Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Valaki dobjon már egy privit, mi van akkor, ha nem látom a HSZ-eket
Cache ürítés megvolt, de így a fél PH megy, a fele nem (ez se megy konkrétan, csak az új hozzászólás gombot látom, így írok vaktában
) -
Integra
titán
készüljetek, ez gyilkos lesz...
[link]
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
magyarországon a 7-8 dolláros órabér elég jónak számít

Amúgy az igaz, hogy a magyarok 2008 körül vagy 2009-ben vízummentesen mehetnek amerikába? hallotta mvalahol, hogy gyurcsi lobbizott ezügyben (tényleg csinál valamit?
), meg a sok magyar feltaláló miatt emg stb...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Éljen, újra van netem, nem csak európával
nem kell webproxyznom

-
A hócipőm tele van a MÁV-val. Most mikor kivételesen sietnék Pestre nem indul vonat, csak 1 óra múlva. Grrrr. Ha lekésem az állásbörzét nagyon mérges leszek.

[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Eladó egy zafír sorozatos seiko sjw087p2 óra!

-
válasz
csapos2
üzenetére
Az egyik cimborám faterja is kinn van Kanadában, én nemtom hogy a rosebbe csinálja, de legalább 5 vagy 6 éve kinn van és azóta egyszer sem jött haza, ezt hogy lehet megtenni? Mondjuk ezt inkább tivustól kérdem
. Na meg ugyebár a család idehaza neki, asszony gyerkőc, meg azóta unoka, küldözget haza dolgokat, de valahogy az az érzésem, hogy a büdös életbe nem jön haza, szerintem új asszonyt is beszerzett azóta, hacsak nem kasztrálták 
-
tiv83us
veterán
Kanada gyonyoru orszag. USA is.
USA tobb mint 10-15 millio embert enged be az orszagba evente, csak a gond az, hogy annak egy resze itt is marad illegalisan. Jelenleg 12 millio nem regisztralt illegalis bevandorlo el es dolgozik itt. Ha ez nem lenne USA szarban uszna /foleg a deli resze/. Ugyan ki szedne a szart az utcan es ki nyirna a fuvet, ha nem a mexikoiak?
Ugyan ki dolgoznak 7-8 dollaros oraberben mint housekeeper, mint az europaiak?
Nem tamogatom az illegalis bevandorlast, sot...
De kellenek az emigransok. USA csak tul lassu felfogasu es pocs, hogy ezt vegre elismerje. -
-
csapos2
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Vén vagyok már hozzá, a nyelvet sem beszélem. Fosok már ekkorát váltani.
Szerk: Nomeg, ha jobban belegondolok, nem is vagyok rákényszerítve, van család, ház - igaz hitellel terhelt, de egyelőre még bírjuk - így eléldegélünk. Ha szorulna a hurok, akkor fontolóra vennék egy váltást. Addig meg nézegetem képeken a gyönyörű hegyeket, erdőket.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Kidustivus: Szóval ott van itt. Végül is szép Kanada is. Ott merre?
-
tiv83us
veterán
Hajnal negy ora van, bocsajcsatok meg a kirohanasomat. Az amerikai nagykovetseg az osszes konzullal egyutt, kinyalhatja a seggemet. Koszonom, csak ennyit akartam mondani, ellenallast nem tanusitok, nem ellenkezem, de ezennel a hazamat elhagyom a nyar kozepen vegleg. Tovabbi indokokat nem irnek, mert nagyon rasszista lenne es kirohanos, ugyhogy inkabb megtartom magamnak. /Valoszinuleg szerepelne benne az izraeli, az arab, /uuuu.... a fo terroristak ugye
/ /a szomaliai es a zsido szo, ugyhogy most ennyi sor utan onkontroll. Csak ennyit; csalodtam./
ui: /Es bekaphatjak a faszomat/. -
PazsitZ
addikt
Ha volt már bocs, újszerű reklám (vigyázz csótányok
) : [link] -
VladimirR
nagyúr
uu...bakker...nincs melegviz....
-
csapos2
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Egy kissé éjszakába nyúlt a mozizás.
Te mindent túlzásba viszel? A munkahelyen a netezést, otthon meg azt a szegény párárt gyötröd halálba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erről a joysickommal-ról, az a pöcök jutott eszembe, amik a laptopok billentyűi közt voltak régebben, vagy talán még most is vannak.
-
ngabor2
nagyúr
van, aki dolgozik is... nem lehet egész nap kockulni...

