Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Mennyire számít gyenge teljesítménynek, ha egy 75 MB-os fájlt sacc 6 másodperc alatt töltöttem fel?

-
tiv83us
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
Nem Petofivel viccelodunk, hanem a szuperinteligens leszarmazottjaikkal, akik ugyan lehet tudjak, hogy hol van Ausztralia /ellenben az idiota amerikaiakkal/, de pretty much fingjuk sincs mirol szol talan az egyik legnagyobb fontossaggal biro unnep a sajat hazajukban, meg ugye keverjuk a szezont a fazonnal, a himnuszt a szozattal... Szoval ugy tunik a nagy Europaban is megvannak a hulyek szazalekban.
-
pussy_cat
tag
Ejj gyermekek viccelődtök itten Petőfivel... Kis gonoszak vagytok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
looool, vagy inkább: ááááá.. fú bameg.. ez kőkemény.. el kell ismerni, nincs mese..
mit ünneplünk most márc 15én? - ..aaa...aa.. a petőfi sándornak a hogyhíjjákját.. - és ő járt a legközelebb!
már csak abban bízhatunk, h a hány oldala van egy háromszögnek kérdésben (ugye emlékszünk még erre, a ''másik'' videóból?) valamivel alacsonyabb lenne a hibaszázalék..
-
tiv83us
veterán
Gyerekek, ugy latom otthon is tul sok hamburgert esztek

[link] -
Loretto
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pita bá, nem tudod hogy jól mondtad-e...
Már engedélyeztelek msn-en
-
DragonR+
aktív tag
Tiszteletem az Offolóknak!
Ekkora blamát!
Két hete szedtem be az erkélykorlátról a karácsonyi füzért és erre most esik a hó.
Na sebaj. Picike műfenyőmet leporolom, kiscsizmám kitisztítom és hajrá.
Nagy pelyhekben hull a hó,
Nyúl helyett jön Télapó.
Biztos kártyázott az öreg a húsvéti nyúllal és vesztett.
-
Loretto
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gonosz vagy.... Ídösapám 1 üveg fehér rum(j)a RIP. És még hol a hétvége.
Ja igen thx mindekinek, aképet ne firtassa senki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
Miről szól az a cikk, amit nem lehet két részben elmesélni?

u.i.: Azzal viszont egyetértek, hogy kár volt regisztrálnod!
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én leszoktam a sörről, mostanában inkább borozok, na meg a jó öreg Piroskeresztes orvosság
Amúgy a kroki az Józsi?Gondolom, mer tegnap az volt, hijj de okosan kikövetkeztettem, egyébként remélem jövő hétfőre meglesz a Rios5 vagy micsoda

Egyébként én azt hallottam, hogy Te nem is szereted a sört.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
gyahúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
ha te mondod, biztos
-
Lord Zero
addikt
noh, lám, jókor jöttem...
ég a munka, forr a katlan..
szerk.
letölthető - részletes - kutyalexikont esetleg, vki, vhol, véletlenül..?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
''Nem tudsz egy normális blogoldát véletlenül?''
en tudok: /dev/null -
VladimirR
nagyúr
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
mekkkkkora vesztesseg
-
PazsitZ
addikt
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
Ja, több részben írod le, a cikkek között pedig lehet utalni előzményre, így össze is kapcsolhatod ezen részeket.
Várjuk az írást
-
Loretto
veterán
Loooooooooooooooool Pina
És szimomiííííííííííííía;![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
; -
EQMontoya
veterán
válasz
Geri_lgfx_
üzenetére
beteszed 2 részletben... vagy folytatod a cikket az 1. hsz-ben.
-
Geri_lgfx_
csendes tag
Mivel a cikkem hoszabb, mint a megengedett, ezért nem tehetem be a logout-blogba.
Ezért kár volt regisztrálnom.
-
EQMontoya
veterán
ez kurvajó: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Így, hogy több hétig nem használom az egyik kezem, látszik, hogy mennyi bőr kopik le a mindennapi használat során, mert mikor alaposabban körbemosom a kilátszó ujjaimat, percekig dörgölöm róla az elhalt hámréteget, utána egész felszabadul a bőr. sajna a kötés nem lehet vizes, így jó részét nem tudom pucolászni, lesz egy állaga majd ha kibontják szerdán, és utána ha nem kötik vissza.
Tényleg, a varratszedés után viszakötik még az ujjam vajon? Mármint általában hogy szokták? Kb 3 centis a vágás, nemtom a varratszedés mennyire viseli meg a sebet..Jó lenne már megmosni, behajlítani, egyáltalán, óvatosan használni. gondolom akárki csontját pakolták be, nem akar már kikívánkozni..
Különösen úgy, hogy lehet hogy a hétvégén már egy Honda gázpedálját rugdalhatnám, és jó lenne hozzá a kormányt is tekergetni 
Na jóccakát a díszes társaságnak beléje
-
supesz
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
''...az irónia a vicces emberek gorombáskodása...''
/*idézet valakitől*/
amúgy látom jól elvagytok. itt is megy a ki regisztrált régebben és különben is ki vagy te dolog?! ejj. ettől nem lehet megszabadulni. szerintem el kellene törölni a rang-rendszert egy hónapra vayg örökre, mindenki egyenlő /*poszt-kommunista*/ felfogásban. Mondjuk ez üzleti szempontból nem lenne jó...na indegy. süppedek.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én is imádlak
Amúgy emlékeim szerint pl Neked is segitettem már 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kiskapa
üzenetére
ne haragudj rajuk, ilyenkor mindig felmerul az emberben (sokszor joggal), hogy vagy az eppen tamadott illeto jon be egy masik nick-kel megvedeni magat, vagy szolt egy haverjanak, hogy tegyen hasonlokepp
gyarlok vagyunk, s eloiteleteink vannak az ujoncokkal szemben (ha nem is mindegyikkel szemben, azokkal biztos, akik elso 2 hozzaszolasukat valami teljesen off topic-ban ejtik meg egy vita kozepette, s ugy allitjak be a dolgot, hogy kvazi kiosztanak mindenkit a forum hasznalatabol es/vagy a netikettbol) -
EQMontoya
veterán
most álljak ki, és verjem a mellem, h ezt meg azt tettem itt? nem fogom, mert kurvára senkit nem bir érdekelni

