Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Csak nyugodtan. Ez is én vagyok, elismerem, nem a magyar nyelvtan az erősségem. (Szégyen, nem szégyen ez van, igyexem javulni.)
Egyébként meg, ahogy a barátaimnak szoktam mondani: nekem nem kell tudni helyesn írni, mert korrektor a barátnőm.
-
Mivan vírusos a PH! ? Szinte minden 2. embernek hasmenése van, vagy legalábbis arról panaszkodik.
-
PeterkeT: tehát akor így kell helyesen írni? meg-egészség-es-edés-ünk-re? Elvégre túl van a 7 szótagon, tehát egybe nem lehet írni, vagy igen?
Racecam a 2 post közötti összefüggést nem látom. Bár lehet ha többet innék látnám, de lehet, ha többet iszok, nem tudom majd felfogni. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
softmoddolni? Tehát gumikalapáccsal fogod ütögetni a vésőt a mobilodon?

-
A hócipőm tele van a MÁV-val. Most mikor kivételesen sietnék Pestre nem indul vonat, csak 1 óra múlva. Grrrr. Ha lekésem az állásbörzét nagyon mérges leszek.

[Szerkesztve] -
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve] -
-
Hasnló véleményen vagyok én is, de ugye egy barátnő mellett nem illik ilyeneket leírni, sőtt gondolni.

Ha jól néztem akkor körömlakk van a kezében ergo nem lehet férfi, vagy ha az akkor max a stáb tagja lehet. Nem úgy fest a dolog, mintha őérte rajongana Emmababy, legalábbis az arca nem erről árulkodik.
[Szerkesztve] -
-
Csak én vagyok ilyen rendes becsületes kocka, aki félévente ripityára szedi a billentyűzetét és szépen megtakarítja, lemossa, szinte újjá varázsolja?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha jól sejtem rendszergazdiként kell bejelentkezned.
-
válasz
csapos2
üzenetére
Most nem emléxem konkrétan, 1989 vagy 1990 de nekünk volt egy taxis blokádunk ugye, ahol ha jól tudom talán 1 vagy 2 nap alatt elég jelentős változást sikerült elérni és szerintem ide sorolható.
Mellesleg én is unom már a tüntetéseket kerülöm őket nagy ívben. Múlt héten is azon izgultam el tudom-e kerülni valahogy, mert a barátnőmhöz menet pont a Hősök terénél kell elmennem és nem szeretnék desznyók közé keveredni nem szeretem a korpát. -
Ez a tüntetősdi inkább csak játék szerintem, értemét nem látom.. Ha ezt tényleg komolyan gondolnák a tüntetők, akkor kicsit szervezettebben csinálnák. Lehetne példákat találni, hogy lehet sikeresen tüntetni.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mindenki elment könyvet venni, vagy már olvassa szerzeményét.

t|-|om! #2761: ugye nem magadra gondoltál.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Nem akarok politizálni, de belenéztem a híradóba. Megkérdezték az egyik újságírót hogy a külföldi lapokban mi jelent meg a tegnapi nap eseményekről. A beszámoló végén megjegyezte a hiradós ilyen magnyugtató hangemben, hogy ''Akkor benne voltunk a legnagyobb hírműsorokba.''
Nem hiszem hogy ilyenek kapcsán kellene küföldön szerepelnünk.
Ha nem ide való a téma, vagy flame gyanús akkor törölhető. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elgurult a gyógyszered?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az első csapás után, miért nem raktad ki a szemben levő ülésre a 30Ft-ot és kezdtél el imádkozni hozzájuk?

[Szerkesztve] -
Vagy sajt, vagy alma, a kettő együtt nem jön be. Mondjuk a sajt mellé egy kis bor még befigyelhet. De csak is vörös, mert a barátnőm azt szereti, nekem meg mindegy, mert amúgy sem szeretem a bort, de egy nőért az ember szinte mindenre képes.

C4mp3r Szarvas? Enni? Semmit! Na de inni...
(Nem, nem alkoholista, csak bértele van a detoxba.
)
[Szerkesztve] -
Hmm, fincsi sajt...
Ha most belegondolok, hogy a bartánőmnél hagytam a fincsi sajttortámat..
Kénytelen vagyk beérni ezzel a camambert ssajttal.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
4 rész? ezek is 50 percesek, mint a legtöbb sorozat? Mert ha igen, akkor van mit gyakorolnod, 10 rész együltőhelyben, igaz másik sorozat. (Supernatural és Stargate-Atlantis rulez)

Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)