-
MI van bezárt az off csak én nem tudok róla? Szarvas Úr, csak nem szabadságon vagy?csapos?mikulás?UFO?Bravo team, merre vagytok?????????

bobsys : Na végre, én meg már azt hittem, hogy Pécsen kívül minden várostlebombáztak kishazánkba
Az ikertesód merre van, Ő még alszik a jobbodon? 
[Szerkesztve] -
6 órája üres a topic

Itt az ideje felkelni mindenkinek, oszt tőteni kell az offot
Jó reggelt!
[Szerkesztve] -
Megkérdezem ittis, mert dc-n sehogysem tudok hozzájutni: vashti bunyan diamond day című számához. ez a kaméleon díjcsomag reklámzenéje. megvan esetleg valakinek?
-
C4mp3r
addikt
Unom már a gépelést. Nem gépelne valaki helyettem?

-
Muton
addikt
hello!
csak nekem nem megy a gmail? szerverhibát ír ki, meg h próbáljak később bejelentkezni
-
troland26
őstag
a múltkor már be raktam , de hátha valaki lemaradt róla [link]

-
bobsys
veterán
fáradt vagyok -----> [link] tetszik
-
-
BlacKSouL
addikt
15ezer emberből csak 11-nek van meg a Hardknox - Fire like this?

Nem kérek meg senkit, hogy akinek megvan, az ne küldje el nekem mailben esetleg...
-
piqla
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Istenigazabol volt egy unalmas hetem, elmentem egy diakszovetkezethez, hogy ugyan megis, itt vagyok en, egy jo kiallasu, kifejezetten nemes arcelu, nem nyalas, intelligens es kedves ember, adjanak munkat, sok penzert, keves fizikai kenyelmetlensegert.
Erre mondtak menjek el a Zplusz ilyen rendezvenyere, es hat legyek ott. Mondom kiraly. Ott voltam harom orat, azert kaptam VOLNA 2000 forintot, de mivel akkor leptem be a szovetkezetbe, lenyultak 1500-at belole
De legalabb adoelszamolasi papirt kuldtek nem is olyan reg... -
Dictator^
veterán
[link]
ezeket sorba lelöni.. -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem az az alairas
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ez nem sztori, hanem egy, meg a fentinel is szakalasabb vicc
;p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Erről jut eszembe a sztori:
''- Te ott, mit csinálsz a radiátor mellett? MIért nem figyelsz a tananyagra? Meg tudod mondani mikor volt a schwechati csata? Tudod ki vezette a csapatokat mindkét oldalon? Tudod egyáltalán, hogy melyik háborúról van szó? Vagy azt se tudod milyen órán vagy? Válaszolj fiacskám!
- Elnézést tanár úr, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy milyen óra van, engem azért küldtek, hogy nézzem meg, miért csöpög a radiátor. ''
p -
BlacKSouL
addikt
Nnnaaaa, hát el tudok jutni ide éjfél előtt is??
Szal hol is tartottunk tegnap? Hogy az Emmácskát már meg lehet jól hajtani anélkül hogy bevarrnának? Ám legyen, én nem vagyok semminek elrontója. Ha megkér hogy essem neki, akkor úgy esek neki is ha kell, mint a zápor. Bár akkor már inkább lottózom(mondjuk így is..) arra nagyobb az esélyem hogy nyerek
Vagy hülye vagyok? Mert mondjuk ez is tuti, csak várom a megerősítést.
Jaa, erről jut eszembe, szombaton koncert!!! : [link] Jeee!!! -
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cache ürítés megvolt, de így a fél PH megy, a fele nem (ez se megy konkrétan, csak az új hozzászólás gombot látom, így írok vaktában

), meg a sok magyar feltaláló miatt emg stb...

/ /a szomaliai es a zsido szo, ugyhogy most ennyi sor utan onkontroll. Csak ennyit; csalodtam./
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.. mod: ja, ok..