Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
''jobb ma egy átok, mint holnap egy isten égő kombinéban''
miket nem lehet tanulni
-
csapos2
addikt
Asszony átfestve.
Szarvas meg megmakacsolta magát? -
Racecam
nagyúr
Ma mikor kezdődik a buli?

(u.i. Burkolt kérdés azzal kapcsolatban, hogy a szarvas mikor megy aludni. Végre.
) -
Csapi007
veterán
Hello
Ti be tudtok jelentkezni MSN-be? Mert én délután óta nem.
Ennek fejébe a @!?;$ sonkásdobozt se tudom kinyitni.
[Szerkesztve] -
Nem akarok politizálni, de belenéztem a híradóba. Megkérdezték az egyik újságírót hogy a külföldi lapokban mi jelent meg a tegnapi nap eseményekről. A beszámoló végén megjegyezte a hiradós ilyen magnyugtató hangemben, hogy ''Akkor benne voltunk a legnagyobb hírműsorokba.''
Nem hiszem hogy ilyenek kapcsán kellene küföldön szerepelnünk.
Ha nem ide való a téma, vagy flame gyanús akkor törölhető. -
parandroid
félisten
Na, eljutottunk Cincinnátusig meg az eke szarváig?
p -
BlacKSouL
addikt
Nos?
Ja, semmi, holnap estig nem vagyok, de akkor is sörözni fogok, úgyhogy pá mindenkinek.
-
marsu
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

Nekem a Commodore-ról még az 1980-as évek jutnak eszembe, amikor a junoszt TV volt a monitor és BASIC programokat írtunk. Még általános iskola 7. osztály ... -
Az amerikai kollégáktól kérdezem, hogy milyen módszerrel érdemes onnan kis hazánkba küldeni egy napszemcsit (oakley) tartalmazó csomagot, és ez mennyibe kerülne?
-
marsu
veterán
A nap híre!

Játékra szabott pc-vel tér vissza a Commodore
Index
2007. március 15., csütörtök 13:43
A játék- és számítógépipar legendás ikonja, a Commodore a Cebiten jelentette be, hogy saját pc-sorozattal próbál visszatérni a piacra. A gépeket a hardcore játékosokra optimalizálták: drágák lesznek, gyorsak és szépek. -
AMD Power
titán
Ma 41 éves a Király! H.P Buxxter (Scooter)!!!

Isten éltessen sokáig! Screaming Lord!!
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül

-
''De konkrétabban.. csak egy éjszakában, vagy másban is?''
Erre normális ember men választ tud adni?
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Majdcsak megoldódik valahogy

-
Winner_hun
félisten
wááá
vííííí
bugruruhhhhhrgg
Itt vacakolunk játék demoval, virulok hogy lejön, erre nem elég, hogy orosz, még kulcs is kell neki, amit elfelejtettek mellékelni
-
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ahogy gondolod. Akkor szólok a többieknek hogy kezdődhet a móka amíg ngabor2 meg nem érkezik

-
burgatshow
veterán
Mod 2: Látom mindenki elhúzott aludni! Akkor én is így teszek! Szevasztok!

-t-
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Frissült a blogom!
Tudom, kutyát se érdekli! 
-t- -
-
-
BlacKSouL
addikt
Na aki megmondja mit énekelt Rúzsa Magdi a Sztárok a jégenben, az kap egy virtuális ... valamit. Gugliztam ezerrel, van jobb ötlet?
Nnna, meg is lett: nem vagyok fan, de ez szerintem kifejezetten jó volt: [link]
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
egy mag jó, két mag jobb
(eufória és ígéret földje, ez van most.. de ezt csak talán winner értheti most) -
LOTR
addikt
jáj
spar-os lovely márkájú wc papír, paparzsepi, meg papaírtörlő reklám
jááááááj -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Akinek az autojanak a tetejerol hujjek beszlenk az igy jar, amikor visszjott a leeset hanszoroert, de nem engedtek oda:- )))![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/28854831.jpg)
es a tobbi
gyulekeznek mar:- (![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/28854828.jpg)
na meg tobb![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/28854829.jpg)
15-20 perccel a atakk indulasa elott:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/28854830.jpg)
udv
neduddki
mod: sajna kezbol fz4-val automatan mert elfejetttem atallitani:- (((
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hidd el, nálam senki nem érez vele együtt jobban, de nem tudok sem jótanáccsal szolgálni, sem pedig megoldással. Ezért rövid voltam és tömör.
Amúgy meg, ne kötekedj.
-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Még szép, majd még attól lesz itt beteg, hogy mindenki agyonsajnálja. Jobb az ilyet kifeküdni.

