Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
az en rangom mar hova valtozzon? igy is folyton ketsegbe vonjak isteni mivoltom, mitobb, ki akarnak tiltatni...
alakul, mar szinte teljesen rendbejottem (meg kicsit erzekeny, ennyi)
es miert nem szerettem volna a buli veget? (bar jobban belegondolva sosem szeretem a nulik veget - jobb szeretem magukat a bulikat)
[Szerkesztve] -
válasz
AMD Power
üzenetére
Remélem, hogy még lehet, még én sem adtam be, mivle a lépj egyet előre barmok b@sznak küldeni valami idióta igazolást ami még kell a bevalláshoz.
csapos2 Kabbe,,!,,
PazsitZ : Akkor majd idővel meg is igénylem itt az egyéni rangot, ''Az örökifjú'', még jól is hangzik
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Önadózónak meddig kell beadni azt a nyavalyát?

-
válasz
Racecam
üzenetére
De veszítek, 4 nap mulva 1 pont 1 éve lesz annak, hogy a hozzászólásaimmal a növelem a PH színvonalát, hát ha innen nézzük a dolgot akkor igencsak sokat veszítenétek
Amúgy sem szeretem azt a szót, hogy újrakezdeni, az mindíg valami rossz utáni dolgot jelent, úgyhogy döntöttem, megtartom ezt a nevemet és majd egyszer talán a RI/OS 5000-ben csak lesz lehetőség erre 
-
-
vati
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Köszi

Rákerestem magamra, elég érdekesen működik a kereső: nekem nem tűnnek konzisztensnek az eredmények. Eleve a fáradt gőzös, interaktívos topik aktivitást hol mutatja, hol nem (direkt arra szűrve: ''nincs találat''
) más szűrési feltételektől függően.
De rengeteg más topikra is emlékszem ahová sokat írtam, de a listában nem jelenik meg. -
válasz
Racecam
üzenetére
Az nem is kell, a végét kéne majd megváltoztatni, mondjuk az eleje ugye Jano a vége meg lehetne ska80, vagy csak lazán ska, ahogy teccik de amíg nem mondjátok, hogy lehetséges ez addig nem izélek, hanem várok, nem szeretnék csapos vagy ng mintájára Janoska26_2-t, különben is eléggé bénán nézne ki

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fel bizony. pontosabban whaskes követte el. felhívta: ''csókolom, westlake-et keresem.'' aztán egy pár percig kedélyesen elbeszélgettünk
szerintem már aludt előtte, mert erősen álmos hangja volt. -
Hurrá, Hétfő

