Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
maradj még egy kicsit oszt holnap nem jössz legalább
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Thrawn : Tényleg csak ritkán fordul velem elő, hogy gondolkodom, nem is merem sokáig , mert a végén mindíg csak megfájdul a fejem
-
Jó ízlésetek van mind a sangria, bár az igen könnyű és mégis fincsi, az unicum, az meg ugye kismértékben gyóccer nagymértékben orvasság, csak sajna kifogyott a fagyasztóból, de sebaj, holnap megyünk a tecsóba

UFO:: Nemtom hová lett zero, de nekem is hiányzik
de télleg, legalább annyira építő jellegű hsz-ei voltak mint neked, vagy még jobbak sokszor, vagyis majdnem mindíg 
Thrawn : Csak vigyázz, be ne sárgulj
[Szerkesztve] -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem még csak folyamatban van, felbontottam egy üveg pezsgőt gondoltam anyuval megiszom, a jánynak nem kellett én meg nem hagyom kihülni, úgy már nagyon szar
Na húztam Kototrozni, nosztalgiára támadt kedvem 
alitak: Ja biztos valami klubbdélutánon volt a kiscsákó, és túl sok kóka kólát ivott
[Szerkesztve] -
asszony lefeküdt én meg itt figyelek a gép előtt...

EQMontoya :Ez olyan neduddkis volt
Mi van csak nem mozognak a billentyűk? 
-=Lord Tom=- : Látom nem csak nekem tűnt úgy
[Szerkesztve] -
NO, vége a hétnek, szóljatok a mikulásnak, hogy jöhet, mentem haza, Mindenkinek jó pihenést, meg boldog nyulas ünnepeket

-
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem olvasod Te mostanság kicsit sokat a Zsaru magazint?Körözik a fickót, vagy benne van a rendőrségi nyilvántartásban?Vagy csak az a fura, hogy fiatalabb az anyósnál, és kell neki?Anyámnak is fiatalabb barátja van, kit érdekel, jól elvannak, házasság meg minden anyagi kötelezettség nélkül, nem kell egyedül maradnia mert közel az 50, vagy akárhány is, főleg ha már a gyerkőcök is kirepültek, sosem várnám el tőle.Egyébként sem lehet a kecó a faszié, csupán egy kis szerződét kell kötniük ha netán házasodnának és jóidő, ha a csákó belemenne egyből kiderülne, hogy vak lárma volt csak az egész, ha meg nem akkor valószínű, hogy sáros, oszt jóidő

-
Húúú de forró lett ez a pizza, ráadásul kib@sztak velem ezek am mocskok, mondom nekik ne tegyenek rá erős paprikát mert rohadtul nem bírom, azéris megfullozták, ahogy megjött 10 percembe tellett mire leszedegettem róla, persze, hogy könnyezek tőle mint egy romantikus filmen

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gyanítottam, hogy (nagyon) közeli barátságban vannak a csapos nyuszival
De istenem, ha van b.zerátor, bolha is már akkor semmin nem lepődök meg, csak szegény gyerekeket sajnálom, akik szappant kapnak a mikulástól ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Mennék én, de az igazat bevallva, december óta nem voltam otthon sem, mert messze van, no meg rühellek olyan sokat utazni.

Kolombusz: Van otthon netem, csak otthon nem unatkozom, azért nem vagyok, bár ilyen jó a társaság, lehet hogy benézek még miután lefektettem az asszonyt

vágányzár : Pécsen
Na télleg léptem, agyő
[Szerkesztve] -
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek szerint nagy állatbarát a csávó
Bár nehéz elhinni, hogy annak ellenére hogy nap mint nap azzal van büntetve, hogy veled kell dolgoznia, és ennek ellenére még barátod is
biztoscsak megjátsza, szerintem arra az ingyen sörre hajt
És megint naccerű voltam, köszönöm, köszönöm, a virágokat az öltözőmbe kérném

