Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a topik beteltnek tekinthető, folytatás: [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egyes topikokban 10 hsz tudjátok, milyen lassan jön össze?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem harmadapon, hanem harmadnapra támadt fel az írás szerint. hogy még nagypéntek éjszaka, mikor otthagyták, vagy nagyszombat éjszaka, esetleg húsvét hajnalban, mielőtt az asszonyok mentek, arról nem szól az írás.
-
ngabor2
nagyúr
imádom a chilis babot, 20 adagot befalok,
jobb esetben fingok tőle, rossz esetben beszarok.
-
ngabor2
nagyúr
no, indulok vidéki birtokaimra, pár óra múlva leszek. addig ne nyissatok új off topicot

-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
úgy látom, ma se akarsz már hazamenni. vagy csak a délutános kolléganő miatt maradtál benn?
azért minden titkot ne fecsegj ki, mert esetleg kiderül, hogy a Mi Atyánk is regelt nyúzer itt... oszt bukta lesz.
másrészt ennek a jancsi gyereknek hiába van több söre, de debrecen messzebb is van pécstől, mint debrecentől... 20-án úgyis viszek a szalonnázásra. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
engem ismer, ráadásul barátom. és amúgy is, tudja, hogy bármikor fizetnék neki min. 1 sört, ha végre valahára eljutnánk kocsmába. másrészt mivel a munkánk egymáshoz kapcsolódó, saját magával tolna ki... úgyhogy a te kedvedért nem fog nekem keresztbe tenni. majd saját magától igen, de az nem ide tartozik.
zsolti: bár valszeg már nem tudod ma használni, de az eszköz az irodámban az alsó fiókban van, betárazva. az az eszköz, aminek a múltkor átütő sikere volt, de csak 1 napig, sajnos. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
most, hogy mondod... eddig fel se tűnt, de tényleg sormintázik. no, ezen egy kicsit el kell gondolkodnom, öntök egy kis gondolkodó-vodkát, a végén megromlik a hűtőben...
hmm... olyan a szaga, mint mikor a laborban a fülke alatt letörlök valamit víztelen szesszel... ha nem lenne benne lime aroma, akkor nyomnám ki a lefolyóba, teljesen igénytelen lenne. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
áh, úgy se fogja érteni, a célozgatást se értette

és ha megsértődik, és elmegy, akkor keresünk egy másik emberkét, akit kiszekálhatunk innen. csak mert ilyen szemetek vagyunk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha meg nem megy el, akkor kiállta a próbát, és maradhat. de csak ha nem mond vicceset.
r2d2: épp rossz oldalán van (ismét) annak a bizonyos szervnek... nincs ideje fórumozni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
jópofa... mikor ilyeneket mond, jó' pofán kék ba... izé, vágni egy szívlapáttal, hátha normálisabb lenne utána

ez olyan, mint az ankét. szabad, baráti/kollegiális összejövetel, a megjelenés önkéntes. de ha nem mész el, kapsz 'an két fülest, hogy a fejed leesik! (és ez nem az én viccem, hanem a hozzám hasonlóan szakállas témavezetőmé volt. jó ember az is, szakállas, nem dohányzik... az ilyenekkel nincs gond.) -
ngabor2
nagyúr
telefonon meg-közvéredény-kutattak
mivel a néni hangján hallatszott, hogy nem igazán lelkesedésből, inkább csak kereset-kiegészítésként csinálja, ezért nem voltam bunkó, válaszoltam. bár az értékelési szintek kb. az iskolai 5*, 5 5/, 4, 4/, 1 jegyeknek felelt meg, így elég érdekes volt ''értékelni'' a zinternetszolgáltatót. nomeg a kérdések egy része... rossz kérdésre csak rossz válasz adható. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
persze, mert a nebulóknak csak jogaik vannak. bezzeg nekünk még tanulni is kellett az iskolában, és mégis felnőttünk (azt nem merem mondani, hogy rendes emberek lettünk, mert pl. itt van ez a jánoska gyerek...
)
Retro: és nincs az ''esik a hó'' topik mintájára ''fúj a szél'' se
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nono, én még itt vagyok. önkéntes (vagy önkényes?) véd-és dacszövetségben vagyunk... legfeljebb ő nem tud róla

-
ngabor2
nagyúr
erre a szűk 450 hsz-re már nem érdemes [beszéljük ki Janoska26-ot] alcímet adni a topiknak

-
ngabor2
nagyúr
jánoska-mentes szépjóreggelt. már megint dolgozni kellene... de megint nincs hangulatom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a böjti szabályok egyre enyhültek. a legutóbbi állás szerint valóban hamvazószerda és nagypéntek a 2 szigorú böjti nap (3x szabad enni, 1x szabad jóllakni, teljes hústilalom). viszont húsvét vasárnap is már szabad enni húst, hisz ebből származik a neve.
viszont ha valaki attól érzi magát jó hívőnek, hogy az ilyen írott formaságokat tartja csak be... ott más probléma is lehet. de ez már vallás topik, inkább ne menjünk bele. egy kiábrándult katolikus. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
egyesben a vakondokok vakond, avagy vakondok. hasonlóképp helyes lesz a kanon, meg a kanonok? édes-ékes apanyelvünk, 1982, humorfesztivál.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nagy levegő, és tempó

