Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Csak én vagyok ilyen rendes becsületes kocka, aki félévente ripityára szedi a billentyűzetét és szépen megtakarítja, lemossa, szinte újjá varázsolja?
-
C4mp3r
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Most miért? Múltkor kitisztítottam, de már megint ugyan olyan. Engem különösebben nem zavar. Néha beragad egy-egy gomb, de azt egy jó erős ütéssel újra működésbe lehet hozni.

Xpod: Én is megcsináltam nemrég, de mit sem ért. Lehet le kellene szoknom az idbent kajálásról.
#3597:Jövőre középiskolás.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Hűűű, mik vannak: [link]. Amindenit...
tbs: Jaja, azt még több valódi papírból hajtogatták, több rétegben.
Csacsi: Ne reménykedj: elviselhetetlenül vicces és rozsdamentes vagyok.
p -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A számban lévő süti a billentyűbe került.
-
tbs
addikt
4 kerekű bicaj még nem játszik: pici.
Xen vs. vmware: akkor én egész jó vagyok.
DomU-ban fordul a modul (kerlenforráshackhegyek), csak a bios első villanására csontra fagy az egész -> reset. Ja, amúgy inet/google szerint is reménytelen vállakozás, csak gondoltam hátha...
Monti: Dehogy szívok. Volt rá egy délutánom, de holnap produkcióba kell adni a cuccost. Megy a normál kernelre a vmware...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Aha, és hogy kerül ki a játszóra..? Mer' hogy ki nem viszem, az 7szentség...

Sajnos az enyémet elhagytuk egy költözéskor ~25 éve... Már a húgom is szívott miatta... -
tildy
nagyúr
Huginak volt ilyen kisbicaj, de az 2 kerekű volt + 2 pótkerékkel, igaz az egész bicaj akkor volt mint kb egy kicsit megnőtt tricikli.
----------------------------------------------------------
tbs: Szerintünk sehogy. Sem dom0-ba sem domU-ba, mivel a Xen az nem gyári kernel, a vmware meg a gyári kernelhez akar modulokat fordítani.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, csinosak, de nem mutogatásra kellene, hanem masszív használatra. Már kölyök koromban is a hideg rázott, ha ilyet kellett tekerni: lejtőn még csak-csak, de emelkedőn..!

Nem. A triciklinek a 3 kerék a ''lényege''. Az elsőkerékhajtást csak a marketing nyomja... Jobban uralhatja a járművet az átlagsofőr. Alulkormányzott, súlypont miatt reménytelen a dimanikus gyorsulás, fékezéskor rángatja a kormányt... Igaza van a bmw reklámoknak nagyon...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Basszus, tényleg nem könnyű lánchajtásost találni. Bár belegondolva, ez már a mi gyerekkorunkban is ritka volt. Ezek viszont nagyon állat jószágok: [link].
Ez a kedvencem:![[kép] [kép]](http://www.radioflyer.hu/trikes/images/34_hero.jpg)
De most gondold végig: a triciklinek nem az a lényege, hogy az első kereket hajtod és kormányzod? Egyáltalán: hol lenne a pedál, ha nem az első kerék tengelyén? Amire te gondolsz, az már szinte támasztókerekes bringa, hiszen mindenképpen valami fogaskerék kell legyen a hátsó tengelyen is, meg a pedáloknál is.
p -
tbs
addikt
2 kérdés:
1.:
Három kerekű, hátsókerékhajtású (láncos) bicajt keresek gyermekem részére. Akár hibás darabot is cserélnék. Pénzre is akár.
2.:
Valaki támogasson meg, mert fogalmatlan vagyok. Egy xen domU-ba hogyan lehet felimádkozni a VMware Server-t..? Nehezítés: működjön is. Ja, uniprocesszor...
Ez utóbbi sok sört ér. Sörelőfizetést.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
neongorack
üzenetére
en mar akkor is elleneztem a megszunteteset
most sem jobb, csak igy 50-szer regel egy-egy ember
egyebkent meglett, amit kerestem mar a multkor is, mikor elokerult a guest tema => Bovebben: [link]
tetulassu es sokszor be sem jon -
neongorack
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valahogy én sem, de van pár sejtésem, orbitális flame és off hadak sokasága

-
Winner_hun
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
Inkább nem akarom megtudni