-
válasz
vágányzár
üzenetére
Engem szekálnak konkrétan, úgyhogy ha megkérhetnélek kedves vagány Úr, ha lennél kedves a szarvas vegyszerein felcserélgetni a cimkéket azt nagyon megköszönném, mondjuk az ásványvízes flaskáját kicserélhetnéd valami hashajtó hatású vegyszerrel, egy életre leköteleznél

-
poff

-
válasz
Racecam
üzenetére
Nem szeretném, csak mivel olyan nagy szívem van, gondoltam megkíméllek benneteket a fáradozásoktól, és megnyitom helyettetek, de ha nem hát nem, én csak segíteni akartam, majd ha a szarvasodnak netán eltörik a lába és agyon kell majd lőni, szólj bátran, én lelövöm, csakis hogy segítsek, no meg hogy ne szenvedjen
Még jó hogy 2 töltény megy a sörétesbe, a maradékkal meg mikulást lövök, csakis azért, hogy ne a szívfájdalomba haljon bele
Thrawn : Te gondolom postás lehetsz, mármint az avatarodból ítélve
Hujj de jó vagyok megint, vagy mindíg, mindegy...
[Szerkesztve] -
aztakurv@eget, most meghült bennem a vér, azt hittem regelhetek Janoska80-al, megváltoztattam az emilcímet az adataimnál, erre dob egy mailt, 1 új jelszóval, na mondom sikerült banolnom magam
De nem, megúsztam, remélem mindenki ennyire örül mint én
mellesleg gratulálok annak aki legeneráltatja a rendszerrel az új jelszavakat, 5 perc volt az a 15 karakter persze számok betűk vegyesen, amíg bepötyögtem, nem lehetne valami egyszerűbbet, vagy ez a vizsgafeladat az újoncoknak?
akkor nem szóltam... 
[Szerkesztve] -
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Ki mondta, hogy Én már felnőttem, pont Én az örök 26 éves
De rendes vagyok, no nem akkor mikor a zoknimat szanaszét hagyom magam után, hanem mondjuk akkor amikor pl az idióta poénjaidat viccesnek mondom, ezt hívhatjuk nemes hazugságnak is, csupán azért hogy jobb legyen a kis kék lelki világod
, na ezért vagyok rendes 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tyű azannyát, 10perc nézegetés után végre megláttam, hogy milyen ronda feje van

-
válasz
csapos2
üzenetére
Na én meg olyat nem, ha nagy csöcsű lányok képét kérted volna akkor esetleg, bár talán olyat amin van nagycsöcsű nő aki egy házimoziszobát reklámoz, hmmm... talán

Integra:Ehhez a konzervhez még tartozék 1db fogorvosi fogó, étkezés előtt szépen ki kell húzgálni a fogakat egyesével, amikből lehet nyakláncot, és egyéb ékszereket is, vagy csak egyszerűen gyűjtögetheted mint a gyerkőcök a kinderes cuccokat
-
Fütyülős smiley nincs aki közben ráncolgatja a homlokát?Na most olyat tennék be, kissé hanyagolva érzem a topicot, mint ügyeletesönkéntesofftopicfelelős mondom

Uppsz majd elfelejtetetem, nem tud valaki olyan oldalt ahol az AMD procikról van valami táblázatféle, ami általános információkat tartalmaz róluk, pl neve valós órajele, hány nm-es techika, meg ilyesmi, a magyarnak örülnék a legjobban
[Szerkesztve] -
Az nem gyenge, én mikor suliba jártam, (mert jártam bármilyen meglepő ez nektek, rosszmájú szarvas és csapata
) akkor max részegen mentünk be, reggel 3-4 fél vodkával indítottunk a kocsmába, és úgy egész nap elég kellemes feelingje volt neki
. No meg ha nem tetszett az óra akkor összakaptuk magunkat, átmentünk a fiúkkal a videótékába, onnan irány a kocsma, 1-2 sör mellett kellemesen megnézegettük aztán néha visszamentünk
Egyébként érdekes volt, a magyar tanár nagyon kedvelt asszem max 2-es volt a legjobb jegy amit általában adott, de a pia hatása a nyelvtani tudásomra igen kedvező lehetett mivel egy ilyen videózás után 3-ast kaptam a feleletemre
Bár az is hozzátartozik, hogy az érettségin az említett tanárnéni segített a legtöbbet 
EQMontoya
[Szerkesztve] -
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A vesémbe lácc, biztos az UFOlámpáddal
Azér irigyellek, én pl nem ihatok sört, 2 dolog miatt is, 1.Melóban vagyok, 2.Mert piszkosul fáj tőle a fejem, úgyhogy nem egészen 1 hónapja arra a gyászos döntésre jutottam, hogy nem iszom több sört
.A jó hír viszont az, hogy az Unicumtól meg a jégertől kutya bajom, no meg a jófajta borokkal is jóban vagyok, tehát nincs veszve semmi 
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Úgy hallottam, hogy amikor böjtöl valaki, akkor attól fosztja meg magát ami fontos neki.Lehet, hogy böjtkor nem jövök a PH-ra, bár akkor sok embernek rosszat tennék ezzel, tehát még gondolkodom, lehet inkább húst nem fogok enni, hajjajj nagy dilemma ez, nemtom mitévő legyek

-
Ne bántsd már, nincs abban semmmi, rajta is játszanak kicsit, ő is játszogat, amatőr zeneszerető találkozó vagy mi
tiv83us A politikában is a baszogatás megy csak, azér kóstolgatom kicsit hogy othonosabban érezze magát
Olvastam a nagy feljelentést, lehiggadtál már, bár úgy tűnik mert az előző postodban mégy csak egy segg szó sem volt 
[Szerkesztve] -
Most mi van mindenki a hódat nézi nekem meg majd válaszolnak a farkasok mi?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ott van felül, hogy prohardver network, akkor csak ilyen haveroldalak vagy mi?

Aha pontosan
[Szerkesztve] -
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem valami járvány lesz, nekem is rohadtul csikar a hasam, épp kajálok, de ezt ha beszarok akkor is megeszem

-
Figyelek emberek figyelek...
Mióta elhúztam lett össz vissz 18 hsz, ne haragudjatok, de nem tarthatom életben a topicot, távollétemben a nyulat teszem felelőssé azért, hogy pörögjön a topic, igaz olyan vicceset és jópofa dolgokat nem tud írni mint én de tudjátok, ha nincsen kaka jó a sz@r is alapon... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem a PH-n eltöltött napok inkább lehülyítik az embert, mint okosabbá tennék, pl mingyá itt vagyok én
Tehát lehet az az újonc nem is annyira hülye csak neked tűnik úgy

-
Építő jellegű hsz, vagy miarossebb:
Köszönöm, köszönöm
Köszönöm édesanyámnak stb...
Most kicsit meghatódtam, 1 héten ez már a 2. szülinapom, micsoda luxus, kérem a tortámat, csak ne legyen abban semmi marcipán mert azt nem szeretem
-
válasz
Racecam
üzenetére
ÚÚú, ez övön aluli volt
Na jóvan megúsztátok, megyünk a Malomvölgyi tóra, meg talán moziba, meg valamit beledobok a bográcsba oszt áthívok pár cimbit, van még egy kis maradék borom, tök jó lesz amíg fő a bográcsban a kaja addig a haverokkal együtt nyomjuk tele az offot, ők még nálam is hülyébbek

Hoppá, figyeljétek csak az adatlapomat, ma vagyok 1 éves a PH-n

[Szerkesztve] -
Na végre, hogy megszólaltál.Csakazért se akartam én 1. lenni ma reggel, folyton arra panaszkodnak ezek a lustaságok, hogy nem hagyom őket aludni, no most ugyebár neked sikerült felébreszteni őket
. Figyeld csak meg, mingyá elkezdenek beírogatni, szerintem valami riasztó van rákötve a gépükre, ha a PH offba valaki beír azonnal jelez 
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na megyünk családozni anyúsozni, tőccsétek mostmár meg ma ezt a totyikot 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, na ezért vagyok rendes