szerinem van itt pár ember, aki ha minden segitségéért csak 10ft-ot kapott volna, már elég gazdag lenne...
Egyébként meddig is fajult a dolog? sztem ez azért nem votl komoly vita... -
C4mp3r
addikt
válasz
Kiskapa
üzenetére
Szerintem a kolléga arra gondolt, hogy egy 3perce regisztrált tag, hogy állíthatja, hogy szinte minden topicban ez megy. Természetesen nincs megkülönböztetés rangok alapján (max. a modok, de az más kérdés) úgyanúgy lehetsz jófej, ha újonc vagy, vagy ha félisten.
EQMontoya: Hol vertem a mellem, hogy ezt tettem, meg azt? Csupán leírtam, hogy szerintem nem feleslegesen rontom itt a levegőt.
[Szerkesztve] -
Kiskapa
újonc
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Oláh Zoltán vagyok, a barátaimnak csak Józsi es azthittem itt a társaság a fontos, nem a tapasztalat és a rangok.
C4mp3r: Azthittem nem regisztrált tagok is olvashatják a fórumot.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez korfüggő. Aki akarja az poénnak vesz, aki nem az pedig nem. Csupán hangulat, és nézőpont kérdése. Én igenis büszke vagyok arra amit itt elértem, mert jópár embernek segítettem már nem csak a topicokban hanem privátban is. Van egy fiatalember aki mindig visszajár tanácsra, és eddig nem is csalódott. természetesen senki sem tökéletes (ki állított ilyet?), de idáig akkor sem kellett volna ''fajulnia'' a dolgoknak.
(Kolombusz): Neked is csak ezt tudom mondani. -
EQMontoya
veterán
lehet, h egy 22 éves (VladimirR kb ilyesmi korban van), egy gimi végét taposó ((Kolombusz)) kicsit mást tekint poénnak, mint Te igy 14 körül... ez bizony konfliktusok forrása lehet, amit nem róhatsz fel Nekik. ez van...
Az, h mit értél el itt, 2 dolognak a függvénye: mennyit segitettél az embereknek, és mennyire kedvel a társaság. Ez valamennyire nyilván összefügg, viszont jómagad is el tudod dönteni.
Kalandor: az irónia az intelligens emberek humora...
[Szerkesztve] -
Kiskapa
újonc
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Addig jó a társaság, amig nem állandoan ez megy már lassan minden topikban.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak azt nem értem minek vitázzak olyanokkal akik nem tudnak tudnak különbséget tenni poén és nem poén között. Elismerem, hogy én kezdtem el, de nem értem mindek kell ezt túlragozni?
Szóval szerinted én senki vagyok és nem ért semmit az eddigi PH!-s pályafutásom?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Feltűnt már nekem, hogy minden vitát, ahol érzed, hogy nem neked áll a zászló, azt ott lezártnak tekinted.
Még mielőtt belémkötnél: igen, PH! addikt vagyok, példát kéne mutatnom.
De, én ezt folyamatos pofázással értem el, nagyjából semmit nem tettem le az asztalra jónéhány banon kivül, marhára nem érdekel, hogy mi van a nevem alatt.
Azért járok ide, mert van egy jó társaság, akikkel jól érzem magam. Csak azokat senkiket nem birom, akik olyanokba kötnek bele, akikkel se szakmai tudásban, se emberileg, se ''asztalra letett'' dolgok ügyében nem hasonlithatók össze. -
(Kolombusz)
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Azthiszem mindkettőnknek jobb lesz ha erről a postról nem fejtem ki a véleményem. Csak arra kérlek, hogy gondolkozz el, azon, hogy hogy ítélnek meg az emberek az ilyen hozzászólások alapján. Neked, mint technikusnak illene példát mutatnod legalább azzal, hogy nem használsz vulgáris, és trágár szavakat a hozzástólásaidban. De ha neked így jobb...
MOD: Azokból a hozzászólásokból szerintem pontosan kiderül, hogy nem gondoltam komolyan a duplanicket.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
egyfelol, tudhatnad nagyon jol, hogy nem olvasok szmajlit, masfelol ha jol lattam, aki egyaltalan reagalt a ''hangulatoldasra'' (heh? lol), az is leginkabb felvilagositott, hogy hulyeseget irsz)
a maradek faszsagot meg, amit most iortal ide, nem vagom, hogy hogyan kellene hozzakapcsolnom a tortentekhez
igy akartal netan elnezest kerni azert, amiert hulyesegeket irtal a minap? eleg gyengen csinalod
de hogy lasd, nincs kobol az en szivem sem, bizoynithatod joszandekod azzal, hogy elarulod, itt akkor melyik post-odban is hazudsz => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem látnád a post végén ott van a
smiley. Ebből az következik, hogy semmi komolyság nincs a hsz.-ban, csupán a hangulat oldására szolgált. De Veled én le sem állok vitázni, mert sokszor láttam, hogy semmi értelme. A végsőkig kitartassz a nézeteid mellet, még ha azok nem is teljesen fedik a valóságot. Érdekes mások észrevették a hsz-ban rejlő ''poént'', de ezt Neked természetesen nem sikerült.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
telleg nincs jobb dolgod?
az meg szodaval elmegy, hogy mindent es midnenkit bemoszerolsz, viszont legalabb nezz utana a dolgoknak, mielott hulyeseget irsz
minimalis erofeszitessel (adatlapok osszevetese) is rajohet barki, hogy szo nincs duplanick-rol, de akar el is olvashatnad nehany post-jat, topic-jat
de most hogy mondod, nekem is ugy tunik, valakinek duplanick-je van => Bovebben: [link]
tudod mit? mindket esetben ban-oljuk a tobb post-tal rendelkezot
Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A zenehallgatás pedig fontos!