Egészségedre.
Szerk: Még a végén kiderül a JóGonosz kékről, hogy emberből van.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Ja. Hétfőn még azt hittem, hogy Máté vetette rám magát túl nagy hévvel játék közben és a bordám repedt meg. De ki látott vándorló bordarepedést?

Hát nem bordarepedés.
Kösz a részvétet és ne legyen ilyen bajotok. Kihordtam lábon februárban valami komolyabb megfázást és visszaütött mellhártyagyulladás formájában. Vááá. Fekve nem jó lenni, félig ülve is alig.
Mod.: Gépelni sem tudok már PC -n. Egy plusz space ide-oda, mert beleakadok, egy-egy billentyű meg néha bedupláz, mert máshol van a nyomáspont, meg más az egész, mint amit a melóhelyen megszoktam. Beleszoktam a MacPro mellett a jóba, most nélkülözhetem.
[Szerkesztve] -
Na, ettől elfolyt az agyvizem:
[link]

-
Pacák
senior tag
Voltam háziorvosnál is tegnap, de ma hajnalban fél egy körül az ügyeletes dokit kellett kihívni hozzám, mert begörcsölt az oldalam, a bordámnál. Egyébként mellhártyagyulladás a diagnózis. Még életemben nem volt ilyen rosszul. Olyan fájdalomcsillapító koktélt kaptam a hátsómba, hogy egy lovat is ledöntött volna. Most kezd megint rendetlenkedni, szerencsére van itthon három szem cataflam, egyet bekaptam, valamennyivel jobb lett. Elegem van...

-
neduddki
nagyúr
HI!
Jol tudnak futni a gyerekek: - )))
Es kellems a uj cucc:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
hazaerek 6 oras utazas utan, megvacsorazok, a nathatol folyik ki a szemem, az orrom, a tudom, erre mindenhol ilyen, vagy megnagyobb gyokerekbe futok bele?
masik topicban valami debil olyan post-ot enged el, hogy irl mar nem lenne foga - pedig ismersz, jambor ember vagyok, a hangomat is ritkan emelem fel
na, megyek is innen, mielott ugy elkuldok valakit az otvaras picsaba, hogy magam is megbanom
so many assholes....so few bullets.... -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
En nem parazom, csak milyen jol is esne, ha az lenne a New York Times-ban, hogy a magyarok ismet felfedeztek valami nagyszerut, vagy mangusztat talaltak a Jupiteren, megtanitottak egy csukat szavalni vagy mittudomen, barmit csak ne ezt. Nem mintha itt valaki is foglalkozna ezzel /es ha foglalkozna is, akkor sem sujtana le hogy mit gondol az orszagrol/, de szamomra elszomorito.
-
Integra
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
ááá no para bro, nyugaton ennél bölcsebbek azért hidd el
csak annyit mondanak úgyis fejcsóválva, hogy mi sem kerülhetjük el ami egy fejlődő társadalomban törvényszerű, ez megvolt már másoknál 30 éve, mi most jutunk el ide.
ennyi. ettől nem fognak minket rosszabbul megítélni. max a konkrét pártokról és azok vezetőiről vonnak le konzekvenciákat, véleményeket. -
ngabor2
nagyúr
ha lehet, az off maradjon továbbra is politikamentes. direkt nem nézek tévét, nem hallgatok rádiót, mert nem érdekel, hogy mi folyik pesten. tudom, struccpolitika... de hidegen hagy.
-
dzsoni
senior tag
Nemtom hogy volt-e már eme [link], nagyon lol sztem.
Arcfelismerő ketyere feltöltött fénykép alapján
(egy regisztráció szükséges)
Saját eredményeim:
71% Mark Feehily (Westlife tagja)
67% Rani Mukherjee (vmi indiai szinésznő)
67% Valeria Mazza (argentín modellcsajszi
)
66% Abhishek Bachchan (először vmi arab terroristának néztem
, de egy indiai szinész)
64% Stacy Keibler (usai szinésznő)
63% Brooke Shields (nocommentes lol #1
)
63% Tia Carrere (nocommentes lol #2
)
63% Naomi Campbell (ez csak simán nocomment)
63% Madonna (
)
jókis móka
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szinte már kezdelek sajnálni.
)

)

vííííí
bugruruhhhhhrgg