-
gregorik
senior tag
hihi, beírtam a híres-neves Tóta W (index) blogjára egy zaftosat baloldal témában, rögtön írt 2 felháborodott riposztot. (amúgy nem anomim írtam neki, a profilomban ott a nevem).
-
vati
senior tag
ha már szóba került a keresés: hogy tudom legyűjteni azon topikok listáját, amihez valaha hozzászóltam?
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köcce
-
Kokkantas
senior tag
Mit kell beírni a keresőben, hogy egy topicon belül egy bizonyos usernek a hozzászólásait lássam?
-
VladimirR
nagyúr
lusta vagyok guglizni, tudna valaki egy linket dobni arra a cikkre, ahol kulonfele regisegekre (p1, 486) tesznek fel xp-t?
-
ngabor2
nagyúr
alig bírok magamhoz térni tegnap óta. ma sört se iszok, pedig van még a többi között egy tálca ingyen sör is
eszméletlen volt a tegnapi buli. mire kikerült volna a debreceni ph! találkozó útjelzőtábla... már mindenki a helyszínen volt. csak a sör nagyrésze nem 
volt néhány ember, akit hiányoltam, de egyik se saját hibájából nem volt ott.
nagyjából átrágtam magam a topikokon, amiket olvasgatni/írni szoktam, ez a mai nap nagyon rövidre sikerült. le merném fogadni, hogy csak 23 órából állt. -
tildy
nagyúr
válasz
Csapi007
üzenetére
Hát akkor nem tudom, a feketelyuk mellett volt még egy csúszda, aminek szintén kamikaze volt a neve.
A jegy drága? Mihez képest? Linkeljek pár ''élményfürdőt''?
[link]
[link]
[link]
Főleg a debrecenit nézd meg, brutális
2000 ft/2 óra, tisztára mint Bad Homburgban, de az legalább németországi , ottani fizetésekhez méretezve...->>> [link]
Egyébként ez utóbbi iszonyat jó hely, mondjuk magyar embernek fura meztelenül szaunázni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gero
tag
Meg mindig tudnak meglepetest okozni az emberek
Tegnap limoval el kellett vinnem valakiket vacsorazni egy etterembe, ami erdekes volt, hogy 163 km oda majd ket es fel oras vacsi utan ugyanaz vissza
-
tildy
nagyúr
válasz
Csapi007
üzenetére
Nem, a kinti rész még nincs ilyenkor megnyitva. Kivéve a két kinti élménymedencét, a termálvizest a kamikaze (?) aljánál, illetve a másikat , amelyekben ilyen fémkarikák vannak.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, 2250 Ft egy teljes napos, élményfürdős+gyógyfürdős jegyért nagyon nagyon megéri.
A feketelyuk viszont isteni volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok a helyről beszélni, az alkalmazottak is nagyon kedvesek. -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link]
''Az emo a hardcore punk zene egyik ága. Az „emo” szócskát a kezdetektől fogva számos különböző jelentéssel alkalmazzák, amelyek között gyakorta csak a közös eredet az összekötő kapocs. A kifejezés használatának jogossága is számos vita tárgya volt már.''
Magyarul divat és mű Rockerek. Legalábbis a mostani tinik, és egyéb társaik. Így akarnak Rockernek tűnni.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Lehet, hogy én vagyok nagyon informálatlan, de mostanában nemegyszer hallottam azt a kifejezést egy ember jellemzésekor, hogy ''emos''.
Ez mit jelent?
-
PazsitZ
addikt
> ez tényleg fontos olvasd el!!!!
> tudok egy tuti dolgot! van egy oldal, ott kell regizni és
> ha te
> ezzel támogatod az oldalt, vagyis így az oldal sok lét kap!
> és cserébe kapsz egy telót,vagy egy x-box-ot,vagy psp-t
> ilyeneket,tök ingyen!!!
> hallod ez tuti, haverom már multhéten kapta meg az
> x-boxot!!! mutatta is!!! én is regiztem!!!
> leírom hogy kell: te is regizz mindenképpen!!! nagyon
> megéri!!
Ez tuti, ez nagyon megéri, csak regizzz, hogy nyerizz
Mindjárt hányok
, szakadet volna az anyjába a feje az ilyeneknek, akik ezeket kitalálják.
Ami elkeserít, hogy haverom küldte iwiw-en, pedig szoktam okítani őket, de úgy tünik nem elég jól
.
Látom előre, hogy ezen a héten ezeket a sz@rokat törölhetem majd folyamatosan.
Most látom végre bezárták a modos cikk topicját. Értelmes dolog a vége fele ugyse nagyon hangzott el, mondjuk az elején se sok
.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Ennyire azért nem egyszerű. Ami témák kiszivárogtak(?) az nem túl biztató. Pl. a Nováky-ban történt robbanásról vitacikket írni, vagy Egy fa a suli előtt - elmélkedés.
Meg figyelni kell a műfajra is, és mindezt szlovákul. ááá, nem akarom... Nah mind, egy séta jót tett, majd lehet még kimegyek megint. -
tütüke
tag
2 oldalt 4 óra alatt simán megoldható. Pláne ha van egy verselemzés: ott bármi jo lehet. A formájárol fél oldal simán irható. A költő hátteréről szintén tudsz pár sort, A tartalomba meg nem fognak belekötni, hiszen mindenki mást olvas ki a sorok közül. Ne izgulj, sima ügy lesz