-
neongorack
senior tag
Winner_hun: Mi lenne itt ha még mindíg lenne guest, ajjaj

szerk: Fáradt vagyok...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
ajanlott olvasmany a temaban (van megegy, de azt most nem talalom)
a lenyeg, hogy belepeskor, ahol a felhasznalonevet lehet beirni, ott volt alul, hogy:
Vendeg: guest, jelszo nincs
ha igy leptel be, tudtal hozzaszolni, s akar tobb guest is lehetett bent egy idoben (topic-ot nyitni nem lehetett vele) -
PazsitZ
addikt
Tényleg egy kérdés egyszer valahol írtak erről a guest (vendég) [link]felhasználóról. ez hogy is volt, van? Megszünt vagy él még? vagyhogyisvanez?

Ja, ennyi a lényege, hogy regelés nélkül lehetett írni?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én kis balga elrontottam és ne is figyeltem utána, csak pár perc mulva fedeztem fel
.
Azaz nem természetesen RIOS4 hiba
-
VladimirR
nagyúr
azert a rombolas sem olyan konnyu
nem eleg, hogy kicsit megpiszkalod a falat egy 20 kilos samuval, utana el kell hordani azt a par tonna tormeleket
mindezt persze ugy, hogy ne te maradj alul
viszont fenemod elvezetes tud lenni, foleg, ha jo a tarsasag (eddig egy-ket kivetellel mindig szerencsem volt)
p.s.: koszonom
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
ezt mar mondta egyszer valaki ;p
viszont igy belegondolva tenyleg eleg sokmindent csinaltam mar:
-alapasas es betonozas
-aljzatbeton, aljzatszigeteles
-falhuzas
-vakolas
-nyilaszarocsere (''az az ajto a masik falon lesz, az ablak meg arrebmegy fel metert'')
-acsmunka (tetoszerkezet keszitese)
-csereppakolas
-festes, mazolas
-parkettazas
-jarolapozas, csempezes
-arvizkarosult valyoghazak, epuletek bontasa tetotol talajszintig
-vasbetonepitmeny bontasa talajszintig (egyszer majdnem sikerult magamrainvitalnom egy ~5 tonnas salakbetonbol keszult vasbeton tetoszerkezetet - szerencsere en voltam a gyorsabb) -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
''...hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek''
faszt
szerk.: azok kedveert, akik nem ertenek elsore, alljon itt egy vicc:
- pistabacsi! igaz, hogy maganak beszukult a szokincse? - keri a helyi radio riportere a falu egyik nyugdijasat
- faszt
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Uram isten! Hát ez kész, nem is tudom, szidjam vagy szánjam ezt a produkciót.

[link] -
Thrawn
félisten
Ezek se normálisak az tuti: [link]
-
troland26
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
hát én azt hittem valamivel emelkedettebb az eszmecsere egy ilyen társaságban , de látom az alkohol mindenkiből kihozza a ''legjobbat''

az építőipari segédmunkás kifejezéssel csak arra akartam utalni , hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Az idei Húsvét elmarad: [link]

-
troland26
őstag
néztem a debreceni Ph-tali videóit és feltünően sok volt a trágár beszéd
nem is hittem volna hogy a kockák is ilyen kötőszavakat használnak mint az építőipari segédmunkások 
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
csak azért se, de itt is sütött a nap, mikor mentem a postára. meg visszafele is. lehet, hogy te vagy rossz helyen?
megnéztem a hungarikum kimaradt részét...
Teller Ede pedig onnantól kezdve a hasadóanyagot ukrajnából étkezési plutóniumként hozatta be, és így megspórolta a vám felét...
jajj... -
VladimirR
nagyúr
miert pont akkor kezd el esni, amikor postara akarok menni?
-
nemcso
őstag
Sz@r vas ! - üvöltötte a lakatos, és belevágta a kukába.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ööö... kb. 0 db gép volt akkor 1km-es körzetben. szerinted ha meg tudom nézni, akkor felcsörgetlek?
cica: inkább nem akarok úgy kinézni. ha láttad a filmet, akkor tudod, hogy miért. ha nem... gyorsan be kell pótolni
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
gomb?

tájékoztathatnál róluk, mert én nem tudok semmi ilyesmiről. amúgy nézd meg, milyen diplomatikusan fogalmaztam. nem azt mondtam, hogy ne írd be, hanem hogy inkább ne.