Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Bocs Bash közben 3 ember regizett és megláttam hogy nem jelzi mint kredit és humbuk az egész és még csekket is küldött a rohadék.Rájöttem hogy hülyeség volt igy inkább megköszönöm hogy törölted a hsz.-emet.Köszike.Megmentettél attól hogy ha más véletlen regizett volna kapjak csekkett.Most beszivtam.Nehogy véletlen is regizzen bárki.Humbuk az egész!Na most leirtam és köszi hogy törölted mégegyszer.Remélem nem kapok érte semmilyen büntit de mégegyszer megköszönöm Neked hogy törölted Bash.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
nemtom, ki moderálta, de thx

-
BlacKSouL
addikt
DISZKÓPATKÁNYOK ! ! !
tv2 -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pffff, megint ezt írta ki
Sosem csinált ilyet.
-
Winner_hun
félisten
Beszarás. Eljutok windóz installig, felteszi, bejelentkezésnél meg ezt kapom a képembe:
Egy probléma megakadályozza, hogy a Windows pontosan ellenőrizni tudja a számítógép licencének állapotát. Hibakód: számok
Ilyet még sosem csinált, húzhatom újra a wint
Bár 10 perc, szóval nem halok bele
-
BlacKSouL
addikt
Látta valaki a Hősöket csütörtökön? Valami miatt nem tudtam megnézni, és most jutott eszembe. Nem lehet valahol megnézni? Direkt vártam, aztán aznap hoztuk a kocsit, és teljesen kiment a fejemből

-
Csapi007
veterán
De nem akarmilyen palacsinta.
Vagyis a palacsinta átlagos
, csak a töltelék nem:
Francia gombás, telfölös cucc meg likőrös vaniliás gyümölcsöntetes.
-
tütüke
tag
látom ez nem a fogyjunk le topic

beteg vagyok...láz, fejfájás, miegymás.. -
REDeath
őstag
Nekem meg elfogyott a nutellám

és az elosztóhálózatot még mindig nem szerelték meg
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Én rakott krumlit fogok táplálkozni.

-
Csapi007
veterán
Ma palacsinta lesz nálunk.

-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
azzal érdekes lesz koccintani. Meg fogom nézni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bulldog névnapot minden Gábornak. -
csapos2
addikt
Tupidupi, jó a kedv, tupidupi, jó a kedv.

-
t1
veterán
Hali!
Keresek olyan topicot amely a kodekekkel foglalkozik de nem találok egy rendeset sem. tipp?
-
djtoomi
addikt
Boldog névnapot minden kedves Gábornak!Hirtelen most csak ngabor2 jut eszembe PH!-ról úgyhogy neki is.

-
BlacKSouL
addikt
Csatlakozom az ismert és a még nem Gáborként ismert fórumozóknak ma boldog névnapot kívánók lelkes kis csoportjához !

Egyúttal bejelentem, hogy minthogy mostanában egyre több mocskosszájú kifejezés hangozhatott el vala tőlem(nem emlékszem jól), ezért igyekszem ezt visszaszorítani, így jelképesen az ''utolsó szál cigi'' analógiájára most elküldöm a mocskos q..va édes anyukájába ezt a teleb....tt nyomorék rohadt időjárást.
(MSN-en egyelőre marad ami, mert mérges vagyok) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nm
juteszembe, mikor lesz mar fadobozos sorom
a szuletesnapom utan most a nevnapomat is elmulasztottad...
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Boldog névnapot ngabor2.
-
-
REDeath
őstag
arról tudtok valamit, hogy mi lett a magyarországi elosztó hálózattal? a külföldi oldalak nem elérhetőek

Másnál is van ez? pest mellett lakom, és helyi kábelnetem van.
más ismerősömnél nincs ilyen probléma, igaz nagyrészük mind ADSL, gondolom az másik hálózatra kapcsolódik..
-
csapos2
addikt
A mai nap kezdődjék így:

-
AMD Power
titán
Ez melyik szerzőneka műve?
Adagio for strings -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
...''majd a biztonsag fulon raboksz az advanced gombra''
ha nincs security ful, akkor a vezerlopult -> mappa beallitasai -> nezet alatt kapcsold ki az egyszeru filemegosztast -
Thrawn
félisten

