Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
tütüke
tag
2 oldalt 4 óra alatt simán megoldható. Pláne ha van egy verselemzés: ott bármi jo lehet. A formájárol fél oldal simán irható. A költő hátteréről szintén tudsz pár sort, A tartalomba meg nem fognak belekötni, hiszen mindenki mást olvas ki a sorok közül. Ne izgulj, sima ügy lesz

-
tütüke
tag
látom ez nem a fogyjunk le topic

beteg vagyok...láz, fejfájás, miegymás.. -
tütüke
tag
válasz
csapos2
üzenetére
én egyébként be kell valljam, csak belecsöppentem. Nem terveztem, vagy ilyesmi. csak jegyzőkönyvet mentem vezetni, de ha már ott voltam megválasztottak. Egyébként nem bánom, sőt: tök jó dolog lehet tenni is valamit a rendért. Nagyon várom már, hogy menjek én is szolgálatba.
Egyébként a szemét szivügyem: környezetvédelem szakot végeztem, végre tehetnék valamit.
Csapi: suzuki
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Csapi007
üzenetére
lány vagyok. Miért ne lehetnék PŐ.
mit csinálnék? Valszeg a srácok majd kioktatnak, de a mezőőr telcsiszáma már megvan, őt lehet hivni éjjel nappal. És követni is tudom, mig oda nem érnek az erősebbek
Aztán jöhetnek a zsaruk. Egyébként egy polgárőr nem egyedül járőrözik, hanem még 2-3 másik társával együtt. De lehet hogy még előkerül a kick-box tudásom maradéka 
-
tütüke
tag
Na az történt, hogy ma Polgárőr lettem.

-
tütüke
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet.. 
Ha jol tudom, amiket ajánl, az mind fizetős szoftver
Kidolgozott államvizsga tételsort rejt a formátum. Még van egy kis időm megfejteni a tartalmát
-
tütüke
tag
sziasztok!
Kaptam egy levelet, amiben a csatolt fájl kiterjesztése MDI. Nem tudja valaki, hogy ezt mivel lehetne megnyitni? Baromira fontos lenne.
Köszi: tütüke -
tütüke
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Fórumozóként köszönöm szépen. A virág szép.
És mindenkinek, aki eddig nőnapot köszöntött: kedvesek vagytok, hogy eszetekbe jutottunk a mai napon
Tegnap én már otthon megkaptam a saját virágomat: rózsát cserépben. Nagyon- nagyon szépet kaptam, és ha szépen gondozom, nem kell kidobni két hét múlva.
Kicsim, ha olvasod: csók
Aktív témák
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest