Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
REDeath
őstag
szerdán jön valaki a concord dawnra?
-
rdi
veterán
válasz
o0tomy0o
üzenetére
Én megmondom a tutit:
X -en társultak
és X= ???
hehe
[Szerkesztve]
Néhány kereskedőnek 8240 korona közös tőkéje van; mindegyikük negyvenszer annyi koronát ad hozzá, mint ahányan társultak;
8240 + 40X
az egész összeghez annyi százalékot nyernek, mint ahányan vannak;
+ (8240+40x)X/100
a hasznofelosztják,
/X
mindegyikük tízszer annyi koronát kap, mint ahányan vannak, és még megmarad 224 korona.
10X + 224
Számítsa ki, hányan társultak!
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
o0tomy0o
üzenetére
Még próbálkozok...
, de lehet hibás a példa nem? Minden könyvben lehet elírás. Nincs hozzá megoldás/eredmény hozzá, hogy visszafele lehetne elindulni? Úgy az ilyen hibák is kibukhatnak.
avagy értelmezés szerinti hiba is fennállhat, például:
...annyi százalékot nyernek, mint ahányan vannak; a hasznot felosztják, mindegyikük tízszer annyi koronát kap, mint ahányan vannak, és még megmarad 224 korona...
az elosztás és maradék az egészre szól vagy csak a nyert százalékra?
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
jaja, még itt is.
aki tudja a megoldást és a levezetést közzéteheti vagy PM. Tanáraim tuti örülnének neki. 
-
o0tomy0o
tag
Tudom offtopic, de akinek kedve lenne egy kis matekra az olvassa el. Nem akarok semmit lelőni poén szinten, de 2 tanár sem tudta megoldani...
Elsőfokú egyenlet. (Egységes Érettségi Felgyűjtemény Matek I., 97 o. 652)
Néhány kereskedőnek 8240 korona közös tőkéje van; mindegyikük negyvenszer annyi koronát ad hozzá, mint ahányan társultak; az egész összeghez annyi százalékot nyernek, mint ahányan vannak; a hasznot felosztják, mindegyikük tízszer annyi koronát kap, mint ahányan vannak, és még megmarad 224 korona. Számítsa ki, hányan társultak!
Elnézést hogy nem matekos topicba tettem, de itt hátha többen foglalkoznak vele. Have fun!
-
PazsitZ
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
-
Ramius
őstag
válasz
üzenetére
OTP-s reklám zenéje: [link]
Israel Kamakawiwo - Somewhere over the rainbow -
ngabor2
nagyúr
ma este lesz a tévében a 13 kísértet. nagy film, nem tudom, hányszor néztem meg. tetszik, ahogy az ügyvéd szétcsúszik

de mivel nincs tévém, ezért most nem nézem meg. -
addikt
Kéne nekem pár reklám zene címe..
kaméleon díjcsomag zenéje (asszem t-mobile)
XXL color zenéje
és az új otp-s reklámnak.
sürgős lenne
[Szerkesztve] -
-
Na mi van, lehet hogy a szarvas tévedésből nem engem hanem rajtam kívül mindenkit pihentet egy kicsit

-
REDeath
őstag
LOOOL imádom a kábelnetes céget akitől a net van

elvileg 900Kb/s-es a netem azaz kb 115 KB/s.
most épp stabilan töltök 300KB-al

és volt 400 is, gyorsan le is printscreeneltem
(majd megyek reklamálok a cégnél XD
)

-
föccer
nagyúr
Én csak szimplán átraktam spam mappába. Többet erröl a címröl nem kapok levelet az biztos

Csúnyákat írni nncs értelme, így nem is foglalkozom vele.
üdv.: föccer -
REDeath
őstag
Egy udvarias válasz vitaklubéknak: [link]

ja a munkához meg.. csepelen tavaly csinálták az utat, és az épp aktuális útszakaszon volt vagy 20 ''munkás'' ha nem több. (mármint a lapátosok
, és tiszteletben tartom az etnikumokat...)
ami 100%, hogy egy sem volt bejelntve. ez önmagában nem gáz, hátha nem is igaz.
de a 20 munkásból mér minidg csak 1-2 dolgozott?

[Szerkesztve] -
vágányzár
tag
Én nem panaszkodom, reggel sikerült behoznom a kakit a céghez, pedig a buszon félúton befelé semmi esélyjlyét sem láttam......... No, oszt ez úgy megörvendeztetett, hogy egész nap szartam mindenbe!
-
PazsitZ
addikt
Reggel annyi panaszos hsz jött, hogy mi lesz csütörtökig, gondoltam legalább ez a topic felpörög, de úgy látom nem.
[Szerkesztve] -
2 órája nem írt senki az OFF-ba. Uff!

-
föccer
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos vagyok benne. Legalábbis az Én környezetmenben (20 km Bp-től) kb 2 bejelentettre jut 1 fekete munkás. És akkor nem számoltam bele azokat, akik mimálbérre vannak bejelentve.
Ehez ha hozzászámoljuk az építőipart, és a mezőgazdaságot, plusz azt, hogy vidékenmajd minden család vállalkozónak számítana (háziállat tenyésztés, és kiskereskedelmi árúsítása, szomszéd kertjének felásásáról nem is beszélve..) simán megvan ez az átlag...
Gondolj bele: vagyunk sacc 10 millióan. 2 millió gyermek, és 2 millió nyugdíjjas. 2 millió bejelnetve így, vagy úgy. A maradék 4 éhenhal? Ha az éhhalál elől menekülve csak a társaság felel dolgozik valamilyen formában, akkor is 4 millió tényleges dolgozó, a 2 millió bejelentett munkával rendelkezővel szemben.
Egyébként ha jól emlékszem a 2001 népességszámláláskor 2,2 millió bejelentett dolgozó volt. Szerintem azóta nem nőtt a számuk
üdv.: föccer -
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálunk amikor csinálták az utcát biztos, hogy a munkások negyede feketemunkás volt. Sajnos ez van. Olcsó munkaerő, és az ilyen útépítő munkákhoz kiválóak.
-
-
AMD Power
titán
Kb mennyi az aktív dolgozó az országban?

-
Tsunami
senior tag
Bocs, hogy ide írok ezzel, de baromira idegesít, hogy az apróhirdetések nekem nincsenek időrendi sorredbe. Össze vissza jelennek meg.
-
bobsys
veterán
ez a hétfő kemény lesz
még csak pár órája dolgozm , de már most mennék haza és még nem látom a nap végét, egyelőre semmi probléma nincsen, de 18:00 még nagyon messze van -
PazsitZ
addikt
Ez még mindig funny
[link] -
ngabor2
nagyúr
már megint hétfő. már megint dolgozni kell. oké, hogy rövid hét lesz... de én most vagyok fáradt, nem csütörtökön.
-
EQMontoya
veterán
Minden kedves idióta, aki körlevelet küld!
Igen, Te, kedves homo barbarus, akire a cim vonatkozik, légy szives, gondold át, mit csinálsz! Az addig rendben van, h feleslegesen küldessz ki valamit több100 embernek, erre használva egy egyébként sem túl stabilan müködő lapot, majd a napi tizedik továbbküldős szarod elküldése után bamba fejjel csodálkozol, h már megint kifagyott az iwiw. Tételezzük fel, hogy az 1.500.000 felhasználóból csak 500.000 hülye (ez már jó arány volna), és mindegyik csak napi 3at küld, ki lehet számolni, h ez hány üzenet. Biztos, h ezt erre kellene használni?
Tudom, tudom, megmentjük a rákos kisfiút, mert minden elküldött imél után kap egy japán yent. Persze, az emailbe be van épitve egy program, ami számolja... ó hogyne, ha elhitted, inkább magadat küldd tovább, mondjuk lipótmező irányába, kár, hogy bezárják, pedig elkellene még pár hely.
Persze, mobiltelefont is kapok, ha továbbküldöm 25 embernek... ó igen, hogyne, évente nem gyártanak az egész kontinensen annyi mobilt, ahány gyökér továbbküldte.
Egyébként ha csak minden tizedik lett volna igaz, akkor a kishugom 3x elveszitette volna szüzességét, Chuck Norris 5x fejberúgott volna, éhenhalt volna a fél világ, az elkövetkezendő 352 évben nem esnék szerelembe, leszáradt volna a nagylábujjam, nőnek még a szagát is csak távolról láttam és láthatnám az elköv. 150 évben, rámdőlt volna a ház, és Bill Gates tudná, mikor megyek szarni.
Az előzőkben leirtak kötvetkezményeként kérnék mindenkit, h fejezze abba a szarságainak továbbküldését, valamint akitől kapok, annak segiteni fogok, h egy ideig ne küldjön többet, legalább addig, amig a megtelt postafiókját törli. További kellemes vasárnap estét mindenkinek
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Most nézegetem a wiw-et, az általam talált visszakereshető első felhasználók 2002 jun.-ban regeltek. Én 2003 nov.-ben. Ez még csak 1 év, viszonylag korán. Azóta meg már 5 éve van ez az iwiw és mára akkora ''térhódítása van''. Régen pedig jó dolognak tünt. Már-már kétségeim vannak efelől.
Találkozok emberkékkel, dumálunk egy keveset másnap már ott figyel a visszaigazolás. Ilyen ez a mai világ.
Ismerem-nem ismerem, letiltom, a mai valóság és kapcsolatrendszer
.
Lehet törölni kéne magam
, pici lázadás, és a leírtak bírálata.
De lehet nem, hagyom és úszok az árral.
Ha bőbeszédű lennék, cikket is lehetne erről írni, de nem vagyok az, úgyhogy marad az OT
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Még vasárnap..
..picsába már rég nem..

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
KergeRobi [link]
udv
neduddki -
csapos2
addikt
Úgy döntöttem, nekem szebb színem van, mint a macinak.

-
Winner_hun
félisten
akkor is kéddé

jó8 -
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viktor, azért linkeltem ide, mert itt volt róla szó, nem a modkerben

-
Grafiqs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Öööö, leginkább sehogy.

-
-
Ramius
őstag
No mit találtam?

[link]
A hsz.-t töröltem, privátot küldtem.
Ja, h. ez nem a mod.ker?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viktor0610 -
Sick Boy
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
ezzzzazzzz
THX![[kép] [kép]](http://port.hu/picture/instance_1/52040_1.jpg)
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Sick Boy
őstag
Haj
volt régen egy rajzfilm, amibe' ilyen Spartacus volt egy rézbőrű srác, és ilyen Sci-Fi cucc volt és a napról szólt talán? állami tévén ment még csemete voltam, valami közelebbit tudtok a címéről (esetleg eredeti címe...?, milyen nemzetiség szülte?), esetleg LINKEK...?
Meg volt egy ilyen érdekes fej ékkel megáldott kolléganő is benne (talán mint AMÍGDALOLA királynő a Sztár Vársz-ból...?), aki fehét ruhába' nyomult meg két kis nyomi gnóm élőlény (talán korallok? de nem, mert beszéltek, úgyhogy valami szkifi lények lehettek), és vmi kis vöröshajú kissrác is volt benne.
Rémlik valakinek valami? nagyon halovány emlékeim vannak csak róla...
WFR
THX![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Bash
őstag
Meg szeretném kérni azokat, akik kaptak hasonló kéretlen levelet, az küldjön egy másolatot az itt található e-mail címre: [link].
Illetve ha valaki tudja, hogy hol, melyik magyar hatóságnál lehet az ilyet jelenteni, az ne titkolja.
Ramius!
Nem írja, hogy kellene, simán forwardoltam, hogy a header is benne legyen. -
Ramius
őstag
Énis kaptam most ilyen levelet.
-
Bash
őstag
Akkor szeretném illedelmesen felszólítani az illetőt, hogy azonnali hatállyal fejezze be a spammelést!!! Nem csak törvénysértő, de mélységesen felháborító is, pláne, hogy soha életemben nem dohányoztam és nem is fogok!
-
tütüke
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet.. 
Ha jol tudom, amiket ajánl, az mind fizetős szoftver
Kidolgozott államvizsga tételsort rejt a formátum. Még van egy kis időm megfejteni a tartalmát
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Router gondok
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valami baja van a tápomnak
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha átugrasz gyorsan akkor láthatod.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.ejnye bejnye, ezt is bele kéne írni az alapelvekbe, még a végén te mész pihenőre