-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
idén már semennyit... a szállodaszövetség nyomására megszűntették ezt a lehetőséget.
más: egy kis segítséget szeretnék kérni. ki szeretnék nyomtatni egy tavalyi adóbevallást, de csak wines verzióban létezik. valaki ki tudná menteni pl. pdf-be a tartalmát? [link]. valszeg kell neki az abev is. -
ngabor2
nagyúr
melyik a hatékonyabb hasfogó: a bolus adstringens, vagy a smecta?a mai nap során már kb. 5 bolust vettem be... de hatását nem igazán tapasztaltam. legalább nincsenek mellékhatásai.
-
ngabor2
nagyúr
basszus, lejártam ma a lábamat... ráadásul úgy tűnik, nem volt a legfrissebb a disznósajt se, amit ettem
nem baj, remélem a sör meggyógyít. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
neked is bódog szülinapot

-
ngabor2
nagyúr
de nagy a punnyadás... asszem én is visszafexem alszani

-
ngabor2
nagyúr
hűtőtakarítás egyéni módon. a hűtőt kivittük az udvarra, mindent kiszedtünk belőle, amit lehetett, aztán a fagyasztórészét addig locsoltuk csapvízzel, míg ki nem olvadt teljesen. kb. 10-15 vödörrel ment rá, de egy fél óra alatt kiürült.
és hogy miért volt erre szükség? egyrészt a hűtő költözött egy kicsit. másrészt anyám abban a boldog tudatban volt, hogy ez a hűtő is önleolvasztó, tehát kb. 1,5-2 éve nem volt leolvasztva... jeges volt. nem kicsit, nagyon. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gondolj arra, hogy mindenki volt újonc... még te is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
nem, azt még megismerem. ez nem bírja a fagyot, és nem is úgy néz ki.
czövek megkérdezte tőled, hogy mit gondolsz a papucsállatkáról?
attis: akkor inkább a jázminnak hiszek, az estike ''kicsit'' másként néz ki. az egynyári, ez meg itt ével. az illata is más, lehet, hogy éjszakára száműzöm a szobából. növény6ározóm meg nincs. -
ngabor2
nagyúr
virágokban járatos emberkék! van nekem egy ilyen növényzetem, kicsit virágzik, és igen erősen illatozik. ki ő? (kicsit el van forgatva...)
[link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
kis hóember vagyok. de egyszer ám majd megnövök,
ha nem lesz lusta engem összegyúrni, sok-sok-sok rohadt kölyök
és ha én majd megnövök, utcára kerülök,
és ha meleg lesz a helyzet, majd, jajj, menekülök!
a csoportos bannolást a hozzáértő valszeg szkripttel oldaná meg, egyszerre mindenkit
nyuszi: ahoz sok-sok varázsló, esetleg varázsszamár, meg egyéb mágikus dolgok kellenek, hogy valakit feltámasszanak... -
ngabor2
nagyúr
elgondolkodtatok már azon, hogy milyen lehet a papucsállatka? egyáltalán hol van a papucsnak az álla? és hogy él meg rajta az atka?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
szerencsére én kb. 20 éve nem hánytam, úgyhogy ezirányú tapasztalatom nincs. és megintcsak az ''itt és ott'' problémája: ha lenne is külön borsmenta-teám, akkor se ott lenne, ahol épp kellene. ritka szar dolog ez így

az ifjú leányzó hogy van? meg se kérdeztem, mikor összefutottunk. részben, mert siettem, részben mert benn volt a vörös görény. -
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
nem-háziszerről ha úgy vesszük, én is tudok. ott van fenn a laborban elég szép mennyiség (bár ''csak'' bázis-formában, de sót csinálni belőle semeddig se tart...) mindössze pár apró akadály van. de inkább nem alkalmaznám ilyen formában.
a legrosszabb az, hogy olyankor szólt anyám, mikor már tudja, hogy akárhogy rohannék, nem érnék el egyetlen értelmes buszt se. -
ngabor2
nagyúr
a b6 jó lenne... különösen, ha lenne esélye felszívódni. jelenleg taán egy multivitamin pezsgőtabletta az, ami remélhetőleg magmarad... leginkább a kiszáradástól tartunk, de a sima víz se marad meg benne. hátha lassan alábbhagy a hányinger. köszi a tippet, a savlekötőt ajánlani fogom neki.
-
ngabor2
nagyúr
hányinger/hányás ellen milyen háziszert tudtok javasolni a B6 vitaminon kívül? anyukámnak lenne rá szüksége, valami randa betegség lecsapta. amúgy is ki van fáradva, de ma még se enni, se inni nem tudott úgy, hogy megmaradjon benne. sajnos hazamenni nem tudok, így marad a telefon. az orvosi ügyeletet se tudjuk jelenleg lehívni hozzá

-
ngabor2
nagyúr
van, aki dolgozik is... nem lehet egész nap kockulni...

Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
télapó, ébredhetsz, elment a jánoska
mit te fox ezért kapni tőle, ennyire kompromittáló információkat kiadni róla... na, ki is tagadom a családból
nem baj, remélem a sör meggyógyít.