Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
H:\Documents and Settings\Winner_hun nem érhető el.
A hozzáférés megtagadva.
Ezt írja ki, a mappára 0 bájt fájlméretet ad. Most akkor mindenem elveszett? Mert az akkor nagy gáz. Ha igen, mitől lehetett? -
Ez a tüntetősdi inkább csak játék szerintem, értemét nem látom.. Ha ezt tényleg komolyan gondolnák a tüntetők, akkor kicsit szervezettebben csinálnák. Lehetne példákat találni, hogy lehet sikeresen tüntetni.
-
jeges
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mindenki jobban örülne, ha nem lennének tüntetők. meg még boldogabba lennénk, ha bűnözés se lenne. ettől függetlenül a rendőrségnek az a kötelessége, hogy felkészüljön rá, hogy igenis léteznek ilyesmik.
#3296: kiváncsi lennék, ugyanezt mondanád-e, ha Te vagy bármely közeli hozzátartozód éreznétek úgy, hogy nincs más megoldás, csak a tüntetés. ennek nincs köze a politikai hovatartozáshoz, a kendermag is tüntetett, meg egy halom más szervezet. arról szólna a dolog, hogy ne agyonlőjük őket, mint a kommunizmusban, hanem csak ártalmatlanná tegyük a legjobban durvulókat. nagy különbség.
[Szerkesztve] -
hm, a rendőrök babzsákokkal lettek eflfegyverezve a tüntetőkkel szemben.. meik hülye barom talál ki ilyeneket?
-
djtoomi
addikt
Gondolom azért csak meglehet tenni hisz saját bátyámtól kaptam.Amúgy meg elköltöözik tőlünk azért nem lehet,meg azért adta nekem mivel fél éve ölöm az agyát hogy adja nekem a nicket.
Amúgy nálam a hét eseménye: visszajött hétfőn régi ofőn és kedden már új osztályban kezdtem ami sokkal értelmesebb mint a régi.Igy mostmár az általam jobban szereett tantárgy(német)heti öt órában van a heti 5 helyett magyarul 7.A-ból 7.B-be mentem legalalább matek nem lessz 5 órában mert nem csipom.Aki nem érti: A matek tagozat B meg nyelv...Na nem utatok töbet senkit csak gondoltam leirom.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam most a magamét.
Szal az a sztori, hogy van nekem egy ASUS A6U-5050 notebook-om. tudni illik, hogy abban 64 bites AMD Turion proci van. Namármost x64-es XP driverügyileg halott, monom sebaj, majd lassan várható MSDNAA-n az x64-es Business Vista, a sima úgyis felismert mindent, hátha a 64 bites is.
Szal most az a szitu, hogy fenntvan, leszedtem. Feltelepítettem, és itt jöttek az anyázások. Ugyanaz a kép, mint x64-es XP alatt, sokmindent nem ismert fel. Nembaj, onlájn megnézzük. A helyzet elszomorító: semmit sem ismert fel onlájn. Megnéztem, intel honalpja:
Title Ver.# Date
2. Intel® PRO/Wireless Drivers [10.6.0.1_VT_130279.ZIP] (3554KB) 10.6.0.46/9.1.0.115 1/24/2007 Download
Drivers - Intel® PRO/Wireless 3945ABG/2200BG/2915ABG Network Connections on Microsoft* Windows* Vista
OS
indows Vista* Business, 32-bit version, Windows Vista* Business, 64-bit version, Windows Vista* Enterprise, 32-bit version, Windows Vista* Enterprise, 64-bit version, Windows Vista* Home Basic, 32-bit version, Windows Vista* Home Basic, 64-bit version, Windows Vista* Home Premium, 32-bit version, Windows Vista* Home Premium, 64-bit version, Windows Vista* Starter, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 64-bit version
Magyarul a driver támogatja az iPW 2200BG kártyát, illetve tud okoskodni Vista Business 64 bit alatt. Szituáció: driver megnyit, és csak a 3945ABG-t támogatja 64 bit alatt...
És több órányi gugli se segített
Most akkor jön egy merészi kérdés: mi a f*'nak adnak ki egy notit 64 bites processzorral, ha nincs hozzájuk 64 bites driver még csak gondolatba sincsen? Mi a f*'nak parasztvakítanak, meg vágják át a júzert, hogy 64 bit, mikor tulajdonképpen ha akarnám se tudonám kihasználni, mert a noti nem minden funkciója elérhető 64 bites Win alatt. És akkor befejezésképpen: mi a f*'ért fizettetik ki az emberrel azt a többletpénzt? (amikor én vettem több mint 20k-val volt ez drágább, mint a mobil sempronos noti ugyanilyen felszereltséggel).
Így hát maradhatok a 32 bites XP-nél,amin a noti minden adottságát ki tudom használni...
Üdv: Bazsi -
Hugo85
aktív tag
Jeee, megvan az 500. piacos hsz-em... és még mindig krézi-tag vagyok... pedig anno voltam már tag is

Na asszem leszarom és bontok egy búzasört inkább...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap éjjel állati jót vezettem, csak bele a világba nagyon farnkó éjjel a full kihalt 7-es út, meg a teljesen üres Velence, nagyon élveztem
csak ne enne ennyit a vén talyiga 100-on, de a fényszóró még frankó így vénségére is, habár minden más haldoklik 
-
tildy
nagyúr
Na veszprémbe megérkeztem... Hát nem volt egyszerű, idáig eljutotam jól, de itt megtalálni az egyetemi kolit

Most pedig reszkess Zala megye. -
supesz
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Konzolból visszatudsz állni az utolsó ''rendszervisszaállítási-pontra''

-
Winner_hun
félisten
Na igen, alkoholt max utána, mert még rosszabbul járnék

Linux felejtős, getdataback helyett az lesz, hogy a másik gép winyóját (amiről most írok) bevágom, onnan meg ha megy a winyóm átmásolok mindent a másik partícióra aztán reinstall. Kár érte, több, mint fél évig bírta és nem volt semmi baja. Csak a rengetek beállítás
-
vati
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
működő oprendszert másik vinyóra/partícióra, onnan GetDataBack. -
supesz
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom nem vagy láma, szóval semmi olyan nem jut eszembe, ami neked ne jutna. Ha legalább a kékhalál egy értelmes szöveget írna ki. Abból ki lehetne indulni. A várjon sajnos nem jó kiinduló pont (nekem).

-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Linux
, én is most térek rá át. Már csak az az 1 gondom vele, hogy a hang nem megy 4 channelbe. 
Ilyen rendszervisszaállítás nem volt bekapcsolva? Bár én még sosem használtam.
ja és Janoska26 ötlete sem hülyeség
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igyál egy kis pájinkát, no meg egy kis sörrel kísérd le, ha szerencséd van NG még ad is, úgyis ajándékba kapta
. -
Winner_hun
félisten
Valakinek valami ötlet hogy mit csináljak? [link]
-
ngabor2
nagyúr
olyan kedves kollégáim vannak... elhalmoznak ajándékokkal. ketten is hoztak sört (igen jófajtát), úgyhogy ma este is kénytelen leszek sörözni, pedig csak holnap akartam
viszont vágányzárnak ismét nem kellett hülyeségért a szomszédba menni 
-
vati
senior tag
Szerintem jobban jársz az autópályával, haladósabb kevésbé fárasztó.
Egyébként ha nincs GPS-ed, és az analóg optikai gps (autóstérkép+útszéli táblák) használata visszarettent, akkor itt van pl. ez: http://www.utvonalterv.hu/ [link]
Indulás Bp:, Érintve: Veszprém, Érkezés: Zalakaros, majd ''Útvonaltervezés autóval'' és lőn...
Kapsz térképet, plusz egy itinert hogy hol merre kell lekanyarodj.
Várostérképekre ott a www.terkepcentrum.hu, aztán kalandra fel.
szerk: utca-házszám szinten megadhatod, hogy honnan hova mész.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
A 8as úton rettentően vigyázz, tele vannak rendőrrel, a 4napos ünnep alatt révfülöpig csak a 8ason volltak rendőrök, de 3 helyen tartottak igazoltatást, Várpalotán meg igencsak mértek jó kis kamerával (bele is futottam szépen
)
a 2x2 sávos út egy ideig autótút amit táblával is jeleznek -
parandroid
félisten
Székesfehérvárig levisz az M7, ott le kell menned a pályáról, kicsit kavarogni Székesfehérvár körül (elég jó a kitáblázás), és a 8-ason tovább Veszprémig. Nagyrészt négysávos, helyenként még el is vannak választva az útpályák, de becsapós, mert többnyire még csak nem is autóút, tehát szigoróan 90, mert rengeteg helyen mérnek. Szerencsére a falvak egy részénél viszont már megépült az elkerülő. Lábtól függően 1-1,5 óra alatt lent vagy.
p -
Minden bizonnyal, csak az a baj, hogy úgy naggyából sem tudom, hogy hol van Veszprém, na meg azt se, hogy melyik pálya megy oda

Pályáról jut eszembe, haza az M6-oson jöttünk, ilyen kihalt autópályát életemben nem láttam, 45km szakasz van Pesttől Dunaújvárosig kész utána vége. Ahogy a magyar gyorsaságot ismerem talán 10-15 év mulva végig tudunk jönni Pécsig autópályán, addig marad a jó öreg 6-os, amiben mellesleg 2. világháborús lövészárkok vannak lassan annyira retek, csak úgy dobálja a kocsit
Olvasgatok itten, és feltünt Parci Házigazda avatarja, most én emlékszem rosszul, hogy 1 tök volt, vagy régen is ez a félig megrohadt smiley volt?

