Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Bakker én mostanában nem akarok beteg lenni. Ezek most aztán jól felkeverték a massza aljáról az igazán sűrű fekáliát. Valki el tudná mondani, hogy most miért nem működik semmi ebben az országban? A barátnőm augusztusban kapott időpontot ultrahangra. Ejj! Szóval mi is folyik itt?
-
supesz
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
az egyes viszont jár, mégha magadtól le is ültél

-
supesz
aktív tag
Juhú!
Hogy én mindíg rátalálok a cigányozós topikokra. Felesleges vitatkozni. Aki szereti a cigányokat az költözzön melléjük éljen velük, barátkozzanak össze. Arra megkérek mindenkit, hogy ne is próbáljon semmit belemagyarázni ebbe az egész cigánysági kérdésbe. Akik ''nem szeretik'' őket, azoknak nyilván jó okuk van rá. Erre mindíg jön valaki, aki ''nagyonokos'' és valalmi kultúr maszlaggal terel. A szavak lovaglása, amúgy sem jó vitaalap. Szerintem. /*Erről eszembe jut a rokkant -- > sérült --> segítséggel élő marhaság.*/ Én meg ezentúl elvárom, hogy a fekete bőrű emberek, ''nagy fehér Istennek'' szólítsanak, mert engem a fehér, meg a gádzsó meg a magyar sért. bahh. ettől mindíg fel megy a pumpa. /*Eszembe is jutott a south park 11/3-as része. Aki látta tudja miről szól*/ -
supesz
aktív tag
És most egy építőjellegű hsz. jön Vagymiarosseb...
-
supesz
aktív tag
Hülye hétfő!
PS: Ja ez a tegnapi hsz.-m volt.
Happy Keddet! -
supesz
aktív tag
Én rakott krumlit fogok táplálkozni.

-
supesz
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Konzolból visszatudsz állni az utolsó ''rendszervisszaállítási-pontra''

-
supesz
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom nem vagy láma, szóval semmi olyan nem jut eszembe, ami neked ne jutna. Ha legalább a kékhalál egy értelmes szöveget írna ki. Abból ki lehetne indulni. A várjon sajnos nem jó kiinduló pont (nekem).

-
supesz
aktív tag
Az informatikusoknak nyitnék egy topikot, aminek a címe:
A megbecsült informatikusok
ma az egyik főnök szemrebbenés nélkül leamatőrözött. kedves emberek. fő a motíváció! -
supesz
aktív tag
a lényeg nem az, hogyan fog kinézni vagy, hogy látszani fog-e?! Öreg korodra úgyis ronda leszel és büdös lesz a szád
A lényeg, hogy neked már 30 évesen ''sem lesznek'' izületeid, a törések, pedig a porcot is tönkre teszik. A lábad szép lesz, csak nem bírsz rajta menni. Azzal van a gond... -
-
supesz
aktív tag
válasz
ladybug
üzenetére
a nők kiszámíthatatlanok egy férfi számára, és ez jól is van így...
egy mondat jut mindíg eszembe - nem biztos hogy pontosan idézem:
Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.” Karinthy Frigyes
vagyis ez magyarázat mindenre...szerintem -
supesz
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
nehogy má nem tudok rendelni az internetről egy diablo 2 cd-t x forint plusz postaköltségért. ÁÁÁ pont a diablo 2-t nem forgalmazza senki? /*aztán meg csodálkoznak a játékgyártók, ha az emberek letöltik meg átmásolják meg feltörik*/ ráadásul ez már a második játék amit nem tudok hivatalosan megvásárolni. ebből is látszik, hogy én vennék jogtiszta szoftvert csak ők nem akarják eladni

-
supesz
aktív tag
Diablo 2 help!

[link] -
supesz
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
''...az irónia a vicces emberek gorombáskodása...''
/*idézet valakitől*/
amúgy látom jól elvagytok. itt is megy a ki regisztrált régebben és különben is ki vagy te dolog?! ejj. ettől nem lehet megszabadulni. szerintem el kellene törölni a rang-rendszert egy hónapra vayg örökre, mindenki egyenlő /*poszt-kommunista*/ felfogásban. Mondjuk ez üzleti szempontból nem lenne jó...na indegy. süppedek.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Hogy az a ketté#%=''ott ki+%#& élet nem rakja bele a nagy vértől %/%+'''##&@ -t. Megint Hétfő van

-
supesz
aktív tag
Batch dolog
[link] -
supesz
aktív tag
-
supesz
aktív tag
Ma Ildikó napja van! Boldog névnapot tildynek. /*csak azé' mert nőnapkor el volt kámpicsorodva*/
-
-
supesz
aktív tag
válasz
djtoomi
üzenetére
ilyenben nem lehet tanácsot osztani. a nők furák. nem lehet általánosítani. nincsenek klisék. mindegyik más és más. azért a kényelmet és a biztonságot szeretik. nekem a kedvenc nőtípusaim a cicák. ez nálam azt jelenti, hogyha lenne megfelelőjük állatban, akkor cicák lennének.
/*nem tudom ez most hogy jött, de biztos van aki érti*/ -
supesz
aktív tag
Az én kedvenc virágomat ajándékoznám a lányoknak:
![[kép] [kép]](http://zeblog.mds-epitesziroda.hu/kepek2005/050513_1.jpg)
Boldog Nőnapot Csajok!
-
supesz
aktív tag
Állatok vagytok!

-
supesz
aktív tag
van-e abban valami összefüggés, hogy a szőke andrás után a claudia schifferes reklámot adják? mármint, hogy mindkettő szőke?

-
supesz
aktív tag
mire gondolsz? csak tippeltem hogy ez a szamár, sajnos pontosan nem tudom miből lesz a szamár, de te biztos felvilágosítasz. addig is rákeresek

itt: [link]
itt: [link]
''(Asinus Gray), a páratlan ujju emlősök rendjének lófélék családjába tartozó ló- (Equus-) nem egyik alneme, mely a tulajdonképeni ló-alnemtől legfőképen abban különbözik, hogy farka csupán csúcsán visel hosszu szőröket s ezek bojtot alkotnak. Sörénye rövid és fölálló, fülei hosszabbak. Több faját különböztetik meg, ilyen a dsigettaj (l. o.) vagy kiáng (A. hemionus Gray), az onager vagy kulán (A. Onager Briss., l. Ló), a házi Sz. (A. domesticus L.) és a pusztai Sz. (A. taeniopus Hengl.), mely nagy testü, nyulánk, egészben véve csinos szabásu, de azért meglehetősen emlékeztet a házi Sz.-ra. Szine hamuszürke v. izabella szinü; hasán világosabb; vállán éles keresztet visel és ezenkivül többé-kevésbbé feltünően csíkos a lábszárán. Sörénye aránylag gyenge és rövid, de annál erősebb és hosszabb farkbojtja. A Nilus keleti partjaitól minden pusztán otthonos, gyakori Atbarában. A mén 10-15 kancából álló csapatot vezet s azt őrzi és védi. Igen óvatos; fiatalon fogságba kerülve megszelidül.''
-
supesz
aktív tag
válasz
DragonR+
üzenetére
már csak azért is visszavinném, hogy szembepisiljek a rendszerrel. kötsög multik! kérjél újjat és fenyegesd meg őket a fogyasztóvédelemmel. ha biztosra akarsz menni, akkor most hívd fel a fogy.védelmet és utána menj verni az asztalt a multihoz. neked van igazad tudd meg!

-
supesz
aktív tag
Nekem még mindíg szürke a szöveg! Oedig nem is offban van írva!
-
supesz
aktív tag
Ezen a képen melyik lány a fiúk kedvence?
[link]
a képet boci találta, csak gondoltam itt nagyobb a célközönség. meg ugye érdekelne a válasz is. -
supesz
aktív tag
Én is teljesen kivagyok. Egyik orrlyukam sem szelel, állandóan tüsszentés csavarja az orrom. Ráadásul nekem nagyon sokat vérzik az orrom. Ma kb 1 dl vért(!) adtam le eddig reggel óta. És sajnos ez nem vicc. Ennek ellenére nálam is fenn áll az általános gyengeség, rossz közérzet, fáradtság. Nem vagyok benne, hogy influenza, mert nincs lázam és van étvágyam is. Remélem csk egy mezeinél kicsit erősebb nátha. Hátha!
-
supesz
aktív tag
ti 26-osok olyanok vagytok, mint a gyerekek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
supesz
aktív tag
én pénteken nem dolgozom! illetve építkezek szóval dolgozom. de ez a munka jól fog esni. na majd ezt visszaolvasom vasárnap és, ha az izomláztól tudok gépelni, akkor válaszolok magamnak egy fakk -ot

Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sorozatok
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudom nem az elit, de pont megteszi. Így legalább szabad hülyének lenni