-

-
piqla
őstag
Nyugodjek bekeben

-
neduddki
nagyúr
HI!
Nyugodjek Bekeben!
udv
neduddki
p.s. lattam par szerepebn es azok kozul is Benedetto a Sok huhot...-ban Eszenyi rendezeseben fantorpikus volt, rola azt a kepet orzom mikor bevagta amgat egy mosoteknonyi vizbe:- ))) -
sanyixXx
senior tag
van valakinek hajtépős szmájlija?
-
ngabor2
nagyúr
ezt a bandát... itt van nálam samy, montesz, whaskes és feedoo. így most délután negyed10-kor bedobtunk egy 30-tojásos rántottát, mert az jó.
(a saját nickemről írok, és senki más nem fog erről írni.) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor ez a baj
elofordulhat, hogy a te vinyodon a te rendszeredben levo felhasznaloknak van csak olvasasi joga a documents and settings mapparas
ezek a felhasznalok viszont haverod geopen nem leteznek, igy neki semmilyen joga nincs az adott mappara
adminisztratorkent csinald meg a fentebb leirtakat, ugy megjavul
szerk.: es ha szeretned, hogy ottho aztan tudj esetleg boot-olni rola, akkor a system felhasznalonak es a users csoportnak is adj olvasasi jogot a mappara es annak alkonyvtaraira
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
eloturod a mappa tulajdonsagait, majd a biztonsag fulon raboksz az advanced gombra
a felbukkano ablak owner fulen a current owner mezoben lathatod, hogy ki az ojjektum jelenlegi tulajdonosa
amennyiben ez olyasvalaki, aki neveben nincs hozzaferesed a gephez, esetleg a mezo ure, ugy sajat tualjdonba kell venned a mappat
ehhez kivalasztod magad, vagy az adminisztrator csoportot (amennyiben tagja vagy annak), szukseg eseten kipipalod, hogy az alkonyvtarakon is lecserelesre keruljon a tulajdonos csoport-szemely, majd az ok,vagy az apply gombra boksz
miutan a mappat sajat tulajdonba vetted, menj a permissions ful-re (ha ok-t nyomtal, ujbol nyitsd meg az advanced security settings ablakot), majd add hozza sajat magad, sajat csoportodat, vagy amit szeretnel, s valaszd ki a kivant jogokat
ezutan addig kattintgass az ok gombokra, amig el nem tunik minden emgnyitott ablak
ha vegeztel, be kell tudnod lepni a mappaba
persze ehhez adminisztratornak kell lenned (ha jol emlekszem) -
BlacKSouL
addikt
Megvan még Pesten az a sofőr valamelyik(talán 50-es?) éjszakai buszon, aki menet közben nyomatta a városnézős dumát a kómázó hajléktalanoknak, meg a buliból igyekvő kómázó fiatalságnak? Mi anno nagyon élveztük, ahogy a megállókról mondta a hülyeséget, az mindig egy fénypontja volt az estének hazafelé

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha jól sejtem rendszergazdiként kell bejelentkezned.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó volt ez a kis Miller+bowling, martini+csocsó kombó a nap folyamán.
Az meg ráadás, hogy végre 5 hangfalból üvölt a zene, hála a jetaudionak.
-
válasz
csapos2
üzenetére
Most nem emléxem konkrétan, 1989 vagy 1990 de nekünk volt egy taxis blokádunk ugye, ahol ha jól tudom talán 1 vagy 2 nap alatt elég jelentős változást sikerült elérni és szerintem ide sorolható.
Mellesleg én is unom már a tüntetéseket kerülöm őket nagy ívben. Múlt héten is azon izgultam el tudom-e kerülni valahogy, mert a barátnőmhöz menet pont a Hősök terénél kell elmennem és nem szeretnék desznyók közé keveredni nem szeretem a korpát. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
vedd sajat tulajdonba, adj ra magadnak mindenfele jogokat
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Óvassgass...
Tréfát félre téve, nem hiszem, hogy a XXI. századi honi társadalmi berendezkedés mellet Gandhi passzív ellenálási módszerei hathatósak lennének, de az a vérmérséklet mivel bírt elkelne a tisztelt tüntetők körében.
Ne vedd a szivedre, nem kötekedni akartam, csak gondolkodtatni, meg volt egy kis szabad időm. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
SMS-t nem olvasol?

-
Csapi007
veterán
Hello
Megnyílt már a Sugárban a mozi? -
hát, ezek a babzsákok aztán hatalmas elrettentő erővel bírnak...
könnygázt, vízágyút, gumilövedéket nekik...ennyire ráérnek.. dolgozzanak.. ha pedig csak ez a megoldás, akkor igen, jobban örülnék ha éles lőszerrel lőnék őket.. 
Ez viszont miféle hozzáállás, hogy nincs más megoldás mint a tüntetés? Szerinted ez mire megoldás? Elértek valamit? Én az ilyen kendermagot, meg grínpiszt is feloszlatnám azonnali hatállyal, de ők legalább nem csnálnak több százmilliós kárt
van különbsg tüntetés, és zavargás, rendbontás, ongálás közt.. -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Béna vagy?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tv2
Sosem csinált ilyet.