-
alitak
senior tag
Hát tankkönyvvel aludni nem fogok, bár lehet kéne

A magyartól is be vagyok tojva, de a szlováktól jobban. Mind2ből kell írni egy min 2 oldalas fogalmazást, 4 óra alatt. Szóval idő elég sok, szlovákon lehet szótárt használni, de akkor is félek. 4 téma lesz adva, abból kell egyet választani.
Meg ez az új érettségi rendszer is idegesít. Olyan szabályok vannak... Fuj! -
Feltűnt, hogy a pofám hátsó felében leledzik egy bölcsesség fogam, már kibújt kissé
De nem fáj egyáltalán. Ez jó jelnek számít? Mert marhára nincs kedvem szétszedetni a fél arcomat.. 
-
alitak
senior tag
Ó, dejó. Holnap kezdődik az írásbeli érettségi. Így délután 1 felé már 20 lehetséges téma van a köztudatban a fogalmazásra szlovákból. Így aztán eljutottam a leszarom, majd lesz vhogy szintre...
Mo-n mikor vannak az érettségik? -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
-
Csapi007
veterán
Jóreggelt
Akkora ''rém''álmom volt.
Eltűnt a gépemből a procihűtő azt elkezdett füstölni. 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fel ev...bahh...amator ;p
nekem ket eves volt az xp-m (mert az elso masfel eveset lecsereltem rovid idore egy server2k3-ra, s helyhiany miatt az xp repult),. mikor valtottam vista-ra -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

Nem vagyok túl tapasztalt a nagyüzemi cd írás terén, de erről a Primedisc-ről már hallottam. Nem, nem jókat...
No, de csak összejött végül. Tényleg, ha meglesz a zikszkettő akkor reinst lesz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ennyit bal....kodni

Az oridzsi cédé ment gallyra?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg ahogy én azt elképzeltem. Magától restart, aztán megint fekete képernyő. Vagy valami komoly hw hibám van vagy egy vírus nagyon ügyesen megbújt a gépemen. Minden esetre most megy a nod, bár frissítve még nem lett, újraindítani nem merem a gépet.
Telepítés: a rég bevált lemezre az egyik file-nál mindig kiírta, hogy nem olvasható, esc-re átugorja, enterre újra, f3-ra kilép. Csak az esc-el tudtam telepíteni, akkor mindig kiírta a licences hülyeségét. Csináltam új boot cd-t (dejó hogy van itthon egy sima xp prof) abba beleintegráltam sp2-t (hurrá sávszél emelés, nem kellett sokat várni) majd azzal telepítés. Első elszállt telepítés az új cd-vel elszállt, bár ott is vacakolt az egyik file-al (de hogy miért, na mindegy, kell még cd-t írni), második telepítésnél meg betettem a régi cd-t is, így hiba nélkül, 3 vagy 4 lemezcserével felkúszott a windows, remélem mostmár így is marad.
Ezennel win telepítési blokkomat befejeztem. Ez most kijött. -
Winner_hun
félisten
Na vééééégre. Telepítő cd volt rossz, csináltam újat (3-ik sikerült, kettő ment a kukába
) és már nem írja ki indításnál azt, hogy
Egy probléma megakadályozza, hogy a Windows pontosan ellenőrizni tudja a számítógép licencének állapotát. Hibakód: számok
Bár ez számomra érthetetlen, de mindegy, megy a gépem, erről száműzöm magam
Ég és föld
-
BlacKSouL
addikt
Azért a Rambo se kutya..
Rég láttam.
Ebben is van egy kis poén a végén, hogyaszondja:
''- Haza akarok menni Johnny, érted, haza akarok menni . A Chevymet akarom vezetni Johnny hallod? - Ok, mondom én rendben van, de hol a kurva életben vannak a lábaid??!'' -
-
Pacák
senior tag
Költözünk. Saját lakásba. Április elejére saccolom a net bekötését.

De! Telefonszám az adataimnál.
Éljetek a telekommunikácó eme gyümölcsével, ha fáj, vagy hiányzik valami...
Jók legyetek!
Ha nem lenne egyértelmű: most húzom ki a gépet a falból az albiban!
-
REDeath
őstag
Srácok, hölgyek, kérhetek egy nagy szivességet?
Le kéne nekem menteni valahogy egy streaming videót, de a szükséges szoftver(eke)t nem tudom letölteni (WMRecorder), mert neten nincs külföldi kapcsolatom. csak a .hu oldalk jönnek be, ne mtudják mikorra szerelik meg az elosztóhálózatot.
a videó meg még 2 adásig lesz fent a neten (Duna tv), minidg az utolsó 10-et teszik fel kb.
hétvégére terveztem hogy szakítok rá időt, erre tessék, beszarik a netem.
Aki tudna segíteni, azt kérem szépen írjon privát üzenetet.

-
C4mp3r
addikt
Mi történt a #3394, #3396-os hsz.-okkal? Megint lemaradtam valamiről.
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Hát nem jó dolog
?

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rolf.gif)

![[kép] [kép]](http://www.zalakaros.org/elm102.jpg)