egy jóéjt kívánságot. Illetve megfelezem vele.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pár barátom Londonban vett ilyen magas brit sapkát, hozzá nagy zászlót, és úgy mentek az utcán. A sok kínai velük fotózkodott.
A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Most képzeld hozzá, hogy én június 2-án voltam, ami ott nemzeti ünnep, a sok túrista mellett még több olasz volt vidékről, óriási tömeg mindenfelé és a térképet böngésző olaszok folyton engem kérdezgettek, hogy mi hol van.

u.i: Sajnos mennem kell, 1/2 5-kor kelés, további kellemest a hasznossal! -
-
REDeath
őstag
[link]
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Egyik barátom is nagy Roma-s. Csomó ilyen ''kis cucca'' van. Egyszer majd oda is szeretnék eljutni. Tavaly márciusban már megvolt Brüsszel-London-Párizs. De jó is volt.
Párizsban lehúztam a Cameruni boltosokat pár euro-val. Vettem egy labdát, de direkt olyat, amin nem volt vonalkód.
Szegény eladó mennyit kereste a megfelelő vonalkódot, de végül 5euro-val kevesebbet ütött be. 
Bash: Ez nem ér! Nekem még csomó időt kell várnom egyéni avatarra.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
holnap gyártok magamnak egy szép avatart

még valami: azt tudtátok ha a zember a szájában tartogatja az italt (nem örökké
) akor jobban hat mert kikerüli a májat?
mondjuk ma havernál mindenhol támadta a szervezetemet mr johny walker
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ne idegesíts fel jobban, nem volt szar, csak rúghatott volna még legalább egyet a Róma.

-
Hunci
senior tag
Bocsánat ezeket sosem tudtam mire jók , így gondoltam megkérdezem , s egyben ki is próbálom

Be X-elem az off topikot a Hsz nál , s azt , hogy ne konvertáljon .
Noss nem toom .
Valaki sefítene ebben
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
elég xar ez a meccs.

-
aztakurv@eget, most meghült bennem a vér, azt hittem regelhetek Janoska80-al, megváltoztattam az emilcímet az adataimnál, erre dob egy mailt, 1 új jelszóval, na mondom sikerült banolnom magam
De nem, megúsztam, remélem mindenki ennyire örül mint én
mellesleg gratulálok annak aki legeneráltatja a rendszerrel az új jelszavakat, 5 perc volt az a 15 karakter persze számok betűk vegyesen, amíg bepötyögtem, nem lehetne valami egyszerűbbet, vagy ez a vizsgafeladat az újoncoknak?
akkor nem szóltam... 
[Szerkesztve] -
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

-
ngabor2
nagyúr
telefonon meg-közvéredény-kutattak
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható. -
Retro11
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
ÉS nem verik magukat,meg nem játszák meg a fejüket...
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Ki mondta, hogy Én már felnőttem, pont Én az örök 26 éves
De rendes vagyok, no nem akkor mikor a zoknimat szanaszét hagyom magam után, hanem mondjuk akkor amikor pl az idióta poénjaidat viccesnek mondom, ezt hívhatjuk nemes hazugságnak is, csupán azért hogy jobb legyen a kis kék lelki világod
, na ezért vagyok rendes 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Épp csak bezárja az aktuális lapot, és abban meg még egy másikban nyitja meg magát. Kicsit agresszív oldal nemde? Eddig a PH-ról nyitott összes link meghagyta a PH-s lapot, ez mért nem is?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
persze, mert a nebulóknak csak jogaik vannak. bezzeg nekünk még tanulni is kellett az iskolában, és mégis felnőttünk (azt nem merem mondani, hogy rendes emberek lettünk, mert pl. itt van ez a jánoska gyerek...
)
Retro: és nincs az ''esik a hó'' topik mintájára ''fúj a szél'' se
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát a f@sz kivan, egyrészt szar, másrészt nemtom hogy baxta el a lapok sorrendjét a FF-ban, de elkeverte a vérbe a PH-t, nyithattam meg újra.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tyű azannyát, 10perc nézegetés után végre megláttam, hogy milyen ronda feje van

-
Retro11
senior tag
-
Ramius
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez már túlvan azon a határon amire azt mondom, hogy csúúúúnya. A mell mértékegysége továbbra is a marok, nem pedig a vödör

Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, na ezért vagyok rendes