Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jesszus, pedig erre külön figyelek és az én szememet is bántja. Biztos a könyvtár nem elég nyugodt és így nem hagynak koncentrálni

-
Hugo85
aktív tag
Ránéztem az adatlapomra és 999 napja rontom itt a levegőt
holnap muszály lesz berúgni mert ezer mégiscsak egy kerek szám. Pedig azt hittem ezen a héten (sajnos) nem lesz apropó inni és mégis
vannak még csodák 
Persze ha 2-es számrendszerben nézzük, ami itt végülis indokolható volna, holnap még csak 8 napos leszek, az még egy csirkénél is csak a pelyhedző <--> tolladzó átmenet fázis
-
Hugo85
aktív tag
Jeee, megvan az 500. piacos hsz-em... és még mindig krézi-tag vagyok... pedig anno voltam már tag is

Na asszem leszarom és bontok egy búzasört inkább...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap éjjel állati jót vezettem, csak bele a világba nagyon farnkó éjjel a full kihalt 7-es út, meg a teljesen üres Velence, nagyon élveztem
csak ne enne ennyit a vén talyiga 100-on, de a fényszóró még frankó így vénségére is, habár minden más haldoklik 
-
Hugo85
aktív tag
Fákk... pang és döglődik a piac/aprók, pont amikor hülyére vásárolnám magam mert kivételesen van pénzem... mindeki ilyen 3 napon belül válaszolgat, venni se vesznek semmit. Mi van jön a nyár, azt mindenki már a nyaralást tervezi?

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

holnap muszály lesz berúgni mert ezer mégiscsak egy kerek szám. Pedig azt hittem ezen a héten (sajnos) nem lesz apropó inni és mégis
vannak még csodák