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
olyan szép nap van... péntek. délben húzok haza. pontosabban 1 körül. holnap meg még szebb nap lesz
előre örülök neki 
-
Tudomásotok szerint, ha van nekem egy sima papír fényképem, azt lehet sokszorosítani mindenféle negatív, meg ilyesmik nélkül?
-
troland26
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
szerintem jók voltak

Satyának már vörös volt a feje
-Fábry : Mutassatok valamilyen figurát
-Srác1: öööööö
-Fábry:Na de mégis valamit
-Srác2: ööööö
-Srác1: csináljuk a nyitó figurát
-Fábry: na ez az végre valami (megkönnyebbűlve)
-Srác1 Fábryhoz: na de melyik nyitót ?
-Fábry : sörnyitót bazdmeg.....

Trak : valami tánc versenyt júesszébe
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Eza két gyerek a Fábryban nagyon kemény!

-
C4mp3r
addikt
Miért nem olvassák el az emberek az 1. hsz.-t a topicockban?
Olyan nehéz dolog elolvasni azt a ''pár sort'', mielőtt kérdeznek? Mennyi fölösleges hsz.-nem kerülne megírásra. (Itt elsősorban az Arckép request-re gondolok.) -
VladimirR
nagyúr
''És egy lány nem lehet polgárőr?''
bahh, nem eleg, hogy mar szavazhatnak is?
szerk.: jah, ez valasz #3206-ra, csak mellenyomtam
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Má gödöllő is város?
vazzeg, ez az ország 
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
600al le... és 90el fel

-
burgatshow
veterán
Éljen éljen, mi is megkaptuk a sávszél emelést!

460-470 KB/sec. Ez kell nekem!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Jessz, jessz, ó, jessz...
[link] -
csapos2
addikt
Ha savanyú aprókáposztával együtt sült, bőrös hasaalját vacsoráztam, ihatok kakaót, vagy ez felér egy tisztítókúrával?
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
csapos2
üzenetére
én egyébként be kell valljam, csak belecsöppentem. Nem terveztem, vagy ilyesmi. csak jegyzőkönyvet mentem vezetni, de ha már ott voltam megválasztottak. Egyébként nem bánom, sőt: tök jó dolog lehet tenni is valamit a rendért. Nagyon várom már, hogy menjek én is szolgálatba.
Egyébként a szemét szivügyem: környezetvédelem szakot végeztem, végre tehetnék valamit.
Csapi: suzuki
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
én is valami hasonló vagyok, vegyi-biológiai-radiológiai felelős, vagy mi a túró. nem mintha járna bármivel. legalábbis normál körülmények között nem jár. ha baj lenne, és otthon lennék... talán.
-
tütüke
tag
válasz
Csapi007
üzenetére
lány vagyok. Miért ne lehetnék PŐ.
mit csinálnék? Valszeg a srácok majd kioktatnak, de a mezőőr telcsiszáma már megvan, őt lehet hivni éjjel nappal. És követni is tudom, mig oda nem érnek az erősebbek
Aztán jöhetnek a zsaruk. Egyébként egy polgárőr nem egyedül járőrözik, hanem még 2-3 másik társával együtt. De lehet hogy még előkerül a kick-box tudásom maradéka 
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A többit szerintem meg inkább a blogodba kéne írnod, ahol mindenki megtalálja.

indows Vista* Business, 32-bit version, Windows Vista* Business, 64-bit version, Windows Vista* Enterprise, 32-bit version, Windows Vista* Enterprise, 64-bit version, Windows Vista* Home Basic, 32-bit version, Windows Vista* Home Basic, 64-bit version, Windows Vista* Home Premium, 32-bit version, Windows Vista* Home Premium, 64-bit version, Windows Vista* Starter, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 64-bit version

csak ne enne ennyit a vén talyiga 100-on, de a fényszóró még frankó így vénségére is, habár minden más haldoklik